עבור לתוכן

התייעצות לגבי סטריאו

Featured Replies

פורסם

שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)

פורסם

אני לא ממש יודע איזה מגבר של מרנטז יש לך, אבל גם אם הוא לא ממש טוב תוכל למכור אותו ולקנות משהו קצת יותר רציני.

בעיקרון אין מנוס מלקנות מערכת אמיתית ולא סטאליטים במידה ואתה מחפש איכות אמיתית.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חשבתי לקנות זוג רמקולים בסביבות ה1500-2000 ולהשתמש במגבר שיש לי מה דעתך?

פורסם

נשמע בסדר גמור, השאלה היא מה המגבר הזה שווה באמת. היו לי כבר התקלויות במגברים ישנים (אחד מהם כרגע אצלי) שנשמעים מעולה. אבל מה לעשות שגם אז ייצרו זבל, וצריך לבדוק מה המגבר שלך שווה באמת.

Anatoli.

פורסם

לא הייתי הולך על מערכת 2.1.

בכלל לא על סטליטים,למרות שמצד שני אתה לא יכול לקנות זוג ממש איכותי של רמקוליםבתקציב הזה -- תנסה להגדיל אותו קצת.

חשוב שעלה תמונה\שם דגם של המגבר שלך,אם הוא לא כ"כ טוב יתכן שגם תצטרך להחליף מגבר :-X.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונות:1d3db5eb8bdf1756857df7d6e962f4f5.th.jpg

מדובר במרנץ SR-50L

פורסם
  • מחבר
aa08b7005fbb975d0cbd0bdabd83e400.th.jpg
פורסם

לצערי אני לא מכיר את המגבר הזה, אבל עושה רושם שהוא בסדר יחסית. תנסה לחבר אותו לאיזה רמקולים של חבר או מישהו שאתה מכיר ולשמוע איך הוא מתמודד מול מגבר מודרני סביר.

Anatoli.

פורסם

את הוורפידל האילו אני ממש לא אוהב. את המגנט לא יצא לי לשמוע.

איזה מוזיקה אתה שומע בעיקר? אתה מחפש הספקים ממש גבוהים? באס ממש חזק?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני שומע מוזיקת R&B קצת ראפ וקצת האוס.אז חשוב לי באס נמוך כמו שיש בR&B ובראפ וגם שיהיה די חזק,שאני ישמע אותו.

אתה מחפש הספקים ממש גבוהים? באס ממש חזק?

Anatoli.

אני לא מחפש הספקים בשמיים רוב הזמן אני שומע בעוצמה סבירה.

פורסם

במידה ויש לך חדר לא גדול במיוחד, אני מציע לך לנסות לחפש רמקולים של חברה בשם Dalquist, זו חברה קנדים שאחד הרמקולים שלה (רצפתי דיי קטן) עלה בזמנו 2000 שקלים חדש. אני שמעתי ואהבתי מאוד. כמו כן, תשמע רמקולים של מישן, לדעתי הם טובים מאוד. אילו רמקולים שיודעים לעשות דברים מעבר לרק באס. אני מציע לך בכלל לעבור על לוחות יד שנייה ולהיכנס לחנויות ולשמוע מה יש, בעיקר מתצוגה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים