פורסם 2006 במרץ 719 שנים אני מתכנן לא עכשיו אבל בעוד הרבה זמן לשפר קצת את השמע של המחשב שלי כי נמאס כבר מסאונד ממוצע של שתי רמקולים ג'נרייםרציתי לדעת איך הרמקולים האלה במשחקיםבמיוחד משחקים שתומכים ב eax hd advanced כמו doom3 ו quake 4אני מתכוון לשים אותם יחד עם כרטיס מסדרת x-fi, כנראה fatal1ty fps לא בטוחומה הם באמת לא מחוברים אחד לשני בחוטים?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים לדעתי הקריאייטיב מאוד טובים למשחקים.לי יש את הT5900 והם מתפקדים הכי טוב במשחקים אז לדעתי אתה תהנה
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר תודה רבה על חוות הדעתדרך אגבשלך הם מחוברים בחוטים או שהם wireless כמו בתמונה?וצריך איזה מתאם מיוחד של חשמל או משהו בשביל רמקולים כאלה?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים הרמקולים הללו מחוברים בחוט טכנולוגיית האלחוט ברמקולים היא עדיין חדשה (לצערנו)והיא פחות זמינה ויותר יקרה.לפי מה שהבנתי ממקורות שקראתי ושמעתי אז הרמקולים האלו טובים נשמעים טוב ללא ספק.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים שלך הם מחוברים בחוטים או שהם wireless כמו בתמונה?וצריך איזה מתאם מיוחד של חשמל או משהו בשביל רמקולים כאלה?הרמקולים בהחלט לא אלחוטיים,כי אם הם היו אלחוטיים הם לא היו כאלה זולים(יחסית).לגבי המתאם,אם אתה קונה מהארץ אין לך מה לדאוג אתה מקבל הכל מתאים לשקע.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר ואם לא אז איפה אני מעביר את החוטים?הכוונה אם להעביר אותם למעלה על הקיר בעזרת נייר דבק?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים חח אכן כן..אבל אתה לא חייב כי זה סתם יקלף לך את הצבע...אתה יכול להשתמש באוגדני חוטים האלה שמתמסמרים לקיר כמו שטכנאי בזק עושים למשל שהם מעבירים את החוטים ואז מצמידים אותם לקיר מכיר?
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר אההה אוגדני חוטים? לא בטוח מה זהיש תמונה אולי?יש למישהו מערכת 5.1 או 7.1 ויש לו תמונה של החדר שינה שלו או סלון או משהו שרואים איך הרמקולים מסודרים עם החוטים?קראתי שמגיעים 2 של 2 מטר, 2 של 5 ו2 של 7 לא בטוח ואני גם לא זוכר כמה זה מטרהחדר שלי הוא חדר ממ"ד עם דלת ממ"ד וקירות עשויים היטב, שמתי לב גם שיש לי בדיוק מקומות על הקיר שאני יכול לשים עליהם את הרמקולים כדי שהסאונד ישמע טוב בסאונד מקיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.