עבור לתוכן

81.5% מהשוק הקמעונאי (מעבדים למחשבים שולחניים) בארה"ב של AMD

Featured Replies

פורסם

דובדבן,דיברתי על הנידיים.

פורסם
  • מחבר

דובדבן,דיברתי על הנידיים.

כבר אמרתי קודם, אני לא חכם כל כך, לכן נא לתאם ציפיות.

פורסם

אתה מודע לזה שאלה הם נתונים שמייצגים רק את השבועות הראשונים של 2006, במכירת מעבדים קמעוניים בלבד(כאשר הרוב המוחלט בארה"ב משווק דרך הOEMים). אחלה לAMD הם שווקו 9% מכלל המעבדים השולחניים העולמיים, מעניין מי שווקו את ה91% הנותרים. זה לא סוד שAMD מוכרת יותר ישירות לצרכן, וIntel שולטת בOEMים. כמו תמידהמידע שאתה בוחר להציג בדרך כלל מוצא מהקשרו.

פורסם

חחח...תן לפרי להגיד את שלו. אחרי ה 805 ולקראת הקונרוי שבדרך, הוא חייב להגיד משהו. קאפיש :smile1:

פורסם

בקשר למה שנאמר:

1) עקב איבוד נתח השוק, Intel פירסמה אזהרת רווח, שזה דבר רציני ביותר לאירגון שכזה.

2) עקב המעבר של Apple לIntel, דל שוקלת להתחיל למכור מחשבים מבוססי AMD. בהתחשב בזה שDELL היא המשווק הגדול ביותר בעולם של ניידים, ובין הגדולים בנייחים (בנייחים לא ראיתי סטטיסטיקות, אבל ללא ספק היא ענקית) מעבר שכזה ממש יטיב עם AMD.

3) כפולי הליבה של אינטל לניידים צורכים הרבה מאד חשמל, אם AMD תצליח להיכנס לנישה הזאת של צריכת חשמל נמוכה עם כפול ליבה, היא תצליח לתת מכה קשה מאד לאינטל.

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לזה שאלה הם נתונים שמייצגים רק את השבועות הראשונים של 2006, במכירת מעבדים קמעוניים בלבד(כאשר הרוב המוחלט בארה"ב משווק דרך הOEMים). אחלה לAMD הם שווקו 9% מכלל המעבדים השולחניים העולמיים, מעניין מי שווקו את ה91% הנותרים. זה לא סוד שAMD מוכרת יותר ישירות לצרכן, וIntel שולטת בOEMים. כמו תמידהמידע שאתה בוחר להציג בדרך כלל מוצא מהקשרו.

אם כתבתי את זה בעצמי בהודעה שפתחה את האשכול זה אומר שאני מודע לכך?

אולי כדאי שתקרא את ההודעות שאתה מגיב להן לפני שאתה ממש מגיב?

בא, אני אעזור לך:

"81.5% מהשוק הקמעונאי (מעבדים למחשבים שולחניים) בארה"ב של AMD

37% מהשוק הקמעונאי לניידים בארה"ב של AMD, כך עלפי נתונים שמתייחסים ל 7 השבועות

הראשונים של 2006. צריך לציין שהשוק הקמעונאי מהווה 9% מהשוק העולמי."

מקור

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170140.0

פורסם

דוגמה יש לך חשבון טיפה לא נכון שם

זה ש-AMD מכרה 81.5% משוק שהוא בעצמו 9% זה אומר שהם מכרו 7.335% רק בתחום ה-Retail

זה לא אומר שבשווקים אחרים הם לא מכרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים