פורסם 2006 במרץ 619 שנים אני לא תומך בעותקים פיראטיים, אבל בתור משתמשים חוקיים זכותכם המלאה להתקין רק מה שבא לכם.אתם יכולים לבחור בעדכונים "הודיע לי לפני הורדה ולפני התקנה",ובפעם הראשונה שהמערכת מבקשת להתקין את הג'ניוס, להוריד את ה-V ולעשות אוקי, הוא ישאל אם לדווח שנית על אותם עדכונים שביטלתם, תבחרו לא.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר אני לא אמרתי אף דבר על אך לעקוף את זהרק נתתי אזרה שאנשים ידעו מיזה כי הרבה מאוד אנשים בישראלקיבלו\התקינו מחשב שהWIN בו לא חוקי
פורסם 2006 במרץ 619 שנים "על אף זאת, המשתמשים הללו יקבלו בכל זאת גישה ל-SP2 וכן לעדכונים קריטיים ולעדכוני אבטחה", נמסר מהחברה, "לקוחות שיבחרו להמשיך להשתמש בתוכנות לא מקוריות ימשיכו לקבל מהמערכת תזכורות על כך. משתמשים שלא יפנו למרכז ההורדות, לא יקבלו כל הודעה בנושא זה".מה הבעיה כאן? למה מישהו מוריד מהאתר שם משהו חוץ מה critical updates שלהם? לא שאני בעד עותקים פיראטיים.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר הבעיה שזה מה שהיה בהתחלהכרגע יש עדכון שיחסום לך תWIN לגמרי אחרי כמה זמן ותיצתרך להתקין WIN מחדש
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אני לא אמרתי אף דבר על אך לעקוף את זהנכון, אבל ציינת שאתה ביטלת את העדכונים,ולדעתי זה ממש לא הכרחי, אפשר לוותר על הג'ניוס, ולהמשיך להשתמש במעדכן האוטומטי לעדכוניים קריטיים שחשובים לאבטחה.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר אמרתי דבר חוקילבטל תעדכונים זה חוקי אומנם פוגע בהבטחה אבל יש לי NOD32 ואני יתקין פירוול חדש וגם ככה אני גולש בשועל ולא נוגע באותלוק אקספרס ככה שאני מספיק בטוח
פורסם 2006 במרץ 619 שנים "על אף זאת, המשתמשים הללו יקבלו בכל זאת גישה ל-SP2 וכן לעדכונים קריטיים ולעדכוני אבטחה", נמסר מהחברה, "לקוחות שיבחרו להמשיך להשתמש בתוכנות לא מקוריות ימשיכו לקבל מהמערכת תזכורות על כך. משתמשים שלא יפנו למרכז ההורדות, לא יקבלו כל הודעה בנושא זה".מה הבעיה כאן? למה מישהו מוריד מהאתר שם משהו חוץ מה critical updates שלהם? לא שאני בעד עותקים פיראטיים.לפי מיקרוסופט, עידכון קריטי הוא רק עידכון שעלול לסכן את רשת האינטרט בכלל ואת משתמשיה החוקיים בפרט.כלומר אם העידכון ימנע DOS ATTACK או התפשטות תולעת הוא קריטי.לעומת זאת עם העידכון רק מונע חדירה אפשרית למחשב אז הוא לא קריטי, ורק המשתמשים החוקיים זכאים לקבל אותו.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים לא, האתר של windows update מחולק ל 3 קטגוריות:High PrioritySoftwareHardwareכל מה שיהיה תחת High Priority יהיה נגיש לכולם.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים לא נכון.אתה זוכר את הבעיה של מיקרוסופט אם הWindows MetaFile (WMF) Vulnerability?אז העידכון יצא רק למשתמשים חוקיים של מערכות הפעלה נתמכות (כלומר 98 וME לא קיבלו עידכון, למרות שאח"כ התגלה שלא היה צריך את זה...) זה ציטוט של הפודקאסט של גורו האבטחה סטיב גיבסון פרק 22:I mean, and this is from a page on their website. They say a vulnerability in Windows is critical only if its exploitation could allow the propagation of an Internet worm without user action. In other words, anything else is not critical
פורסם 2006 במרץ 619 שנים טוב נו חבל להתווכח, תסתכל בדף של מייקרוסופט עצמםhttp://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=en :Q:Do security updates require validation?A:Security updates are not part of WGA. You can install security updates using the Windows XP Automatic Updates feature or download them from the Download Center.הם אפילו ממליצים שם, אם יש לך גירסה לא חוקית, לאפשר את ה automatic update עד שתוכל לפתור את הבעיה.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר אבל כרגע לפי מה שהבנתי יש עידכון חדש שידפוק תWIN למישתמשים בWIN פרוץ והוא מופץ דרך העדכון האוטומטיביגלל זה כתבתי דחוף בכותרת
פורסם 2006 במרץ 619 שנים זה ה Windows Genuine Advantage או בקיצור WGA... ועכשיו תקרא את התשובה שלי שמעליך אם כל הכבוד (טוב נו, זה לא כל כך כבוד) למשתמשים הלא חוקיים פה, ישנם מיליוני אנשים וחברות שמתמשות בגרסאות לא חוקיות של windows, אתה יכול רק לנחש מה יקרה עם מייקרוסופט תחליט שזהו, היא לא נותנת לאנשים כאלו ולחברות להוריד עדכוני הבטחה, הדבר יגרום לקריסה טוטלית מאחר ו windows שולטת בשוק.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר בכל מיקרה חשוב שאנשים בפורום יראו את זה חבל שהפורום יתרוקן לכמה זמן בהרבה מאוד גולשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.