פורסם 2006 במרץ 619 שנים אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשהואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר?אני צריך דריברים חדשים?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים דרייברים של הלוח כמובן ..תעלה תמונה אם אתה יכול של המאוורר...מה הטמפרטורות שלך מאז החלפת לוח האם ?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים רצוי פורמט והתקנה חדשה של Windowsבגלל שזה לוח מאוד קרוב אפשר לחיות בלי, אבל מאוד לא רצוי וזה יכול לגרום לבעיות
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אני אפרמט המעבד הוא על הצד, ככה שהמדבקה אל הגוף קרור פונה ימינה-זה בסדר? טמפרטורות-אותם טמפרטורות מתחים מהספק כח הרבה יותר טובים מאיזה שהיא סיבה ובקשר לדריברים התקוונתי עם אפשר להישתמש במה שיש לי אל הדיסק או שצריך מעודכנים ואך אני יכול לברר אם מה שיש לי זה גירסה חדשה יותר או ישנה יותר?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אני אפרמט המעבד הוא על הצד, ככה שהמדבקה אל הגוף קרור פונה ימינה-זה בסדר? טמפרטורות-אותם טמפרטורות מתחים מהספק כח הרבה יותר טובים מאיזה שהיא סיבה ובקשר לדריברים התקוונתי עם אפשר להישתמש במה שיש לי אל הדיסק או שצריך מעודכנים ואך אני יכול לברר אם מה שיש לי זה גירסה חדשה יותר או ישנה יותר? זה די דחוף כי הוינדוס מתחיל להיתחרפן
פורסם 2006 במרץ 719 שנים אם זה ככה אז חייב פירמוטמה ז"א המעבד על הצד?אתה מתכוון כאילו הוא מסובב ב-90 מעלות ולא פונה לכיוון הזכרונות?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים מחבר אם זה ככה אז חייב פירמוטמה ז"א המעבד על הצד?אתה מתכוון כאילו הוא מסובב ב-90 מעלות ולא פונה לכיוון הזכרונות?אני מפרמטובמעבד המדבקה של אינטל פונה לכיוון הזיכרונות -זה בסדר?
פורסם 2006 במרץ 719 שנים האם פירמוט זה הכרחי? אני שואל את זה כי אני יודע אמנם שצריך אחרי החלפה של לוח לפרמט אך דבר מאוד מוזר קרה לי: אני החלפתי מערכת שלמה מאתלון XP על צ'יפסט אנפורס 2 למערכת מבוססת אינטל מבוססת צ'יפסט אינטל 865 והווינדוס עולה ועובד ולא קרס! לא האמנתי אבל זה המצב והווינדוס עובד יחסית בסדר.
פורסם 2006 במרץ 719 שנים האם פירמוט זה הכרחי? אני שואל את זה כי אני יודע אמנם שצריך אחרי החלפה של לוח לפרמט אך דבר מאוד מוזר קרה לי: אני החלפתי מערכת שלמה מאתלון XP על צ'יפסט אנפורס 2 למערכת מבוססת אינטל מבוססת צ'יפסט אינטל 865 והווינדוס עולה ועובד ולא קרס! לא האמנתי אבל זה המצב והווינדוס עובד יחסית בסדר.אם אתה מחליף צ'יפסט אתה חייב לפרמטאם זה לאותו לוח אז לא חובה, ואם זה לאותו צ'יפסט אך לוחש ונה מומלץ לפרמט או לעשות ריפייר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.