פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני נוסע בקרוב לאנגליה ורציתי קצת לשפר את המחשב שלי באנגליה....אם יש להם אתרי אינטרנט שאני אראה מחירים אני אשמח לראות...תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר תנסה לחפש בגוגל את ה-HWZONE של אנגליה ושם כבר ידעו הכל אני מניח.וואי איזה קורע אתה!!!למישהו יש תשובות אמיתיות??ובאמת מוכן לעזור?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים בתור אחד שהיה כבר בלונדון אני יכול להגיד לך שתמצא שם די בקלות חנויות מחשבים וחומרה ענקיות..אני הייתי שבוע וחצי באנגליה - במשחק של חיפה נגד מנצ'סטר וראיתי במרכז לונדון איפה שכיכר פיקדלי לפחות 10 חנויות מחשבים ענקיות..אני זוכר ספציפית רק אחת- ע"י החנות של דיסני הייתה חנות ענקית של מחשבים.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר בתור אחד שהיה כבר בלונדון אני יכול להגיד לך שתמצא שם די בקלות חנויות מחשבים וחומרה ענקיות..אני הייתי שבוע וחצי באנגליה - במשחק של חיפה נגד מנצ'סטר וראיתי במרכז לונדון איפה שכיכר פיקדלי לפחות 10 חנויות מחשבים ענקיות..אני זוכר ספציפית רק אחת- ע"י החנות של דיסני הייתה חנות ענקית של מחשבים.וואי תודה לך הרגעת אותי... ושווה להביא משם מוצרים לארץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.