עבור לתוכן

דחוף להרבה מישתמשי WIN באתר(מאוד חשוב)

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא תומך בעותקים פיראטיים, אבל בתור משתמשים חוקיים זכותכם המלאה להתקין רק מה שבא לכם.

אתם יכולים לבחור בעדכונים "הודיע לי לפני הורדה ולפני התקנה",

ובפעם הראשונה שהמערכת מבקשת להתקין את הג'ניוס, להוריד את ה-V ולעשות אוקי, הוא ישאל אם לדווח שנית על אותם עדכונים שביטלתם, תבחרו לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי אף דבר על אך לעקוף את זה

רק נתתי אזרה שאנשים ידעו מיזה כי הרבה מאוד אנשים בישראל

קיבלו\התקינו מחשב שהWIN בו לא חוקי

פורסם

"על אף זאת, המשתמשים הללו יקבלו בכל זאת גישה ל-SP2 וכן לעדכונים קריטיים ולעדכוני אבטחה", נמסר מהחברה, "לקוחות שיבחרו להמשיך להשתמש בתוכנות לא מקוריות ימשיכו לקבל מהמערכת תזכורות על כך. משתמשים שלא יפנו למרכז ההורדות, לא יקבלו כל הודעה בנושא זה".

מה הבעיה כאן? למה מישהו מוריד מהאתר שם משהו חוץ מה critical updates שלהם? לא שאני בעד עותקים פיראטיים.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה מה שהיה בהתחלה

כרגע יש עדכון שיחסום לך תWIN לגמרי אחרי כמה זמן ותיצתרך להתקין WIN מחדש

פורסם

אני לא אמרתי אף דבר על אך לעקוף את זה

נכון, אבל ציינת שאתה ביטלת את העדכונים,

ולדעתי זה ממש לא הכרחי, אפשר לוותר על הג'ניוס, ולהמשיך להשתמש במעדכן האוטומטי לעדכוניים קריטיים שחשובים לאבטחה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי דבר חוקי

לבטל תעדכונים זה חוקי אומנם פוגע בהבטחה אבל יש לי NOD32 ואני יתקין פירוול חדש

וגם ככה אני גולש בשועל ולא נוגע באותלוק אקספרס ככה שאני מספיק בטוח

פורסם

"על אף זאת, המשתמשים הללו יקבלו בכל זאת גישה ל-SP2 וכן לעדכונים קריטיים ולעדכוני אבטחה", נמסר מהחברה, "לקוחות שיבחרו להמשיך להשתמש בתוכנות לא מקוריות ימשיכו לקבל מהמערכת תזכורות על כך. משתמשים שלא יפנו למרכז ההורדות, לא יקבלו כל הודעה בנושא זה".

מה הבעיה כאן? למה מישהו מוריד מהאתר שם משהו חוץ מה critical updates שלהם? לא שאני בעד עותקים פיראטיים.

לפי מיקרוסופט, עידכון קריטי הוא רק עידכון שעלול לסכן את רשת האינטרט בכלל ואת משתמשיה החוקיים בפרט.

כלומר אם העידכון ימנע DOS ATTACK או התפשטות תולעת הוא קריטי.

לעומת זאת עם העידכון רק מונע חדירה אפשרית למחשב אז הוא לא קריטי, ורק המשתמשים החוקיים זכאים לקבל אותו.

פורסם

לא, האתר של windows update מחולק ל 3 קטגוריות:

High Priority

Software

Hardware

כל מה שיהיה תחת High Priority יהיה נגיש לכולם.

פורסם

לא נכון.

אתה זוכר את הבעיה של מיקרוסופט אם הWindows MetaFile (WMF) Vulnerability?

אז העידכון יצא רק למשתמשים חוקיים של מערכות הפעלה נתמכות (כלומר 98 וME לא קיבלו עידכון, למרות שאח"כ התגלה שלא היה צריך את זה...)

זה ציטוט של הפודקאסט של גורו האבטחה סטיב גיבסון פרק 22:

I mean, and this is from a page on their website. They say a vulnerability in Windows is critical only if its exploitation could allow the propagation of an Internet worm without user action. In other words, anything else is not critical

פורסם

טוב נו חבל להתווכח, תסתכל בדף של מייקרוסופט עצמםhttp://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=en :

Q:

Do security updates require validation?

A:

Security updates are not part of WGA. You can install security updates using the Windows XP Automatic Updates feature or download them from the Download Center.

הם אפילו ממליצים שם, אם יש לך גירסה לא חוקית, לאפשר את ה automatic update עד שתוכל לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אבל כרגע לפי מה שהבנתי יש עידכון חדש שידפוק תWIN למישתמשים בWIN פרוץ והוא מופץ דרך העדכון האוטומטי

ביגלל זה כתבתי דחוף בכותרת

פורסם

זה ה Windows Genuine Advantage או בקיצור WGA... ועכשיו תקרא את התשובה שלי שמעליך :smile1:

אם כל הכבוד (טוב נו, זה לא כל כך כבוד) למשתמשים הלא חוקיים פה, ישנם מיליוני אנשים וחברות שמתמשות בגרסאות לא חוקיות של windows, אתה יכול רק לנחש מה יקרה עם מייקרוסופט תחליט שזהו, היא לא נותנת לאנשים כאלו ולחברות להוריד עדכוני הבטחה, הדבר יגרום לקריסה טוטלית מאחר ו windows שולטת בשוק.

פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה חשוב שאנשים בפורום יראו את זה

חבל שהפורום יתרוקן לכמה זמן בהרבה מאוד גולשים :lol:

פורסם

נו ו?

כבר שמו הגנה באתר[ה- Vaildation Tool] וגם אותה עקפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים