פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים יש לי לוח אם 8IEX של ג'יגה בייט לפנטיום 4.ישר כאשר אני מפעיל את התוכנה הלוח אם או ההבאזר במחשב מתחיל לתקתק כמו שעון בצליל מתכתי.כשאני מתעלם מזה אני מכוון את 3 הסנסורים ל3 האפשרויות הראשונות- כמה מספרים ואותיות לא מובנים כשלכל אחד מצורף 1 או 2 או 3ב1 ו2 הטמפרטורה היא 25 ובשלישי היא על 75.כשאני מעביר לאותם מספרים רק עם התוספת של הדיודה ב1 ו2 הטפרטורה היא 95 בערך ובשלישי 35השאלה שלי היא מה כל אחד מהם ואיך יכולות להיות כאלה טמפרטורות גדולות ? (וגם אם מישהו מבין בקשר לתיקתוק)
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים הדיודה היא בעצם חיישן טמפ' שבנוי בתוך המעבד, ולא על הלוח אם מתחת לתושבת -זה נותן יותר דיוק בטמפ' כי החיישן לא מרוחק מהמעבד (וזאת הסיבה שהחיישן הרגיל מראה טמפ' יותר נמוכות).התקתוק יכול להיות מנגנון אזהרה מהתוכנה או מהביוס עקב הטמפ' הגבוהות (95 זה מסוכן מאוד - וגם 75).תשפר זרימת אוויר במארז, תסדר כבלים, תדאג לקירור יעיל יותר למעבד וזה אמור להסתדר.בהצלחה
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר אבל זה לא יכול להיות !בביוס המעבד על 38 מעלות. איך יכול להיות שהטפמרטורות נהיות כל כך קצוניות ? הרי זה פנטיום 4 שבקושי מתחמם וגם יש לי מאוורר בצד הדלתלפעמים גם באמצע משחק אני שומע תקתוק בודד אבל זה לא ממשיך לרצף
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים מחבר *עדכון*משהו כאן מאוד מאוד מוזרביחד עם הלוח אם קיבלתי גם תוכנה שבודקת טמפ' של ג'יגהבייט אבל אין טמפרטורה גם של הצ'יפסט. בעזרת התוכנה הזאת הטמפ' של המחשב היא 35 בממוצע מעלותכאשר אני מפעיל את הMBM הוא שוב מתחיל עם התקתוקים, מראה שהמעבד על 75 מעלות ---וגם באותו זנן בתוכנה של ג'יגה בייט הטמפ' קופצות ל75 מעלות.משהו פה מאוד מאוד מוזר
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים לך לאתר של MBM ותבדוק איזה סנסורים הם הנכונים... ואל תשמש בתכנה של ג'יגהבייט... היא גרועה...היא דופקת הכל... גם לי היא עשתה שטויות...סביר להניח שהמעבד שלך רץ באיזור של מה שאתה רואה בביוס... ככה שאתה צריך להיות בסייייידר גמור מבחינת טמפרטורות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.