עבור לתוכן

שתי שאלות, לגבי norton ghost ו-windows

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי שאלות:

קודם כל, טכנאי אחד שפרמט לי את המחשב עשה לי קובץ GHOST בעזרת התוכנה הזו של נורטון, כדי שאם יהיו בעיות אני יוכל לשחזר למצב הקודם. ועכשיו אני רוצה לשחזר בעזרת הקובץ הזה, אבל אני לא יודע באיזו גרסה הוא השתמש, אז אני יכול לשחזר את הקובץ הזה עם גרסה אחרת? זה לא משנה?

וגם אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזו, אם אני רוצה לשחזר למשל רק את כונן C (הכונן עם הוינדוס) הבנתי שזה די קל

ועוד משהו- מה ההבדל בדיוק בין וינדוס XP פרופיישונל לבייתי? והאם שווה עכשיו להתקין וינדוס 64 ביט, או ויסטה, אם אני הולך לפרמט? כאילו לא יהיו עם זה בעיות תמיכה מצד התוכנות וכאלה? (אולי זה קצת קשור לפורום וינדוס, אבל אם כבר פתחתי נושא...)

פורסם

רוב הסיכוים שהוא השתמש בגירסה 9...(מתי בדיוק הוא עשה לך את זה.??)..

ועל השאלות לגבי הווינדוס..וכו

תעשה חיפוש..

פורסם
  • מחבר

הוא עשה לי את זה לפני איזה חודש, אבל עדיין, לך תדע באיזו גרסה הוא משתמש .... אבל מה זה משנה? כאילו עם גרסה אחרת אני לא יוכל לשחזר?

אחי לגבי הוינדוס עשיתי חיפוש ומצאתי ש: הפרו יותר יציב (מה שזה לא אמור להביע), אפשר לשנות בו את השפה, יש אפשרות לשליטה מרחוק, וגם שיש בו תמיכה לריבוי מעבדים (בניגוד לביתי)- אז אתה רוצה להגיד לי שאם אני מתקין על המחשב שלי (שיש בו 3800X2) וינדוס בייתי אז זה ממש ייחשב כמעבד אחד??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים