עבור לתוכן

מפרט לחבר ב-6000 ש"ח למשחקים ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

חשבתי על המפרט הבא:

3Y Intel D805 2.6Ghz Dual Core

0Y Glacialtech Igloo 5700MC - 6 heatpipes - 92mm fan

3Y Gigabyte GA-8I945P Pro

3Y Supertalent/PQi 1gb 667mhz CL5/4

3Y Gainward Geforce BLISS 7800GT 450mhz 512MB DDR3 1.3ghz

3Y WD 200GB SATA-II

2Y NEC 3550 Black

1Y Floppy 1.44 Black

0Y Compucase 6A19 Black no PSU

3Y Enermax 420W

המפרט יוצא לו באיזור ה-6100 ש"ח אם קונה ממספר חנויות.

בלוח הלכתי על גירסת ה-Pro כי הוא רוצה שיהיה Firewire מובנה.

האם לדעתכם עדיף ללכת על לוח SLi של אסוס ולהוסיף כרטיס firewire?

קראתי ביקורות על שבב 945 שבחלקם בלתי ניתן לנעול את הבאס של ה-PCI-Express (בלוח הזה ובלוח 945P של אפוקס).

אבל כנראה שהמחשב לא יעבור אוברקלוק מטורף בכל מקרה..

כמו כן האם מישהו כבר ראה נתונים על הטמפ' של המעבד הנ"ל במתחים ומצבי אוברקלוק שונים (כמו כן גם סטוק מעניין אותי).

דיעות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

יש בזיגזג שילוב מארז Compucase 6A19 עם ספק HEC 580W ACE תומך SLI ב-700 ש"ח

אם אתה מעוניין ב-SLI וגם אם לא, השילוב הזה אולי יהיה עדיף על ה-Enermax + Compucase..

ה-P5ND2SLI של ASUS יכול להיות אופציה טובה. ד"א הכרטיס קול שעליו ממש חלש (AC97) לעומת ה-AZALIA שעל לוחות מבוססי צ'יפסט אינטל. קח גם את זה בחשבון..

אני בשביל OC הייתי הולך על 955X. יש את הלוח של Gigabyte ב-1040 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי באתר של אסוס ושמתי לב שלגירסת ה-SLI הרגילה לא מצויין אפשרות נעילת PCI-Express, ואילו בגירסת הדלוקס זה כן מצויין (ב-Overclocking features ב-specs). אבל גם לא ממש מצאתי ביקורת על הגירסה הרגילה (אם כי על גירסת הדלוקס יש בשפע).

באשר לספק של HEC, אני לא בטוח שהוא יהיה יותר טוב, ויש לו פחות אמפרים מאשר לאנרמקס על ה-12V.

מלבד זאת שיש עליו רק שנה אחריות ולאנרמקס יש שלוש, השילוב של הקומפיוקייס עם האנרמקס יצא לו רק 640 ש"ח.

פורסם

לא חייבים לוח מפוצ'ר לאוברקלוק. מהירות הבסיס היא 20X133, ב 20X166 תגיע ל 3.3 גיגה ו 3.7 גיגה זה 20X185.

פורסם
  • מחבר

הממ אבל עדיין צריך אפשרות לנעילת ה-PCIE בבאסים הללו, אחרת עלולה להיות בעיית יציבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים