עבור לתוכן

שלום לכולם. איזה צ'יפסט יותר טוב...

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת אינפורמצייה על הצ'יפסט ATI Xpress 200 איך הוא בהשוואה לצ'יפסטים של אינטל? האם הוא עדיף מה865?

פורסם

הXPRESS 200 הוא אחלה צ'יפסט, אני לא בטוח שנכון להשוות אותו ל865 בהתחשב בזה שהוא בעיקר מיועד לסוקט 478(יש אומנם כמה ל775) והXPRESS הוא ל939 ול775.

בכולופן לצ'יפסט הזה יש בעיה עיקרית בגשר הדרומי ששמים לו, אם זה גשר דרומי של ATI, אז זה דיי גשר עלוב... אם זה גשר של ULI, כמו שASUS שמים בחלק מן הלוחות(אני לא בטוח שבכל הלוחות עפ צ'יפ ATI הם שמים אותו) אז זה אחלה גשר דרומי.

לדעתי בכולופן עדיף להשקיע בNF4U אלה אם אתה מתכנן מערך CF.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המיידי... אני מדבר על לוח עם סוקט 775 וגשר דרומי של ULI עם SATA ותמיכה ב667 DDR2 ו FSB1066, השאלה שלי אם מבחינת הביצועים הוא דומה לצ'יפסטים של אינטל 865/915 או פחות מהם.

פורסם

ה915 הוא צ'יפסט עלוב

ה865 הוא בלי PCIE

הוא עובר את ה915

אני חושב שהוא טיפה פחות טוב מה945

פורסם

תודה על המענה המיידי... אני מדבר על לוח עם סוקט 775 וגשר דרומי של ULI עם SATA ותמיכה ב667 DDR2 ו FSB1066, השאלה שלי אם מבחינת הביצועים הוא דומה לצ'יפסטים של אינטל 865/915 או פחות מהם.

אם אני לא טועה הוא משתווה ל945.

השאלה היא למה דווקא XPRESS200? למה לא אינטל 955X או 945?

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני מעדיף את הATI היא המחיר, לוח עם 945 עולה משמעותי יותר, ושנית הלוח עם הATI יש גם DDR1 וגם DDR2 ובנוסף PCI-E + AGP אני לא מכיר עוד לוח שיש את האפשרויות האלו, כך שאם הוא לא נופל מה945 אז למה לא לקחת אותו.

פורסם
  • מחבר

ועוד דבר קטן... אני לא מתכנן לקנות כרטיס מסך כי אני לא משתמש במשחקים, והכרטיס המשולב של ATI מין הסתם יותר מוצלח ממה שיש באינטל אז יש יתרון מסויים לATI.

פורסם

הסיבה שאני מעדיף את הATI היא המחיר, לוח עם 945 עולה משמעותי יותר, ושנית הלוח עם הATI יש גם DDR1 וגם DDR2 ובנוסף PCI-E + AGP אני לא מכיר עוד לוח שיש את האפשרויות האלו, כך שאם הוא לא נופל מה945 אז למה לא לקחת אותו.

945 עולה כ650 שח זה לא כזה מחיר גדול

AGP וDDR1 לאינטל זה לא כזה הכרחי כבר כי האמת היא שDDR נותן יותר ביצועים

עכשיו ראיתי שהוספת משהו לגבי הכ.מ. המובנה, צודק של ATI הוא טיפה יותר טוב אבל תעשה טובה שתיהם זה חרא מזקק.

אה ודאבל פוסטינג אסור כאן, בבקשה תערוך פעם הבאה את ההודעה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים