פורסם 2006 במרץ 719 שנים המון זמן לא ביקרתי פה, וכמובן שהיתחדשו המון דברים (הרי בעולם הזה של המחשבים כל שניה יוצא קישקוש חדש ) אז רציתי לדעת איך המפרט שלי שקניתי לפני אולי שנה וחצי נחשב כיום ??
פורסם 2006 במרץ 719 שנים למנהל הפורומים:בבקשה תערוך את הכותרת של הTOPIC הזה ל"יווו תראו איזה מחשב יש לי,אבל לא היה לי שום תירוץ ללמה לפתוח דיון על זה,אז אני משחק אותה תמים"
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מה שנמצא לך בחתימה ? אם כן ! מפרט בין הטובים פה ! טוב שלא אמרת בין הטובים בעולם
פורסם 2006 במרץ 719 שנים איך באמת?הרי הלוח יצא לפני שנה אם לא פחותלמנהל הפורומים:בבקשה תערוך את הכותרת של הTOPIC הזה ל"יווו תראו איזה מחשב יש לי,אבל לא היה לי שום תירוץ ללמה לפתוח דיון על זה,אז אני משחק אותה תמים"יש משהו בדבריו.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר למנהל הפורומים:בבקשה תערוך את הכותרת של הTOPIC הזה ל"יווו תראו איזה מחשב יש לי,אבל לא היה לי שום תירוץ ללמה לפתוח דיון על זה,אז אני משחק אותה תמים"תשמע אני באמת לא באתי לעשות פה רושם על אפחד, פשוט המון זמן לא הייתי פה ורציתי לדעת אם המפרט שלי עדיין שווה הרבה כמו פעם (כי כמו שאמרתי בעולם הזה הכל מתחדש כלכך מהר !) חוץ מזה אני לא חושב שאני חייב לך הסברים, ובאמת אני לא באתי לריב פה עם אפחד .אני אסביר לכם איך שנה וחצי, בהתחלה היה לי תלוח MSI NEO2 וגם היה לי כרטיס מסך X800XT PE וכמובן שזה לא היה PCI-E , אז יצא הלוח הזה והוא כמובן ממש טווב אז החלטתי ללכת עליו ואז גם הייתי צריך להחליף תכרטיס מסך אז מכרתי את שלי (X800XT PE ) וקניתי ת X850XT ...זהו זה כל ההסבר חמודים...קיצר עדיין הוא נחשב כיום למפרט טווב ??
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מה הבעיה שלכם ?הוא שאל שאלות שהוא חושב לנכון ומתעניין.אפשר לענות בקצרה "כן המחשב שלך בסדר או , יש טכנולוגיה חדשה א,ב,ג.לא בא לכם לענות אל תענו ותנו לתר'ד לשקוע, אבל גם אין צורך להספים בלי שום סיבה.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אני אסביר לכם איך שנה וחצי, בהתחלה היה לי תלוח MSI NEO2 וגם היה לי כרטיס מסך X800XT PE וכמובן שזה לא היה PCI-E , אז יצא הלוח הזה והוא כמובן ממש טווב אז החלטתי ללכת עליו ואז גם הייתי צריך להחליף תכרטיס מסך אז מכרתי את שלי (X800XT PE ) וקניתי ת X850XT ...זהו זה כל ההסבר חמודים...קיצר עדיין הוא נחשב כיום למפרט טווב ??השדרוג שעשית, והשדרוג שכנראה אתה רוצה לעשות הוא סתם בזבוז כסף לפי דעתי.בקשר ללוח אם: יש יותר טובים של ASUS.בקשר לכרטיס מסך: יש כבר כרטיסים מהסדרה X1900, ככה ששלך לא הכי חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.