עבור לתוכן

האם אני יכול להחליף את הלוח כדאי שיהיה לי חיבור PCI-E ולהישאר עם אותם רכיבים?

Featured Replies

פורסם

למשל יש לי סמפרון 3300 754 והוא יושב על לוח עם חיבור AGP ואני רוצה ליקנות כרטיס PCI-E,האם אני יכול ליקנות לוח חדש וזהו? [ולשים בו את ה סמפרון הזיכרון הקודם.]

פורסם

נדמה לי שיש ל Gigabyte לוח שהוא סוקט 754 עם PCI-E.

כמובן שתאלץ להחליף כרטיס מסך.

האפשרות השניה היא לקחת לוח ASROCK משולב PCI-E+AGP ואז להחליף רק את המעבד.

פורסם

לא בא בחשבון להחליף מעבד,כול הקטע זה שאני רוצה ליקנות כרטיס מסך PCI-E,ויש לי AGP.

הלוח הוא K8N Neo Platinum.

פורסם

לא שווה לך להחליף ללוח pcie יש לך מעבד יחסית חלש שגם אם תקנה כרטיס מסך טוב הוא לא ממש ינצל אותו.

עדיך לך ללכת על כרטיס מסך נורמלי בAGP ויש מספיק כרטיסים טובים לתקן הזה וחזקים מאוד.

המחשב יחזיק לך כמה שנים בהנחה שאתה לא גיימר ובפעם הבאה תקנה מחשב עם PCIE.

המעבר לא משתלם ולא יתן לך שום יתרון בביצועים. רק בזבוז כסף

פורסם

טומי יש לו מעבד טוב מאוד הוא לא צריך מעבד חדש ואני מסכים עים Walter Samuel הלוח שהוא הביא לך עונה על הדירשות היום יש בו sata2 pci-e ושאר ירקות.

פורסם

לא שווה לך להחליף ללוח pcie יש לך מעבד יחסית חלש שגם אם תקנה כרטיס מסך טוב הוא לא ממש ינצל אותו.

עדיך לך ללכת על כרטיס מסך נורמלי בAGP ויש מספיק כרטיסים טובים לתקן הזה וחזקים מאוד.

המחשב יחזיק לך כמה שנים בהנחה שאתה לא גיימר ובפעם הבאה תקנה מחשב עם PCIE.

המעבר לא משתלם ולא יתן לך שום יתרון בביצועים. רק בזבוז כסף

איפה אתה חי? סמפרון 3300+ חלש? אתה יודע איזה יכולת אוברקלוק יש לו?

לא ניראה לי שהלוח הזה מתאים כי יש לי גם כרטיס קול,ויש שם רק 2 SLOT לזיכרון זה ממש עלוב,תקנו אותי עם אני טועה אבל זה נראה לי לוח עלוב!

פורסם

בסדר המעבד לא כזה חלש.

אבל בשביל מה להחליף את הלוח? איזה ביצועים נוספים זה יתן לו אם הוא נשאר עם אותם רכיבים???

זה סתם בזבוז כסף לפי דעתי.

וכמו שהבנתי מכמה תראדים פה בפורום אז SATA2 לא משפר כל כך את הביצועים לעומת SATA1.

פורסם

לא ניראה לי שהלוח הזה מתאים כי יש לי גם כרטיס קול,ויש שם רק 2 SLOT לזיכרון זה ממש עלוב,תקנו אותי עם אני טועה אבל זה נראה לי לוח עלוב!

זו במילא כמות הזכרון שרוב העולם שם.

אף אחד כמעט לא שם 4 סטיקים.

פורסם

בסדר המעבד לא כזה חלש.

אבל בשביל מה להחליף את הלוח? איזה ביצועים נוספים זה יתן לו אם הוא נשאר עם אותם רכיבים???

זה סתם בזבוז כסף לפי דעתי.

וכמו שהבנתי מכמה תראדים פה בפורום אז SATA2 לא משפר כל כך את הביצועים לעומת SATA1.

אם היתה קורא את התגובה הראשונה לא היתה צריך לישאול את השאלה המטופשת הזאת,אני רוצה להחליף כרטיס מסך.

פורסם

Walter Samuel

יש עוד לוחות, בפרט בארץ

TOMMYB1

ממש לא, אפילו לא קרוב, המעבד הזה טוב בסטוק וחזק מאוד באוברקלוק

Si-Nom

יש לך דרישה לאוברקלוק?

פורסם

עוד לוחות שהם גם PCI-E וגם S754?

לא מצאתי אבל אם תמצא זה יהיה אחלה

פורסם

כן,ברגע שאני אקנה BT [במנוחה אני עומד על 40 מעלות,למרות שיש סרקילציה טובה] יחליף לוח ויקנה כרטיס מסך חדש [חשבתי על כרטיס מסך ב 4K ככה,אבל זה לא הבעיה עכשיו.]

פורסם

\ה לוח M.ATX.

2 כניסות PCI רגילות,אחת PCIE 16

2 כניסות זכרון DDR400 עד 2 ג'יגה.

זה לוח תקציבי לכן הוא בנוי ככה.

פורסם

מה לי יש? לוח Custom Made?

Si-Nom

יש לך מעט אופציות

ASRock K8NF4G

Biostar TForce 6100 S-754

משניהם ל-OC עדיף ה-Biostar

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים