עבור לתוכן

מחפש אזניות תוך אוזן במחירים סבירים עד 600 ש"&#

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן :screwy: במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי.

כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין)

בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו.

היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ.

תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות.

אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי.

אם אפשר שלא תתנו לי מגוון אפשרויות במחיר הכי גבוה שאני מוכן לשלם, אלא את האזניות המשתלמות ביותר.

תודה

פורסם

הזנהייזר בהכללה, הן אוזניות ברמה כי החברה מתמחה רק בתחום הזה. עוד אוזניות שהייתי ממליץ הן KOSS BULP. לא יקרות (180 שח ומטה) אבל איכותיות מאוד שעמדו במספר מבחנים במגזינים המקצועיים בתחום.

הנקודה היא שעליך להחליט לבד מה נשמע לך הכי טוב ולצורך כך, אין לך קיצורי דרך. פשוט ללכת לחנויות ולבקש לשמוע במו אוזניך.

פורסם
  • מחבר

למה דווקא ה KOSS BULP ?

הCX300 לא יותר טובות?

פורסם

לך על הסנהייזר...מעולות...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

סייבר דמון, תגיד, אתה מדבר מניסיון?

אני יודע שסנהייזר חברה מעולה לאזניות, ובאמת באמאזון 8 מתוך 8 נתנו חמישה כוכבים.

נותנים להכניס אזניות לתעלת האזן בחנויות?

פורסם

לגבי לשמוע את האוזניות בחנות אני לא יודע...

לגבי האוזניות... לי יש px100 שהם אוזניות פשוט מעולות!!! אין לי תלונה אחת עליהם... ואפילו שקניתי אותם ב300 שקל הרגשתי שזאת השקעה שהשתלמה לי מאוד מאוד...

אז אין לך מה לדאוג לגבי סנהייזר כי רוב...אם לא כל האוזניות שלהם איכותיות ברמה מדהימה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אני בכל אופן מחפש השוואה במאפיינים של אזניות מסוג IN EAR

ראיתי גם ULTIMATE EARS SF 3 שקיבל ציון מעולה אבל השאלה היא במה הוא יותר טוב מCX300 ואם בכלל שווה לשלם פי 3 יותר על אזניות כמעט זהות

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים