עבור לתוכן

זמן פעולה מוזר בנייד של compaq

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי compaq presario 714ea

הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו

עבודה בוורד ותו לא

דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין

והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep :P

נשמע טיפשי בעליל

בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית

פורסם

אם הוא לא חדש זה יכול להיות (יותר משנה) אבל אם הוא חדש זה לא תקין בד"כ (אם כי לא מצאתי את הדגם הספציפי).

פורסם
  • מחבר

זה חדש לגמרי

דרך אגה הדגם זה duron 1g עם 20g hd וdvd

הבעיה היא שהבן אדם עובד עם הנייד לכן אני לא רוצה לשלוח אותו שנית לתיקון ושיחזור באותה צורה

אם כי כשדברתי עם הטכנאי שטיפל במחשב ושאלתי אותו למה הוא טיפל בבעית הבטרייה .. הוא אמר שאין שם בעיה .. זה הזמן שהוא מחזיק active :P

פורסם

אני עדיין לא מוצא את הדגם.

בא תכניס את המספר הסידורי שלו פה ותרשום בדיוק מה הנתונים שלו.

תנסה גם להסתכל על הסוללה אם יש עליה נתון של תכולת אנרגיה (אמפר*שעה, AH, WH וכו' ומה המתח שהיא מוציאה).

פורסם

מעבד AMD בנייד? הינה הבעיה שלך...

הם זוללים אנרגיה כמו חיות רעבות מאוד.

פורסם
  • מחבר

היי

אז לדעתך כל נייד עם amd לא מחזיק את ה50 דקות?

פורסם

אני די בטוח בזה... אולי אולי אם אתה שם אותם על Stand By...

לי יושב בארון נייד Compaq Notebook 100 מבוסס AMD K6-2 475MHz והוא בקושי עובד רבע שעה עם סוללה מלאה עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

זה ממש ביזיון עלוב ;D

אם הייתי יודע לא הייתי מתקרב .. איזה טעות

דרך אגב .. בstandby הוא עובד את השעתיים וחצי בשקט

פורסם

ת'אמת לא ממש איכפת לי, הוא כנראה בחודש הבא יוחלף באחד חדש... אני די *מקווה ל-P4 M איכותי יחד עם Radeon 7500M נחמד...

*הנייד לא שלי, של העבודה של אבא... :)

פורסם

מעבד צורך פחות משליש מההספק בנייד, מה גם שמעבדי AMD ניידים צורכים הרבה פחות הספק מהשולחניים.

50 דקות לא נשמע לי סביר.

פורסם

The hunter...

איזו שטות אמרת פה על AMD... אני מתפלא עליך...

זה Duron נייד, וכיאה למעבדים ניידים הוא תוכנן לצרוך מעט אנרגייה...

אני בטוח ש ה celeron 1 Ghz הנייד לא צורך פחות.

פורסם

בין המעבדים הניידים של AMD לשולחנים ההדבל לא ממש גדול, שניהם מתחממים ושניהם צורכים הרבה אנרגיה, זאת פשוט עובדה.

פורסם

הדיורון הנייד צורך 30% פחות הספק מדיורון שולחני באותה המהירות בשימוש שיא, הניידים גם מפחיתים משמעותית את ההספק במצב שלא דרושה מלוא העוצמה שלהם (יש להם עד 32 מצבי עבודה כאשר הם יכולים לרדת עד 500 מה"ז ב 1.2 וולט).

רק כאשר עובדים עם שנאי לשקע הם עובדים על עוצמה מלאה כל הזמן, כשמשתמשים בסוללה הם עוברים בין מצבי עבודה לפי הצורך.

המעבר בין מצבי העבודה נשלט ע"י הביוס אז הבעיה של הלפטופ הזה יכולה אולי להיות הגדרה בביוס או פשוט ביוס שצריך עדכון.

פורסם

הדיורון אוכל יותר בטריה מהסלרון המקביל, אבל לא אוכל בטריה ב50 דקות. פשוט לא.

אם אני זוכר את הלפטופ אז הוא מה שנקרא דסקטופ ריפלייסמנט, יש לו הכל חבל"ז, מסך גדול, והבטריה זה רק כדי שיגידו שהוא לפטופ ולא סתם מחשב קטן. 50 דקות זה בסדר. (שלי, למשל, שהוא דיי חלש מחזיק 6 שעות, אבל הוא מסך 12", ואין לו כלום עליו אלא הכל בתחנת עגינה וכו)

פורסם
  • מחבר

דרך אגב .. המחשב היה במעבדות מארס אך חזר כמו שהוא .. תיקנו הכל מסביב דברים כמו צלעות קרור ועדכוני bios וכדומה

ובעניין הסוללה לא נגעו .. התקשרתי לשם ובקשתי את הטכנאי שטיפל במחשב והוא אמר לי שאין מה לתקן פה .. זהו פשוט זמן העבודה שלו ,, 45 דקות ממוצעות .. והזמן הנתון כמו שאמרתי קודם הוא רק זמן standby ??? :P :'( :nono::bash:

תודה לכל העונים דרך אגב ;) קיוויתי למצוא משהו עם נייד דומה לשמוע עובדות ולא ספקולציות ..

נ.ב

שלחתי email לcompaq העולמית והם שלחו email חזרה שאני יצור קשר עם mars פה בארץ .. מדהים שאפילו הם לא טורחים לקרוא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים