עבור לתוכן

האם ניתן לשדרג מעבד בלבד?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)?

1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי?

2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

פורסם

שמע, רוב הסיכויים שהסוקט שלך הוא 478, אפשרי להשיג מעבד בסוקט הזה, אבל זה גם לא יתן לך כלום וגם חבללללללל על הכסף

אתה יכול לשדרג, אבל זה יוצא לך מאוד לא כדאי, אם כבר אז כבר תחליף גם לוח ועדיפות לגם זכרונות

פורסם

כמובן שאפשר. לא יפגע בכלום. חנות שתמכור לך ת'מעבד תשמח להתקין אותו בשביל עוד 100-200 ש"ח.

אח"כ שים את המעבד בלוח יד שנייה. ויצאת מורווח.

פורסם
  • מחבר

אכן מדובר בלוח עם סוקט 478, לגבי החלפת זיכרונות אני לא חושב שיש טעם להחליף 1GB DDR 400MHZ של CORSAIR...

פורסם

מבחינת נתונים אין מניעה שתשדרג מעבד

איזה לוח אם יש לך?

פורסם

אם ככה אז אין בעיה לקחת לוח 775 תואם DDR1.

איזה כרטיס מסך יש לך?

אם זה משהו ג'אנקי הייתי שוקל גם לשדרג לאיזשהו כרטיס PCIE (אפילו אחד מממממש פשוט) למען תמיכה עתידית, חבל בשדרוג הבא שוב להיות חייב להחליף לוח כי הוא לא כולל חריץ PCIE...

עריכה: אגב, לדעתי בשביל השיפור ביצועים בין ה2.4 ל 3.2 ההוצאה הכספית לא כל כך משתלמת, ומומלץ לחשוב על אוברקלוק.

עוד דבר, אם הלוח שלך לא תומך בבאס 800, אתה יכול לגמרי לשכוח מלשדרג עליו.

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא ASUS P4S800 תומך בבאס 800, והכרטיס מסך GeForce 4200Ti 128mb.

פורסם

הכל עניין של תקציב, לדעתי עדיף לחכות קצת עד שתצבור סכום נאה לשדרוג נאה, בנתיים המחשב שלך לא נחשב ישן ואתה יכול עדיין להנות איתו.

כמו שאמרתי קודם, תן לו קצת באוברקלוק, תצליח תצליח, לא תצליח? תחזור לסטוק... שווה לנסות (:

פורסם
  • מחבר

נכון אתה צודק... בינתיים הוא מריץ דברים לא רע בכלל, ולזרוק 1400 ש"ח על מעבד עכשיו זה לא כ"כ משתלם במיוחד שעוד מעט יכנסו המעבדים של 64BIT לשוק יותר חזק אז כבר יהיה שווה לעשות שידרוג הרבה יותר רציני שיכלול החלפת לוח, כרטיס מסך וכמובן מעבד...

פורסם

בשונה מקודמיי, ובהנחה שה P4S800 דומה פחות או יותר ליכולות OC של ה P4P800 , יכול להיות טעם להחליף רק מעבד וכרטיס מסך, ולרענן לגמריא מערכת שתיראה טוב עוד שנה שנתיים עם OC מבוקר, כפיתרון ביניים בלי לעבור את כל הטרואמה של החלפת כל המערכת.

פורסם

וממתי צ'יפסט Sis מגרד לצ'יפסט של אינטל את האצבע כשמדובר ב-OC?

פורסם

דווקא לחבר שלי עבר ביידיים מחשב מבוסס על מעבד סלרון 2400 שעבר OC ל 3200 והוא ישב על צ'יפסט סיס, (או שאולי הוא התבלבל).

פורסם

גם אם תגיד שזה Celeron D עם באס 133, כלומר FSB 533

לפני שהלוח יגביל אותך אתה תגיע ל-3600

אם בכלל מדובר על Celeron עם באס 100 כלומר FSB 400

לפני שהלוח יגביל אותך ל-4800

פורסם

וזה בתקוה שהלוח נותן עד 800MHZ. ואם לא?

אז לא בטוח שהוא יגיע לכ"כ הרבה.

פורסם

אני מדבר על לוח עם צ'יפסט נורמלי שמיועד גם לפנטיום 4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים