עבור לתוכן

הקמת רשת עם אלקטל פרו

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים עם כרטיס רשת בכל אחד מהם ומודם אלקטל משודרג לפרו.

אני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים, השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות סוויץ/האב (או מה שצריך :s05:).

אם כן, אז איזה מומלץ?

ועוד שאלה היא האם אני חייב שהמחשב יפעל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט או שמספיק שרק המודם יפעל?

תודה מראש...

פורסם

יש לך סטיקי בנושא ICS בראש הפורום. תעיין בו.

פורסם
  • מחבר

יש לך סטיקי בנושא ICS בראש הפורום. תעיין בו.

זה לא כ"כ עזר לי.

אני עדיין לא מבין איזה סוויץ אני צריך לקנות, איזה סוג כבלים (מוצלב, לא מוצלב) וגם לא עונים שם על השאלה שלי אם המחשב צריך להיות מופעל...

פורסם

איך מסדרים את זה מבחינת החומרה?

במחשב השרת:

בראש ובראשונה, יש כמובן לדאוג לחיבור המודם באופן הרצוי. אם זהו מודם שמתחבר לכרטיס רשת, יש לחבר את המודם עם כבל רשת ישר לכרטיס רשת ראשון במחשב השרת. אם זהו מודם USB או PCI, יש לוודא שהוא מחובר ומוגדר כיאות בווינדוס.

בנוסף, יש לחבר את המחשבים הלקוחות למחשב השרת ברשת פנימית. אם יש מחשב לקוח אחד, יש לחבר כרטיס רשת במחשב השרת לכרטיס רשת במחשב הלקוח עם כבל רשת מוצלב (שימו לב שאם המודם מתחבר גם עם כרטיס רשת, הכרטיס שיתחבר למחשב הלקוח יהיה כרטיס שני על המחשב השרת). אם יש יותר ממחשב לקוח אחד, יש לרכוש רכזת (HUB/Switch), ולחבר אליה ליציאה רגילה את כל המחשבים (השרת והלקוחות) עם כבל רשת ישר, או ליציאת Uplink עם כבל רשת מוצלב.

מה לא ברור מזה? וכן, המחשב הראשי צריך להיות דולק.

פורסם

אם אתה קונה SWITCH, אז אתה צריך לחבר את ה SWITCH למודם ואת המחשבים אל ה SWITCH.

הכל הכבלים צריכים להיות ישרים ולא מוצלבים, ואף מחשב לא תלוי בשני כל עוד הפכת את המודם ל PRO כך שהוא מחייג לבד לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים