עבור לתוכן

מחפש לוח אם , מעבד וכרטיס מסך עד 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן .

אני מחפש לשדרג את המחשב שלי , ולצורך העניין יש לי כ 4000-3500 שקל . המפרט הנוכחי -

AMD AthlonXP 2500+ Barton

Epox 8RDA+ v2.1

2xOCz 512 PC4000 Gold

Gigabyte R9800 Pro

שאר הרכיבים לא ממש רלוונטים . בכל אופן , אני מחפש להחליף לוח אם , מעבד וכרטיס מסך בתקציב הנ'ל , ואשמח לקבל המלצות .

תודה מראש =)

פורסם

מתוכנן OC ? יש העדפה לאינטל ? AMD ?

פורסם

מעבד - 3800X2 של AMD ב-1840 (לינק)

לוח אם - לוח מבוסס צ'יפסט Nforce4 של ABIT דגם K8N ב-490 ש"ח (לינק)

כרטיס מסך - 7800GT של Club-3D ב-1749 ש"ח (לינק)

סה"כ ביחד:4,079 ש"ח

פורסם

רצוי לציין שדיי חובה ספק כח רציני בשביל המערכת ש-JC_Denton הציע.. של חברה מוכרת של 400W עם תמיכה בתקן ATX 2.0 ושני ריילים של 12V חזקים.

כמו ה-HEC ACE, או Enermax Noisetake-II, או FSP. כולם ספקים של איזור ה-400 ש"ח.

פורסם

אני הייתי מעלה את הבארטון ל 3200 וסוחב עוד כמה חודשים טובים עם המערכת הזאת, במיוחד לאור העובדה שהקונרוי בדרך, וגם DX10. כרטיס המסך אמור להספיק לך אם תוותר על פילטרים וקצת על רזולוציות.

פורסם
  • מחבר

המעבד עובד כרגע על כ 2400 מה"ז , עם SLK947U ו SFII שיושב עליו (עד לא מזמן היה שם טורנדו 92 מ'מ, אבל באמת שהרעש זוועתי) . בכרטיס המסך לא נגעתי .. בכל זאת , גם כשאני מוותר על פילטרים יש לי FPS Drops בהמון משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768).

אתם באמת חושבים שישתלם לי לחכות עוד כמה חודשים עם השידרוג? גם ככה השוק כל הזמן מתפתח, אם אני אמשיך לחכות לדברים חדשים אני אתפגר לפני שאקנה מחשב חדש :ף

לגבי OC למערכת החדשה - לא , לא נראה לי שאני אתעסק עם זה . אני רוצה להחליף את כל הקירור במארז למשהו קצת יותר שקט - כרגע יש לי Supertalent עם חמישה מאווררים, עוד SFII על המעבד , ושני מאווררים נוספים בספק . אני מעדיף מערכת שתעבוד בסטוק , אבל תיהיה שקטה . בנוסף , העדפה אישית שלי - AMD .

בקשר לספק - לא נראה לי שתהיה בעיה . המערכת מחוברת היום ל Hec 450W , ואני מאמין שהוא ייסחוב כמו שצריך . מקסימום , נוסיף עוד ספק או נחליף את הקיים לאחר שנרכוש את המערכת .. כך או כך , אני לא הולך לחתוך בתקציב של שלושת הרכיבים האלו בשביל הספק :)

ושוב פעם , תודה =)

פורסם

שיקול שלך. המפרט ש JC הציע מצויין. אם זה מעצבן אותך, תחליף. זה הכלל שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים