פורסם 2006 במרץ 719 שנים שלום ...קניתי סמרט פאן 2 של טרמלטייקויש בוא אפשרות של עבודה לפי פוטנציומטר או לפי חיישן טמפרטורהואני משתמש בפוטנציומור.אני רוצה לחבר את החיישן כדי לראות את הטמפרטורה על המחשב.איך אני עושה את זה ? זה חיבור 2 פינים
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אתה מנתק את הפוטנציומטר מהחיבור הקטן שלו, ומחבר את החיישן בחיבור הקצת יותר ארוך שלו... :
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר לא הבנת...אני רוצה להשאיר שהמאוורר יפעל ע"י הפוטנציומטר!ואני רוצה לחבר את החיישן בלי קשר למאוורר, למחשב.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אתה צריך בקר שידע לתרגם את האות מהחיישן, ואחר כך גם תוכנה שתקרא את המידע הזה.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר מה והמאוורר יודע לעשות את זה ? אם אני מחחבר את החיישן במקום הפוטנציומטר , אז אני יוכל לראות את הטמפרטורות ? או שזה לא יוצג לי למשל דרך אברסט
פורסם 2006 במרץ 719 שנים הדבר היחידי שה-EVEREST יראה זה את מהירות הסיבוב ב-RPM.אתה יכול בטבלה לבדוק מה הטמפרטורה פלוס מינוס שהמאורר אמור להסתובב ב-RPM הזה,אבל זה מטופש בטירוף, וממש לא מדוייק.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אהה ... הבנתי .... ואיך פועל החיישן שמראת לי את הטמפרטורה בלוח אם ובמעבד? וכן מראה לי באברסט
פורסם 2006 במרץ 719 שנים הוא מובנה בלוח אם, זה לא אותו דבר כמו לחבר חיישן חיצוני שמההתחלה לא נועד למטרה הזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.