עבור לתוכן

התקנה של winxp home על מחשבים שונים..

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות (כן לקנות... :screwy: )

win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו.

זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים.

מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר?

ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת,

בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם?

תודה :)

פורסם

עד כמה שאני זוכר זה אחד לאחד זה אומר שאתה צריך ליקנות 2 עותקים

וחוץ מיזה למה לא?

פורסם
  • מחבר

לא נשמע לי הגיוני מה שאתה אומר.

כל אדם שקונה XP ומחליט לקנות מחשב חדש צריך לשלם שוב על מערכת ההפעלה?!

נשמע לי הזוי בכדי להיות אמיתי.

אחכה לעוד תגובות.

אה,ולמה שהחנות לא תסכים?

בעקרון לא צריכה להיות בעיה אבל במדינתנו האהובה עם נותני השרות שבתוכה הכל יכול להיות...

פורסם

אז תרשו לי לחדש לכם. אם קנית עותק חוקי אתה רשאי להתקינו על כל המחשבים אצלך בבית וגם אם יש לך מקום אחר ששייך לך אתה יכול להתקין גם שם. וזה חוקי לחלוטין בדוק. תחשבו קצת מה ההיגיון שיש לי שני מחשבים בבית ואני צריך לרכוש שני רישיונות. גם מיקרוסופט מבינים שזה לא הגיוני. לא מאמינים תבדקו עם מיקרוסופט...וכן בטח יתקינו לך בחנות את מערכת ההפעלה אם היא חוקית. ולא פשוט אל תקנה וטבטל את העיסקה למרות שאני לא רואה כל סיבה מדוע לא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,אבל עדיין אני זוכר שקראתי איפשהו שיש מספר מוגבל של התקנות שאתה יכול לבצע.

ז'תומרת,אתה יכול להתקין את מערכת ההפעלה החוקית שלך רק X פעמים על מחשבים שונים.

פורסם

גם לי יש XP חוקי,ועד כמה שאני יודע זה הולך ככה:

אתה יכול להתקין תמערכת כמה פעמים שבא לך-תתקין לכל העיר ולכל הארץ אבל הרישיון שאתה קונה יחד עם הדיסק מוגבל ל2 מחשבים כלומר אם אתה רוצה להתקין על עוד אתה צריך לקנות עוד רישיון.

יתכן ואני טועה ובאמת נראה לי דיי הגיוני שאפשר להתקין על כל המחשבים שלך .

מה שבטוח זה שאתה יכול להתקין כמה פעמים שבא לך איפה ואיך שבא לך

פורסם

על מה אתם מדברים ?

אני אוהב אנשים שמדברים שטויות

פשוט תיכנסו למקור http://www.microsoft.com/israel/licensing/default.mspx ותחפשו את המידע.

נ.ב

הייתה כתבה שדיברה על כך שצריך לקנות רישיון חדש עם החלפת לוח האם...

פורסם
  • מחבר

מה זה מה זה מה זה מההההה זה?!?!

באמת יש דבר כזה,הנה:

http://www.aviransplace.com/index.php/archives/2006/02/15/microsoft-upgraded-motherboard-new-licence/

יש לי הרבה דברים לומר אבל זה כולל אמהות אז נוותר.

קיבינמט,אז מה ,אם אני קונה בעתיד מחשב חדש כמה בדיוק אצטרך לשלם על רישיון? :pissed:

ואני עדיין מתקשה להאמין,הרי יש פה מלא חברה שאוהבים לשנות את המחשב (כולל לוח אם) לעיתים די קרובות.

כולם משלמים על רישיון חדש?!

פורסם

רק לידע כללי, זה לא דבר חדש, גם את windows 95 ו 98 (והיתר) לא הייתם יכולים להתקין על יותר ממחשב אחד, אבל מאחר שלמערכות ההפעלה האלו לא היה שום מנגנון בטיחות שבודק את זה, אז אנשים התקינו כמה שבא להם איפה שבא להם.

למרות הקטע של החלפת לוח אם צריך לקנות רשיון חדש (למרות שישנם דרכים לעקוף את זה) ממש אידיוטי.

פורסם

ל...djhenrya גם אני אוהב אנשים שמדברים שטויות. ובזה שנתת לנו לינק לא חיזק את הטענה שלך. ולאף אחד פה אין את הכח לקרא דפים שלמים רק כדי להשתכנע מדבריך. תביא ציטוט המחזק את טענתך + לינק זה יותר משכנע. ותאמין לי אם הדבר יגיע לבית מישפט הם פשוט יפסידו. מיקרוסופט לא יגידו לי כמה מחשבים יהיו לי בבית ואם הם ידרשו שאני צריך לרכוש רישיון לכל מחשב אני פשוט גורר אותם לבית מישפט (אפילו עליון) וגם בתביעה יצוגית והם הולכים להפסיד בגדול.

פורסם

ל...djhenrya גם אני אוהב אנשים שמדברים שטויות. ובזה שנתת לנו לינק לא חיזק את הטענה שלך. ולאף אחד פה אין את הכח לקרא דפים שלמים רק כדי להשתכנע מדבריך. תביא ציטוט המחזק את טענתך + לינק זה יותר משכנע. ותאמין לי אם הדבר יגיע לבית מישפט הם פשוט יפסידו. מיקרוסופט לא יגידו לי כמה מחשבים יהיו לי בבית ואם הם ידרשו שאני צריך לרכוש רישיון לכל מחשב אני פשוט גורר אותם לבית מישפט (אפילו עליון) וגם בתביעה יצוגית והם הולכים להפסיד בגדול.

פורסם

גרסת OEM אפשר להתקין רק על מחשב אחד

על המחשב השני כבר לא תוכל לעשות Activation והוא ינעל אחרי 30 יום

אם תקנה Retail תוכל להתקין על 3 מחשבים

המחשב הרביעי כבר לא יעשה Activation

אתה מוזמן לתבוע את מי שאתה רוצה - אתה תפסיד.

זה כמו שתגיד שיש לך 3 מכוניות אז תעשה ביטוח רק לאחת ותעביר אותו לכל ה-3. המדינה לא תגיד לא כמה מכוניות יהיו לא ואם הם ידרשו שאני אשלם ביטוח חובה לכל מכונית אני פשוט גורר אותם לבית משפט.

פורסם

קודם כל :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::lol:

חוץ מיזה זה זכותם כמו שאתה הולך לקולנוע כל אחד משלם על הכרטיס שלו פה זה אותו דבר אתה אמור לשלם על כל מחשב

לא רוצה על תיקנה

יש פה אנשים שחושבים שאתה קונה מערכת הפעלה אז מותר להתקין אותה גם על 10000 מחשבים

כל עוד הם שיכים לך אבל במיקרה של WIN זה פשוט לא נכון

יש לך תחליפים כמו לינוקס לדוגמה או לעבור על החוק אבל שאלתה קיבלתה תשובה

ועל איזה בסיס אתה הולך ליתבוע אותם?

פורסם

איזה דוגמאות אתם נותנים לי פה הכל ממש לא רלבנתי לעניין. כי שאתם רוכשים תוכנה ולפני התקנתה אתם אמורים לאשר שאתם מסכימים לתנאי הרישיון. אז תביאו לי את הפיסקה שאומרת שאתם יכולים להתקין את התוכנה רק על מחשב אחד שבירשותך, אני לא מצאתי אחד כזאת.

פורסם
  • מחבר

Holy,תודה על האינפורמציה.

אני אברר כמה עולה גירסאת ה-OEM ואחליט אם כדאי לי לשדרג מ-98se.

בסך הכל היא תשרת אותי עד יציאת ויסטה ואז אני מתכוון לקנות מחשב חדש.

למי שרוצה לקרוא עוד קצת על OEM בהקשר של XP בבקשה:

http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=4004

הנה עוד קצת על הנושא שהעלנו (לינק מתוך הלינק הראשון),

http://www.aumha.org/win5/a/wpa.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים