פורסם 2006 במרץ 619 שנים הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אהבתי את הפרפר והפרחים.לגבי הפרפר - יש הרבה שטח מיותר בתמונה, היה אפשר לעשות Crop נחמד על הפרפר מהתמונה המקורית הגדולה.פרחים - זוית מעניינת לצילום אבל מעט לא בפוקוס. סה"כ היית בכיוון הנכון פה.שאר התמונות הן ככה-ככה, שדות עם שמיים שרופים.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אהבתי את התמונות, מה שכן כמו שדני אמר, בתמונה של הפרפר Crop יכול לעזור כי השטח המיותר הזה סתם משעמם והפרחים יצאו קצת לא בפוקוס...
פורסם 2006 במרץ 719 שנים בתמונה הראשונה של לפני שבועיים- היה מועיל אם הייתה מוריד את המצלמה קצת למטה ככה שלא היו רואים את סוף השדה והייתה נוצרת אשלייה שהשדה הוא אינסופי
פורסם 2006 במרץ 719 שנים בתמונה הראשונה של לפני שבועיים- היה מועיל אם הייתה מוריד את המצלמה קצת למטה ככה שלא היו רואים את סוף השדה והייתה נוצרת אשלייה שהשדה הוא אינסופיחייב להסכים, זה בהחלט יכל לתרום לתמונה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.