עבור לתוכן

דחוף להרבה מישתמשי WIN באתר(מאוד חשוב)

Featured Replies

פורסם

פשוט אל תורידו את הקובץ הזה וזהו :|

• תגובות 43
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התוכנת אימות תוכנה הזאתי ישנה וממזמן נכנסה מורדת ע"י windows update.

בא נגיד שאם אתה מבטל את זה אז הוא אומר לך שהייתה תקלה בניסיון להתקין את המאמת תוכנה חוקית הזה,

ושלא תוכל להוריד עידכונים, ואם אתה מוריד ויש לך גרסא פראטית (וכמו כן הוא מזהה אותה) אתה לא ראשי להוריד את העידכונים.

מה שכן, אם במחשב שלך בSP2 (שאותו אתה תוריד או שיש לך כבר בין אם יש לך ווינדוס פראטי או חוקי)

אתה בוחר ב"עדכן אוטומטי" אתה כבר תשים לב, שברגע שיצאו עידכונים קריטים, אפילו מבלי להכנס לאתר של ווינדוס אפ-דייט,

יופיע לך איקון בצורת מגן למטה בשורת השעון בצבע צהוב שיהיה רשום שהוא מעדכן אוטומטי איזה עידכון קריטי כלשהו.

ומי צריך יותר מעידכוני אבטחה קריטים?!

בכך, לא הבנתי ממה פותח התארד כל כך נלהב וכל כך דחוף כאילו זה יצא ממש עכשיו, התוכנית הזאת.

אני מאמין שזה מוכר כבר לרוב המשתמשים, אותה תוכנית אימות, ולאלה שיש להם תוכנה פראטית יודעים

שמדובר בבולשיט טהור כאשר עדיין ניתנת להם הגישה להוריד עידכוני אבטחה קריטים, שרק את זה הם צרכים

ולא יותר.

פורסם
  • מחבר

כי לפי האתר זה כרגע אחד מהעדכונים האוטומטים

אז או שהאתר עשה טעות או שזה יוריד לכל מי שיש עדכון אוטומטי מופעל

פורסם

חברה משהו שראיתי עכשיו ורצח אותי :lol:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224526,00.html

תקראו טוב טוב את התגובה של 160 ולאחר מכן של 167

אני מת לפגוש את "הטכנאי" :s07: איזה בלוק הייתי מנחית לו על הראש :bash:

LOL BIG LOL

פורסם

אני בטוח שה-160 היה בצחוק :lol:

פורסם

^^^^^

גמרתה אותי עכשיו !

ל"טכנאי" כנס לקאזה תרשום VIRUS

תוריד את החמש הראשונים תסגור תאניטי וירוס (עם אתה יודע מזה ) ותפעיל את הקבצים

עכשיו המחשב יהיה יותר מהיר

ויש לי עוד משהו שאתה יכל לעשות אבל זה סוד!

תוציא את הקרור של המעבד (זה עם המאוורר והנחושת ...) (כן כן תוציא בכח) עכשיו תסים קצת מים על מה שמתחת לקרור הזה שהוצתה

ועכשיו לא יהיה אבק! והמחשב יתוס......

פורסם

I am such an idiot :o

מעניין מה הטכנאי של מה הוא באמת מכונות כביסה :'(

מה שמצחיק שהטכנאי משתף פעולה

ציטוט<

ניסיתי את מה שהצעת וקיבלתי את ההודעה:

Windows cannot find 'Iamsuch.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and the click Search.

אתה בטוח שזה מתאים לSP2 של ווינדוס, אולי זה רק עובד על SP1, אני די מנוסה בתחום הטכנאות ובחיים שלי לא נתקלתי בפקודה כזאת.

אני אשמח אם תענה לי באי-מייל כי אני כרגע אצל לקוח וזה די פדיחות!!! עליו אני די מרחם על הלקוח מסכן :kopfpatsch:

מישהו שם לב לאיימיל פה למטה :silly: זה השיא הקש ששבר את גב הגמל מזה אני חייב להריץ בגוג נשמע כמו אתר פורנו

s_abutbul@hotmale.co.il

תודה >

פורסם
  • מחבר

חברה משהו שראיתי עכשיו ורצח אותי :lol:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224526,00.html

תקראו טוב טוב את התגובה של 160 ולאחר מכן של 167

אני מת לפגוש את "הטכנאי" :s07: איזה בלוק הייתי מנחית לו על הראש :bash:

LOL BIG LOL

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

I am such an idiot :o

מעניין מה הטכנאי של מה הוא באמת מכונות כביסה :'(

מה שמצחיק שהטכנאי משתף פעולה

ציטוט<

ניסיתי את מה שהצעת וקיבלתי את ההודעה:

Windows cannot find 'Iamsuch.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and the click Search.

אתה בטוח שזה מתאים לSP2 של ווינדוס, אולי זה רק עובד על SP1, אני די מנוסה בתחום הטכנאות ובחיים שלי לא נתקלתי בפקודה כזאת.

אני אשמח אם תענה לי באי-מייל כי אני כרגע אצל לקוח וזה די פדיחות!!! עליו אני די מרחם על הלקוח מסכן :kopfpatsch:

מישהו שם לב לאיימיל פה למטה :silly: זה השיא הקש ששבר את גב הגמל מזה אני חייב להריץ בגוג נשמע כמו אתר פורנו

s_abutbul@hotmale.co.il

תודה >

זה נשימע כמו הכתובת של שמעון אבוטבול ואני ההיתי עובר דירה לזמן הקרוב אם זה באמת הוא

פורסם

LOL שמתם לב לזה:Hotmale :lol:

פורסם

מאז העדכון האחרון של הווינדוס זה שמדברים עליו פה, כל התוכנות של האימיול שלי נמחק הקובץ EMULE.EXE

חוץ מתוכנה אחת שנחשבה התוכנה הפעילה. והכי גרוע שמאז אני מקבל כל הזמן הודעות שגיאה על כל תוכנה כמעט שאני מפעיל וההודעה היא :

http://img52.imageshack.us/img52/8232/19hm.jpg

אחרי שהסרתי את העידכון האימיול עובד יותר טוב ויותר לא נתקע אבל ההודעה הזאת על ה"זיכרון" ממשיכה... אני בטוח שזה המיקרוסופט ה$@%* האלה דפקו לי את המחשב

פורסם

גם לי היה אתZה פעם.... לא זוכר איך סידרתי אתזה :nixweiss::s07:

פורסם

^^^

כבר אמרו לך פעם שאתה מאוד שימושי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים