עבור לתוכן

האם יש מצב שהזכרונות שלי עובדים ב 333MHZ ולא ב 400MHZ?+האם השדרוג שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף,

והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR].

מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512.

דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש...

זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר??

אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR.

נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום משחק לעבודה בדסקטופ וכו']

תודה רבה לעוזרים! : :hi:

פורסם

בולשיט

אתה מוזמן להוריד לך את הCPUZ ולראות מה הבאס של הזיכרונות ואין קשר בין הבאס לבין הנפח של הזיכרונות

וכן זה שווה השידרוג.

פורסם

שטויות..

רק במערכת AMD..(וגם זה "בישנות"..)..במקרה של 4 סטיקים הזיכרונות יורדים ל333MHZ...

פורסם

מה שבטוח הטכנאי אמר שטויות

יכול להיות שיש לך Celeron D ובגלל זה התדר של הזכרונות המקסימלי הוא 333MHz

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אז מה יהיה עם ה SO CALLED "טכנאים" האלה?

כולם פולטים שטויות, זה נוראי....מה יהיה עם התופעה הזו? ומי מלמד אותם את זה?

אין לי שום CELERON D...

יש לי P4 3.2

1GB זכרון [256X4]

X800 XT AGP

AUDIGY 2 ZS

אני די מאוכזב מהביצועים שאני מקבל במשחקים כמו BF2,ו F.E.A.R כאשר בBF2 כמעט הכל על MEDIUM ועדיין אני מקבל איזה 40FPS

אני מקווה ששדרוג כזה יעזור לשיפור הביצועים.

אמנם מדובר בזכרונות של סמסונג [מה שלבחור יש להציע] ולא איזה OCZ עם תזמונים מטורפים,אבל זה בטוח טוב יותר ממה שיש לי כעת.

מה שמעצבן אותי זה שלמרות שיש לי AUDIGY 2 ZS-ברגע שאני משתמש בסראונד וב EAX-הביצועים יורדים ולפעמים משמעותית.

אני חשבתי לתומי שכרטיס קול כזה אמור לסחוב על עצמו את כל החישובים ולחסוך מהמעבד,אבל נראה שזה עדיין משפיע ומוריד איזה 10FPS לפחות!!

מעצבן.

פורסם

תודה על התגובות.

אז מה יהיה עם ה SO CALLED "טכנאים" האלה?

כולם פולטים שטויות, זה נוראי....מה יהיה עם התופעה הזו? ומי מלמד אותם את זה?

אין לי שום CELERON D...

יש לי P4 3.2

1GB זכרון [256X4]

X800 XT AGP

AUDIGY 2 ZS

אני די מאוכזב מהביצועים שאני מקבל במשחקים כמו BF2,ו F.E.A.R כאשר בBF2 כמעט הכל על MEDIUM ועדיין אני מקבל איזה 40FPS

אני מקווה ששדרוג כזה יעזור לשיפור הביצועים.

אמנם מדובר בזכרונות של סמסונג [מה שלבחור יש להציע] ולא איזה OCZ עם תזמונים מטורפים,אבל זה בטוח טוב יותר ממה שיש לי כעת.

מה שמעצבן אותי זה שלמרות שיש לי AUDIGY 2 ZS-ברגע שאני משתמש בסראונד וב EAX-הביצועים יורדים ולפעמים משמעותית.

אני חשבתי לתומי שכרטיס קול כזה אמור לסחוב על עצמו את כל החישובים ולחסוך מהמעבד,אבל נראה שזה עדיין משפיע ומוריד איזה 10FPS לפחות!!

מעצבן.

אל תזלזל בסמסונג, אתה מודע לזה שהם יצרני הצ'יפים מספר 1 בעולם?

ותאר לך אם תיפול על TCCC או TCCD או על UCCC(כולם צ'יפים של סמסונג ויכולים לבוא במקום צ'יפים VALUE[פשוטים] על סטיקים של סמסונג), אם זה מה שיקרה לך אתה תקבל זיכרונות מטורפים לOC. אבל עזוב את זה, כעיקרון אני חושב שהבעיה אצלך נובעת מהכ.מ. וכן הזיכרון הנוסף אמור לשפר במעט תביצועים אבל לא בכ"כ הרבה שאתה אשכרה תבכה מרוב אושר.

פורסם

TCCD לא באים בסטיקים של Value

הם מראש מדורגים ל-500MHz

adidas8

תביא תמונות של CPU-Z מהלשוניות CPU ו Memory

פורסם

TCCD לא באים בסטיקים של Valueהם מראש מדורגים ל-500MHz

adidas8

תביא תמונות של CPU-Z מהלשוניות CPU ו Memory

באמת? הייתי בטוח שגם TCCD באים ככה. טוב נחמד לדעת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אל תזלזל בסמסונג, אתה מודע לזה שהם יצרני הצ'יפים מספר 1 בעולם?

ותאר לך אם תיפול על TCCC או TCCD או על UCCC(כולם צ'יפים של סמסונג ויכולים לבוא במקום צ'יפים VALUE[פשוטים] על סטיקים של סמסונג), אם זה מה שיקרה לך אתה תקבל זיכרונות מטורפים לOC. אבל עזוב את זה, כעיקרון אני חושב שהבעיה אצלך נובעת מהכ.מ. וכן הזיכרון הנוסף אמור לשפר במעט תביצועים אבל לא בכ"כ הרבה שאתה אשכרה תבכה מרוב אושר.

לא מזלזל בסמסונג בכלל... הם בטוח עדיפים על ה ELIXIR הזה שהשד יודע מי ייצר אותם. פשוט שכולם מדברים על GEIL או OCZ...

האמת שנתקלתי במונחים האלה כמו TCCC או TCCD בפורום אבל אין לי מושג מה הם [קשור לתזמונים?]....

האמת[2]-לאחר הניסיון הכושל שלי לעשות OC לכרטיס מסך שלי, שכמעט נגמר בהתקף לב כאשר חשבתי שכל המחשב שלי קרס, אני לא מתקרב ל OC...

טוב לי ככה ואני לא רוצה להסתכן.אם אני רוצה לעשות פיפי במכנסיים אני מעדיף שזה יהיה בגלל רכבת הרים ולא בגלל מחשבות שכרטיס המסך שלי נשרף או משהו...

קבלו את ה SCREENY מה CPU-Z:

CPU-Z.jpg

שמתי שם את מה שחשבתי שחשוב להראות לכם.

האם לפי הנתונים האלה תוכלו לומר לי מה מצבי? האם הביצועים הם בכי-רע? האם כרטיס המסך בסדר?

יש משהו שניתן לעשות בכדי לשפר?

תודה על העזרה, צדיקים שלי :yelclap:

פורסם

נטו המעבד והזכרונות נראים בסדר גמור

פורסם

שמע, יש לך בביוס משהו שנקרא PERFORMANCE... תעשה את זה לטורבו, יתן לך קצת יותר ביצועים בלי סיכונים בכלל.

יש לי פשוט לוח דומה אז אני יודע :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שיניתי ל TURBO...

בוא תגיד לי במה שמת לב שהשתפרו הביצועים?

במשחקים? ב BOOT UP? ...

שאדע אם שווה לשים את זה בMODE הזה לעומת ה"סיכון של אי יציבות" כמו שכותבים שם...

נ.ב

במקרה ואחליף את הזכרונות עם אותו בחור, איך אוכל לדעת שהן מתפקדים היטב?

יש איזה מבחן שאני יכול לעשות להם? כמה זמן המבחן אורך?

או שסתם מסתכלים על איזה נתון ב CPU-Z?

פורסם

שיניתי ל TURBO...

בוא תגיד לי במה שמת לב שהשתפרו הביצועים?

במשחקים? ב BOOT UP? ...

שאדע אם שווה לשים את זה בMODE הזה לעומת ה"סיכון של אי יציבות" כמו שכותבים שם...

נ.ב

במקרה ואחליף את הזכרונות עם אותו בחור, איך אוכל לדעת שהן מתפקדים היטב?

יש איזה מבחן שאני יכול לעשות להם? כמה זמן המבחן אורך?

או שסתם מסתכלים על איזה נתון ב CPU-Z?

האמת שאצלי שמתי לב בשיפור בעיקר בעבודה שוטפת, וינדואוס\אופיס ודברים כאלה.

פורסם

תעשה באנצים לפני שאתה משנה ואחרה שאתה משנה ותראה..

פורסם
  • מחבר

תעשה באנצים לפני שאתה משנה ואחרה שאתה משנה ותראה..

כן...את זה אני כמובן אעשה...אבל אני מדבר על מבחן מסויים לזכרונות עצמם שהם תקינים ועובדים במשך זמן ללא RESTART...

יש בטוח איזו תוכנה שעושה TEST כזה...

MEMTEST?

משהו כזה? מה זה בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים