עבור לתוכן

מערכת רמקולים למחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים.

כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3.

עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות:

ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף?

JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450

כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוסיקה מה עדיף הATP3 או מערכת לווינים?... הבנתי שהATP3 אמור להיות מעולה.

איך החיבור הולך? אם זו מערכת לוונים אז זה כרגיל לרסיבר, לא? אבל הבנתי שהATP3 מתחבר אנלוגית ישירות למחשב... זה לא מוריד את האיכות באופן דרמטי? אפשר לחבר את הATP3 לרסיבר? או שאין צורך ברסיבר?

יש טעם לקנות כרטיס קול דוגמת הLive 5.1 Creative? הכרטיס קול שיש לי כרגע תומך בסראונד, לא?

למוסיקה רסיבר באמת רק מפריע כמו שכתוב כאן ועדיף מגבר פשוט לזוג רמקולים?

תודה רבה, זיו.

בבקשה תעזרו לי! הבנתי שלATP3 יש מגבר פנימי ולכן אין טעם לחבר אותם לרסיבר, זה נכון? מה עדיף, מערכת של 5.1 לווינים או זוג רמקולים קדמיים? הדגש הוא על מוסיקה אבל אין לי מקום לרמקולים גדולים...

פורסם

בשביל מוסיקה ATP3 יהיה מעולה

ואין צורך בשום מגבר - רמקולים "רגילים" למחשב פשוט מתחברים line out ולחשמל :)

פורסם
  • מחבר

אבל אם כבר יש לי רסיבר, זה לא יהיה ביזבוז לא להשתמש בו? מה גם שהחיבור האופטי למחשב עדיף בהרבה על ליין אאוט... אבל לATP3 יש מגבר משל עצמם, ואני חושש שהמערכות הלווניות 5.1 בנויות בעיקר לקולנוע ביתי וסתם מעוותות ומנפחות מוסיקה - אז מה בכלזאת עדיף ATP3 או מערכת לוונים? ואם לווינים תוכלו לייעץ לי מי מהן עדיף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים