פורסם 2006 במרץ 719 שנים שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , רציתי לשאול- אם החיבור הזה, RS 232, שאמור לדאוג לכיבוי האוטומטי-נכון??? , זה חיבור והולך ונעלם? כלומר האם בעוד שנתיים למשל- אם אני אקנה מחשב חדש- האם גם אז כנראה שיהיה לי חיבור תואם שכזה למחשב? או שבעוד שנתיים שלוש- סביר להניח שיהיו רק כניסות אחרות ללוח(למשל USB)? ת'כלס!! - האם האל פסק הזה יוכל לשרת אותי ב-נניח- 5 שנים הבאות? האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? אדוויס רשמו באתר : " לצורך חישוב, מחברים את סך כל הצרכנים: דוגמא: מחשב פנטיום 4 , 150 וואט מסך 17", 75 וואט סורק : 20 10 וואט מדפסות : בכל דגם זה משתנה, ככלל מומלץ שלא לחבר מדפסת לאל פסק בשל ההספק הגבוה שנדרש ובא על חשבון זמן הגיבוי. פקסים : כמו במדפסות. חשוב: מדפסות ופקסים מסוג לייזר הנם צרכנים כבדים עם הספק של כ- 1500 וואט ומעלה. מסכמים את כולם, מוסיפים כ-25% מקדם ביטחון ו\או רזרבה ולהתנעה קרה וכך יודעים מה גודל האל פסק שיש להזמין. לצורך שינוי הספק אוהמי (וואטים- W), יש לחשב לפי הנוסחה (S(va)=cos φ /P(w) על מנת להפוך את ההספק הנדרש לוולט \אמפר- VA (הערך המקובל בו משתמשים לגודל אל פסק), P(w)=הספק טהור האקטיבי S(va)=ההספק המדומה Cosφ=מקדם הספק על פי הדוגמא לעיל: מחשב 150 וואט, מסך 75 וואט, , סה"כ= 225 וואט על פי חישוב לעיל 225x25%=56 מכאן 280W = 255+56 נציב בנוסחה 466VA= 280/0.6 תמיד נבחר מכשיר בעל גודל בוולט /אמפר מעל לתוצאה שקיבלנו במקרה זה הגודל הנפוץ הוא va600 וולט\אמפר." האם זה הגיוני המספרים שלהם? או שהם קצת נסחפים , וקצת לא מעודכנים? נ.ב. - קראתי איפשהו פעם שיש להתקין את התכנה כל פעם מחדש, כדי שהמחשב יכבה עצמו.... זה היה במקרה של אל-פסק זה? תודה רבה מראש, אשמח לקבל תשובה ביומיים הקרובים, או היום, קונה אוטוטו. שוב תודה
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מאוד כללי ודיי רחוק מהאמת (לכיוון למטה משום מה)מחשב עם כרטיס מסך סביר + ייקח הרבה יותר
פורסם 2006 במרץ 719 שנים שום מחשב נורמלי פנטיום 4 לא לוקח 150 וואט..לדעתי לפחות 200.וסורק לא מחסברים לאל פסק!מחברים רק את המחשב מהמסך.כי לא נראה לי שבזמן הפסקת חשמל תתחיל לסרוק.כמה אחריות יש על האל פסק? ומחש שנים? אני לא מאמין
פורסם 2006 במרץ 719 שנים שלום, חשבתי לקנות אל פסק של אדוויס E-COM 750 שלמיטב הבנתי יהיה מספק ביותר עבור AMD 2400 ATHLON + מסך 15" CRT (בקרוב LCD 17") , האם אתם ממליצים מאוד על דגם אחר בסכום זה? יש לי ups ippon back power pro 800 800va/480w לדעתי הם בערך באותו מחיר והוא מחזיק לי את המחשב hub 24 ו crt 19 מומלץ
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר טוב, אז זה שנתיים אחריות על הדגם הזה...ו...כן- אדוויס קצת נסחפו עם ההמלצות שלהם באתר.לא תכננתי לחבר משהו נוסף חוץ מהמחשב והמסך...מה לגבי תגובות על הדגם הזה ספציפית (E-COM 750)? יש אותו למישהו? יש למישהו תגובה חיובית\שלילית עליו?מה לגבי מה ששאלתי לגבי החיבור RS-232 ןה"שימוש העתידי!?!" שלו...וווו..מה לגבי הקטע של "להתקין ת'תכנה כל פעם מחדש? מיהו מכיר?יודע?שוב תודה מראש (ותודה על הטיפ ניסים)
פורסם 2006 במרץ 719 שנים יש לי eCom 550 שלהם בינתיים אין איתו בעיותמשהו כמו שנתיים וחצילגבי ה-RS232 בחלק מהלוחות אם החדשים כבר לא תמצא את זהאבל יש כרטיס מיוחד שאפשר לחבר לחריץ PCI רגיל ואליו לחבר את האל פסקאגב אישית אני לא חיברתי את הכבל ולא התקנתי את התוכנה
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר יש לי eCom 550 שלהם בינתיים אין איתו בעיותמשהו כמו שנתיים וחצילגבי ה-RS232 בחלק מהלוחות אם החדשים כבר לא תמצא את זהאבל יש כרטיס מיוחד שאפשר לחבר לחריץ PCI רגיל ואליו לחבר את האל פסקאגב אישית אני לא חיברתי את הכבל ולא התקנתי את התוכנהמממ...... ECOM 550...ועובד מצויין!?!?עם איזה מחשב? האינטל הישן או הAMD החדש?התנסית כבר בהפסקות חשמל וכו???למה לא התקנת תכנה וכבל? זה אומר שאם יש הפסקת חשמל באמצע הלילה אז המחשב פשוט יחזיק עוד טיפה.. ואז כשהמצבר של האל פסק יגמר -אז הוא יפול, יחד עם האל פסק? ??????זה לא מפספס קצת את המטרה? או שאני פספסתי פה משהו? :-\ או שאתה תמיד נוכח ליד המחשב או משהו כזה? ??? (כדי לכבות אותו במיידי)בהנחה שפספסתי הרבה... אתה חושב ש הדגם שלך יספיק לי!!!? (יחסוך לי קצת כסף...) (או זה-ADVICE Home Tech H55 , לצורך העניין(אני קונה ממקום ספציפי)(המפרט שלי: AMD ATHLON 2500+ 256 MB DDR SDRAMHD ATA 80GBלוח GIGABYTE GA7S748כ.מסך RADEON 9200COMBOמסך CRT "15 (בקרוב 17" LCD)
פורסם 2006 במרץ 719 שנים ה- eCom מחזיק את שתי המערכות שלי (לא ביחד כמובן)התנסיתי בשנתיים וחצי בהרבה הפסקות חשמלאגב בקשר לתוכנה, פשוט לא מצאתי לזה שימוש, לא היתה לי שום הפסקת חשמל של מעל 5-7 דקותבעיקרון המערכת שלי צורכת משמעותית יותר מהמערכת שלךאבל אין לך ספק כוח עם PFCבכל מקרה 550VA יחזיק את המערכת שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.