עבור לתוכן

בעייה עם - HardCano 13 של - thermaltake

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני בפורום הנכון. אז ככה בזמן האחרון אני משחק ב Doom3 והכרטיס עובר קצת את ה 70 מעלות. ואצלי מורכב בקר המאווררים HardCano 13 של thermaltake וכמובן מורכב חיישן על הכרטיס מסך שהוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail עד כאן הכל בסדר אלא שבבקר ניתן לכוון מתי תישמע הרתעה שהחום עולה מעבר למה שהוגדר לו ע"י המשתמש. והמקסימום שאפשר להגדיר זה 70 מעלות לא יותר. אז בכל פעם שאני משחק לאחר מיספר דקות הבקר מתחיל לתת ציפצופים על מנת להרתיע. כי הכרטיס עובר במקצת את ה 70 מעלות (רצוני לציין שהכרטיס עובד עם קירור סטוק שמגיע עם הכרטיס). אז אין לי בעיה בקשר להתחממות של הכרטיס כי זה נורמאלי לכרטיס זה, אולם איך אני פותר את הבעייה שנוצרה?. האם להחליף את הקירור זאת הדרך היחידה לפתור את הבעייה? ממתין לתגובתכם תודה...

פורסם

70 מעלות בזמן משחק זה נורמלי לכרטיס , לדעתי פשוט תנתק את החיישן מהכרטיס

פורסם
  • מחבר

אז בישביל מה בקר נבטל את כולו יותר פשוט לא? למישהו יש הצעה יותר מעשית?

פורסם

מוזר שזה מצפצף ב70 מעלות:)

אני הגעתי למצב ששיחקתי במשחק ב90 מעלות +

והוא לא ציפצף לי על שום דבר...כנראה שמשהו שם דפוק תבדוק את זה

פורסם

מוזר שזה מצפצף ב70 מעלות:)

אני הגעתי למצב ששיחקתי במשחק ב90 מעלות +

והוא לא ציפצף לי על שום דבר...כנראה שמשהו שם דפוק תבדוק את זה

כנראה שאצלך משהו דפוק, אם הבקר מכוון לצפצף ב70 מעלות ואתה מגיע ל90+ והוא לא מצפצף תעשה לבד את החשבון.

ובקשר לעניין ששאלת עליו מלכתחילה: בקר זה טוב מאוד בייחוד למעבד ולשאר הדברים, לא לכרטיס מסך, לא כל עוד לא ניתן להגדיר אותו לצפצף בסביבות 90 מעלות.

תחבר אותו לשאר חלקי המחשב, רק לא לכרטיס מסך. כרטיס מסך גם ככה מאט את הליבה שלו רק ב135 מעלות... אז אין מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

ל...aero אם אתה אומר מה שאתה אומר סימן שאין לך את - HardCano 13 זה בטוח. ולהבא שאתה מגיב תקרא טוב ותבין על מה מדברים ורק אחר כך תגיב. שאם לא כן אתה פשוט לא תורם לדיון וסתם ממלא את הדף. ותיסלח לי שאני קצת בוטה אבל אני צודק. ולעצת...tratz אני אשכול להוריד את החיישן למרות שהייתי מעדיף להשאירו או פשוט להתקין גוף קירור יותר חזק.

פורסם

מנסיון ועבודה עם לפחות 3 גופי קירור (זלמן, סיילנסר שאני משתמש בו כעת ו TR) רובם לא מורידים את הטמפ' במאמץ מתחת ל70.

יש לנו כרטיסים עם אותה ליבה ואני עם הקירור כרגע על 41-42 במנוחה ו 64-70 במאמץ, תלוי אחרי כמה זמן ובאיזו רמת מאמץ.

חבל על הכסף שלך אם תקנה עוד קירור. הדרייברים מספיקים והם מאטים את הליבה ב135, וגם ככה זו טמפ' מאוד מאוד גבוהה.

פורסם
  • מחבר

טוב הוספת לי אינפורמציה בנושא שלא ידעתי, וכנראה אם לא תהיה ברירה אני יוריד את החיישן. תודה בכל מקרה ודרך אגב ראיתי את המיפרט שלך והכרטיס שלי אמור להתחמם יותר משלך, וגם צורך יותר חשמל.

פורסם

לא שמתי לב שיש לך 6800, ולא, ה6800 עובד על קלוקים נמוכים יותר, לכן מתחמם מעט פחות.

פורסם
  • מחבר

חושב שאתה טועה בקשר לצריכת חשמאל. אביא לך ציתות מהביקורת על הכרטיס פה באתר ואתה יכול לבדוק...." בביקורת על כרטיס המסך GeForce 6600GT ציינו כי צריכת החשמל של הכרטיס נמוכה משמעותית מזו של הכרטיסים מסדרת ה-6800 " עד כאן ציתות. וניראה לי גם הגיוני יותר צינורות עיבוד וכו'...

פורסם

אכן, צריכת חשמל גבוהה יותר, ועדיין, הקלוקים משחקים כאן תפקיד.

בכל אופן, +-10 מעלות זה לא מה שיעשה את ההבדל, תאמין לי.

כרטיס מסך הוא חיה מאוד, אבל מאוד, עמידה לחום, בטח ובטח שלחום של 70 מעלות שנחשב יחסית לא גבוה.

יש כרטיסים עם קירור פאסיבי שהם 70 ב Idle ו 95 בערך בLoad. והם עדיין יוצאים ככה מהמפעל עם אחריות ל 3 שנים והכל ועובדים יופי.

פורסם

אי אפשר פשוט לבטל את הפונקציה של ההתערה ?!

או שתוציא לזה את הרמקול או מש'ו...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לבטל את הפונקציה של ההתראה בטח שלא כי זה יבטל התראה לשאר הרכיבים. וכל המטרה שלשמה רכשתי את הבקר פשוט איננה.

פורסם

אז תחתוך את חוט החיישן מהבקר..

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים