עבור לתוכן

Lenovo ,היכן?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שנחשפה החברה Lenovo והם מוכרים מחשב במחירים על הרצפה..

רציתי לדעת איפה אוכל למצוא פרטים עלייהם, כגון: סניפים בישראל, מפרטי חלקים ומחירים..

תודה :)

פורסם

מי אמר שהם מוכרים מחשבים במחירי ריצפה?

בכל מקרה הביקורות המעטות שאני ראיתי לא מתלהבות במיוחד...

פורסם
  • מחבר

באמת?! אני רק רואה ביקורות שנותנות מלא קרדיטים לLenovo

ומחירים של 450 דולר לCeleron ומחשב שלם זה באמת זול.

פורסם

נחשפה? הם יצרנית המחשבים הגדולה ביותר בעולם, היא ייצרה מחשבים לIBM, לאחר שהיא קנתה את חטיבת המחשבים האישיים שלה, היא נכנסה גם לארץ כיוון שאין כבר IBM יותר :|. כל ThinkPad שתקנה עכשיו הם של Lenovo, כמו כן יש לה סדרה פחות "יוקרתית", אבל עד כמה שידוע לי לא משווקים אותה עדיין בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני עומד לקנות מחשב, אז אני רק רוצה לדעת אם משתלם לחכות לLenovo

פורסם

אם ישווקו את סדרת ה3000 בארץ כן, אם אתה מחפש נייד זול, סדרת הThinkPad שלהם הם לא בשבילך.

פורסם

נראה לי הוא מתכוון לזה שהם התחילו לייצר מחשבים תחת המותג לנובו (יחד עם ייצור מחשבים עם מותג IBM)

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שהתכוונתי, קראתי עלייהם כתבות.

אז בקיצר, אני אקנה מחשב החודש וזהו. חח

פורסם

נראה לי הוא מתכוון לזה שהם התחילו לייצר מחשבים תחת המותג לנובו (יחד עם ייצור מחשבים עם מותג IBM)

אין כבר מותג IBM.

Lenovo יצרה מחשבי לIBM תחת המותגים ThinkPad וThinkCenter, והם שווקו תחת שם האב של IBM למרות שהאמא שלהם הייתה Lenovo.

מצד שני Lenovo גם שווקה מחשבים תחת שמה, ללא שימוש במתוגים של IBM, המחשבים היו זולים בהרבה וכתוצאה מזאת Lenovo זכתה בכמעט מונופול על השוק הסיני-אסיאתי. בשנים האחרונות היא התחילה גם לשווק מחשבים תחת מותגיה באירופה וארה"ב. לפני כשנה Lenovo רכשה את חטיבת המחשבים האישיים של IBM, וביחד איתה את המותגים ThinkPad וThinkCenter. ועכשיו הם משווקים בכל העולם, וכמו כן גם בארץ תחת שמה של Lenovo. בשל כך שהמותגים האלה תפוסים מאוד חזק בארץ, היובאנים החליטו להמשיך ולייבא אותם גם תחת שמה של Lenovo. בקרוב עומדים להכנס עוד מוצרים של Lenovo לארץ כמו טלפונים סלולאריים, ומחשבים ממותגים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים