פורסם 2006 במרץ 619 שנים מה הצורה הטובה ביותר?כ.מסך:כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3)מעבד:ברור לי שזה רק הליבה =\ ,איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost)ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)
פורסם 2006 במרץ 619 שנים אתה לא צריך לשים משחה, זה בסדר.הסיילנסר מגיע עם משחה תרמית מרוחה מראש בצורה מושלמתולא משחה מעאפנה, אלא MX-1 האיכותית של Arctic coolingבכל מקרה אתה צריך שכבה דקה ואחידה, שלא תהיה "גלית", אלא חלקה לגמרי. ממש לא צריך הרבה.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים גם עם ה Arctic Cooling Accelero X1 המשחה מגיעה מרוחה? אני חייב להוריד את המשחה הקודמת לפני ההתקנה של הקירור החדש? אפשר פשוט להוריד רק עם קיסם אוזניים? תודה.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תשמע אחי , אני הורדתי את המשחה עם אציטון מה שהשאיר לי את המפזר חום של המעבד והסינק חלקים מאוד!את המשחה על המעבד לא מורחים, מוציאיםמהמזרק (AS5 ) כמות קטנטנה של חצי גרגיר אורזלא מבושל ,וזהו! , מניחים את הסינק וזה נמרח לבד...
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תוריד תמשחה עם אלכוהול 70%+-..ושיטת ה"תשים טיפה וההיטסינק יעשה כבר תעבודה" היא לא הכי מומלצת..הכי טוב זה למרוח שיכבה אחדיה ודקה וזהו..
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר כאילו למרוח עם קיסם אוזניים?ונגיד אני רוצה להוציא אז לשים אלכוהול 70% על צמר גפן ואז כאילו לשפשף?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים תוריד תמשחה עם אלכוהול 70%+-.. ושיטת ה"תשים טיפה וההיטסינק יעשה כבר תעבודה" היא לא הכי מומלצת.. הכי טוב זה למרוח שיכבה אחדיה ודקה וזהו.. לי זה עבד חבר כנראה לך יש סינק אחר או משחה אחרת לי זה עבד
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אם נוטח לך עם קיסים שניים אז סבבהאני אישית מורח עם שקית על היד..או כרטיס..(ולא משנה ממש הדרך העיקר שבסוף יהיה לך שיכבה אחידה/דקה של משחה)...לא אמרתי שזה לא "עובד" אמרתי שזה לא מומלץ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.