עבור לתוכן

iriver h340 לא עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר של איריבר 340 יש לי אותו פחות משנה חודש אחרי שקניתי אותו פתאום הוא לא עובד לי נתתי אוו לבאג ביקשתי שיחליפו לי אמרתי להם שזה לא יכול להיות שמכשיר נהרס אחרי חודש ושיחליפו לי הם לא החליפו עכשיו אני בא להדליקאותו עוד פעם למישהו יש ניסיון עם זה בבאג עם אני יעמוד על זה יש מצב שיחליפו לי?

פורסם

1. יש לך כפתורים של פסיק ונקודה במקלדת - תשתמש בהם.

2. המכשיר לא עובד, האחריות שלו בתוקף ? אם כן באג צריכים להחליף לך אותו בלי שאלות ואתה צריך להתעקש על זה.

פורסם

איך זה שפתאום הוא לא עובד?, באו שדים בלילה והרסו אותו.?

1. הוא נפל לך?

2. שיחקתה עם שידרוג המכשיר?

3. אולי הבטריה לא יושבת טוב(למרות שזה נשמע מטופש).

פורסם
  • מחבר

כן יש לי אחריות

פורסם

ומאז שזה קרה לא נגעת בו ?!!?!?!!

סתם ויתרת ורק עכשיו נזכרת ??

פורסם
  • מחבר

לא כבר פעם אחת שלחתי אותו לתיקון

פורסם
  • מחבר

איך זה שפתאום הוא לא עובד?, באו שדים בלילה והרסו אותו.?

1. הוא נפל לך?

2. שיחקתה עם שידרוג המכשיר?

3. אולי הבטריה לא יושבת טוב(למרות שזה נשמע מטופש).

לא נגעתי בו הוא פשוט פתאום לא נדלק

פורסם

גם לי היו התקלויות עם באג, זמן הסוללה במכשיר שלי (h320) התקצר באופן משמעותי ל-5 שעות ללא כל התעסקות איתו (מדדתי את זה!). אז הלכתי לבאג לסניף שקניתי האחריות שלי עוד הייתה בתוקף והם אמרו שהם ישלחו לארץ הייצור, ובלית ברירה הסכמתי. לאחר שבוע אני מקבל טלפון בוא לקחת את המכשיר הוא מוכן ישר התחלתי לחשוד איך תוך שבוע( טוב זה היה 10 ימים) המכשיר יכול לטוס הלוך להבדק לעבור תיקון ולחזור?!

בבאג הם נתנו לי את הנגן בשקית פצפצים כאילו הוא היה במעבדה ואפילו לא אמרו לי מה היה פשר התקלה!

טוב לקחתי את הנגן ובדקתי אותו וכמו שחשבתי כלום לא תוקן. מייד התקשרתי לארקדיה והם אמרו שכל משלוח של נגני איריבר עובר דרכם ואין מצב שבאג שלחו את זה (הם ממש אמרו לי שבבאג שיקרו לי בפרצוף!!) , הם היו מאוד אדיבים ואמרו לי שאני אבוא אליהם והם ישלחו אותו לתיקון וזה יקח בסביבות חודש וחצי, וכך עשיתי נסעתי אליהם והם שלחו.

לאחר חודש וחצי הם מצלצלים ואומרים שהנגן חזר ושהחליפו סוללה. הטענתי את הנגן 24 שעות והוא ממש חזר לאיתנו!!

אז מה שאני מנסה להגיד פה לא רק לך אלא גם לעוד אנשים שלא תבזבזו את הזמן שלכם בבאג אל תקנו שם בכלל חרא שירות מחיר שחיטה ושירות על הפנים.

אם יש לך בעיה באיריבר תלך ישר ליבואן הרשמי ארקדיה אותי באג רק מרחו ובזבזו לי זמן!

דניאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים