פורסם 2006 במרץ 519 שנים לפעמים שגיא מביא לכאן את הנסיעות שלו עם ניצן...מצלם באמצע הנסיעה והכל...אז גם אני וחבר שלי צילמנו סרטון קטנטן...אני יודע שצריך להשתפר אבל בנתיים..http://asafy.net/Movie.zipתגובות?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר גולף..ואני נוהג...וחבר שלי מצלם..והכי נוח לשים יד אחת על הידית ויד אחת על ההגה..
פורסם 2006 במרץ 519 שנים גולף..ואני נוהג...וחבר שלי מצלם..והכי נוח לשים יד אחת על הידית ויד אחת על ההגה..איפה 2 ידיים על ההגה בתנוחת 2 ו10 הא הא??
פורסם 2006 במרץ 519 שנים וחבר שלי מצלם..והכי נוח לשים יד אחת על הידית ויד אחת על ההגה..פוזת ערס? פוזת נהג מירוצים? מהה? ועוד עם גיר אוט'...איפה 2 ידיים על ההגה בתנוחת 2 ו10 הא הא??
פורסם 2006 במרץ 519 שנים קצת צולע בהשוואה לשגיא וזונתו, אבל אני מאמין שאם תעשה עוד כמה כאלה זה יילך וישתפר.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים גרוע, חיקוי מאד מאד גרוע...לא משתווה אפילו. עזבו, תנו למקצוען (שגיא) לבצע את עבודתו ALL RIGHTS RESERVED TO R0cKF0rD :ylsuper:
פורסם 2006 במרץ 519 שנים חח..כמה דברים..1.תפנק את עצמך..(הנהג) באיזה דאבל או משהו..(אתה ממש ממש רזה..)..2.אהבתי תחיקוי של חבר שלך לשגיא...3.הייתה צריך להגיע לאיזה מזזנה בסוף...4.זה רק אני או שזה גולף בנזין..(1.6??).??
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר חח..כמה דברים..1.תפנק את עצמך..(הנהג) באיזה דאבל או משהו..(אתה ממש ממש רזה..)..2.אהבתי תחיקוי של חבר שלך לשגיא...3.הייתה צריך להגיע לאיזה מזזנה בסוף...4.זה רק אני או שזה גולף בנזין..(1.6??).??1.אין לך מושג כמה אני אוכל,אבל עדיי ןנשאר רזה 4.קלעת בול.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים שגיא זה R0cKF0rD..הוא מתעד את נסיעותיו למזזנות כמו בורגר קינג/מקדולנדס...ותן לי סיבה אחת (פותח התרד) למה לקנות גולך 1.6..
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר שגיא זה R0cKF0rD..הוא מתעד את נסיעותיו למזזנות כמו בורגר קינג/מקדולנדס...ותן לי סיבה אחת (פותח התרד) למה לקנות גולך 1.6..רק סיבה אחת?אחיזת כביש מצויינת.גולף זה אוטו מצוין.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים רק סיבה אחת?אחיזת כביש מצויינת.גולף זה אוטו מצוין.הרשה לי לגחך.שמע סחה על ההשקעה אבל בחאיית זה חיקוי גרוע ועשית יותר מדיי פוזות על כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.