עבור לתוכן

אני צריך הסבר לגבי פיי פאל למי שמבין ?

Featured Replies

פורסם

כאלו

אם יש חריקה זה אומר שיש פנצ'ר ונכנסו מים..

פורסם

וואלה?

איך אתה יודע שזו הסיבה? באמת יש הגיון....

תשמע הנעליים שנתת נראות די ישנות, העיצוב מאוד מיושן. שלא לדבר על שלי, נראה כאילו מי שנועל אותן דרך על

קקה שלא יוצא שנים :D

אבל אין מה לעשות. אני מרגיש את הברכיים נדפקות עם נעליים אחרות ואני לא מבין איך כולם נועלים זבל...

תמיד אמרו לי שנייק קשה כמו אבן כי זו נעל שצריך ללכת איתה ואז בועת האוויר מתרככת. לדעתי זה סתם בולשיט, כולם

מתלהבים מה BRAND.

פורסם

דווקא הנעליים המפונצ'רות עשו לי כאבים ברגליים :P

פורסם

פחחח...

אולי נפלת על דגם מעאפן... הם גם נראות די "רוסיות".... :lol:

האמת שזה די הימור להזמין נעליים מאיביי בלי לנסות אותן [בארצנו הקטנטנת יש רק נייק מכל הסוגים ואין ייצוג נרחב של חברות אחרות]

אבל אני הזמנתי 2 זוגות כאלה כי יצא מחיר טוב. ITS ALL OR NOTHING...

מה שכן נוראי, זה שהנעליים כבר בארץ מיום ראשון שבוע שעבר,והן מוחזקות כבנות ערובה בסניף הדואר המקומי שכמובן שובת עכשיו.

פשוט חוצפה! שילמתי 45$ על המשלוח, USPS האמריקאים עשו את שלהם, אבל הדואר הישראלי נכשל בעבודתו דווקא עכשיו!

בדרך כלל הם סבבה דווקא, אבל אין עם מי לדבר! עשיתי תחקיר "עובדה" וכולם בורחים מאחריות!

מתסכל להתאמן עם נעליים מפונצ'רות כשאתה יודע שהנעליים החדשות דנדשות שלך תקועות בסניף מעאפן מטר ליד הבית.

ממש התעללות.

לא מומלץ לאף אחד.

פורסם

חחחחח כל עקבה לטובה

למה 45 דולר על המשלוח?? זה המחיר של הנעל לא?

ומה רע בנייקי? האימפקס אחלה.. במחיר כפול ממה שהזמנת.. :P

פורסם

כל עכבה לדעתי :] עקבה מלשון עקב... לא? :s05:

למה 45$?? כי המוכר הקקה הזה ראה בחור מחוץ לארה"ב שרוצה משלוח WORLDWIDE והחליט לתקוע לו מחיר

"חברים"... :]

וזו נקודת התורפה של EBAY...כי אין דרך לאמת את המחיר הזה ממש... מי יודע אולי המשלוח תכלס עולה 20$?

והוא עושה עליי בוחטה?

אבל תכלס...לשלוח 2 קופסאות נעליים כבדות...לא הייתי חושב שזה רחוק מ 45$... [שזה +ביטוח ו TRACKING NUMBER]

אבל שום ביטוח לא יעזור לי עם השביתה המקוללת של רשות הדואר...

רק פרסומות הם יודעים לעשות..

ניסיתי את האימפקס אחי...זה כמו ללכת עם סנדלים תנ"כיות ולהרגיש את כל האבנים בדרך... מאוד קשה...STIFFY

פשוט ניסיתי כל מיני נעליים [חוץ מPUMA שעושות רושם טוב אבל מעוצבות די קקה]... וריבוק הכי נוחות. עם הכי הרבה תמיכה.

פורסם

התבלבלתי עם ה"עקבה" :P

סבבה תתחדש.. תחזור עם חוות דעת :P

פורסם

OMFG! זה הגיע!

סופסוף אחרי יותר מ10 ימי גלות!

אז תכלס, חוץ מהעובדה שהנעליים נראות קצת יותר "רוסיות" במציאות מאשר בתמונה :lol:, הן די נוחות! במיוחד בהשוואה לכל הבררה

של נייק שמדדתי או של כל חברה אחרת.

מה לעשות, זו טכנולוגיה טובה ה DMX... למרות שיש בה פגמים...

עכשיו צריך להתרגל אליהן שהן יתרחבו טיפה...ויקבלו ת'צורה של הרגל שלי.

נראה, אולי נוכל למכור את הזוג השני [44.5] ...גם ככה חסר לי כסף עכשיו.

פורסם

ניסיתי את האימפקס אחי...זה כמו ללכת עם סנדלים תנ"כיות ולהרגיש את כל האבנים בדרך... מאוד קשה...STIFFY

פשוט ניסיתי כל מיני נעליים [חוץ מPUMA שעושות רושם טוב אבל מעוצבות די קקה]... וריבוק הכי נוחות. עם הכי הרבה תמיכה.

[ltr]wait 'til you get to the army...[/ltr]

פורסם

[ltr]wait 'til you get to the army...[/ltr]

::)

סמל ראשון במי"ל.

מפקד צוות תומ"ת.

למה?כולם פה ילדים?

פורסם

[ltr]not all, most are. just wondering how you handled the army shoes if you can't handle sport shoes?[/ltr]

פורסם

[ltr]not all, most are. just wondering how you handled the army shoes if you can't handle sport shoes?[/ltr]

אפשר להריץ כלכך הרבה בדיחות עם עובד רס"ר ואדידס : :smile1:

פורסם

אההה...אולי בצבא לא היתה לי ברירה?

שוקי.... כולם היו הולכים עם נעלי ספורט אם היתה את האופציה. המקסימום שאפשר לעשות זה מדרסים.ואת זה עשיתי.

YOU CANT HANDLE THE TRUTH SHOES?

DOGMA! שיואו שנים!.... פעם אחרונה שראיתי אותך זה היה ב GAMER.CO.IL

פאק...עדיין עם ATI..

ו...כן ...בלי קשר לנעליים אפשר תמיד לספר סיפורים מצחיקים והזויים על הרס"ר

[אדידס+רס"ר=?]

פורסם

אפשר להריץ כלכך הרבה בדיחות עם עובד רס"ר ואדידס : :smile1:

ו...כן ...בלי קשר לנעליים אפשר תמיד לספר סיפורים מצחיקים והזויים על הרס"ר

[אדידס+רס"ר=?]

[ltr]eh? am I missing something?[/ltr]

פורסם

פעם הרס"ר שלי ראה שאנחנו מנסים לבנות אוהל 11. ניסה לשחק אותה גבר, לקח לי את הפטיש 10 והתחיל לדפוק ת'בזנ"ט...

כשסיים, אמר:

"אתם רואים?ככה דופקים בזנ"ט! 3\2 בפנים - 2\1 בחוץ!" :kopfpatsch:

אחר כך הוא תפס אותי ואמר לי:

"תודיע לכל החיילים לעשות 360 מעלות ולחזור לחדרים" :kopfpatsch::xyxthumbs::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים