עבור לתוכן

אני צריך הסבר לגבי פיי פאל למי שמבין ?

Featured Replies

פורסם

פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו

ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות :

נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$

נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף

1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי )

2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ?

ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ...

תודה

פורסם

כן הוא יכול להעביר אליך כסף, אין אפשרות להוציא את הכסף ללא חשבון בנק בארה"ב.

פורסם

כל העברות הכספים מתבצעות באמצעות כתובת הדואר בלבד. פרטי כרטיס האשראי לא מועברים לידיעת מקבל הכסף. אם יש לך יתרה חיובית בחשבון אתה יכול למשוך את הכסף מבנקים במספר רב של מדינות באמריקה ובאירופה (לא ישראל). כרטיס האשראי שלך לא יכול לשמש למשיכת היתרה אבל אתה כמובן יכול להשתמש ביתרה החיובית לביצוע רכישות באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אין אפשרות לבקש את הכסף בצ'ק מפיי פאל ושינכו את זה מהחשבון ? זה דיי הגיוני !?

פורסם

זה לא מדוייק הlimited status מגביל את כמות הכספים שיכולה להיות לך בחשבון, ואת סכום ההעברה המקסימאלי שאתה מסוגל לבצע בחודש(400 דולר נדמה לי).

פורסם

זה לא מדוייק הlimited status מגביל את כמות הכספים שיכולה להיות לך בחשבון, ואת סכום ההעברה המקסימאלי שאתה מסוגל לבצע בחודש(400 דולר נדמה לי).

בדקתי. צודק.

פורסם
  • מחבר

קראתי אבל עדיין לא ברור לי ?

אם אני מכניס ויזה אני יכול למשוך כסף מהפיי פאל לויזה ?

פורסם

קראתי אבל עדיין לא ברור לי ?

אם אני מכניס ויזה אני יכול למשוך כסף מהפיי פאל לויזה ?

לא.

פורסם
  • מחבר

בקיצור פיי פאל לארץ רק דרך חשבון בארה"ב . אבל מהארץ לפיי פאל חופשי ... איזו מדינה !!!

פורסם

וואו ...לא ידעתי שיש בארץ עוד ישראלים שמודעים ל PAYAPL ול EBAY....

כל הכבוד! רק דיר באלאק אם אתם גונבים לי את ה BIDS שלי :pissed:

פורסם
  • מחבר

וואלה יש ישראלים וישראלים מהווים תחרות עוינת באי ביי עם כל הידע של אתרי הכירות פה בארץ כל אחד פה יודע להציק על ה $$ או Cent ולתת הצעה

גבוהה יותר ...

וכן יש ישראלים שמתמשים באי ביי וב PAYPAL ! אם זה יותר זול שם אז יש יותר ישראלים שם ... ככה זה חוק !!!

פורסם

כן. צודק

אני די ציפיתי שזה יהיה "מסובך מידי" בשביל הישראלי הממוצע כל הקטע של EBAY וPAYPAL או BIDPAY....

אכן אני משתמש ב EBAY בעקרון לדברים שיוצאים זול יותר מאשר בארץ, רק לצערי הרבה מהם מתחילים להתקרב למחירי הארץ לאחר התוספת

של המשלוח, ששם המוכרים אוהבים להתפרע ולדפוק לעיתים 50$ או משהו כזה [תלוי בגודל]. ואתה לא יכול לדעת אם זה אמיתי! לדעתי הרבה

סתם דופקים מחיר כדי לעשות רווח ותכלס עולה להם פחות לשלוח.אבל זו נקודת חולשה שאי אפשר לברר את זה.....

דבר נוסף שאני מודה לאל שאיביי קיימת זה שניתן למצוא מוצרים שאי אפשר להשיג בארץ עולם שלישי כמו ישראל [לעיתים אני מאמין בכך יותר ויותר

שאנחנו דומים לאיזה הודו או משהו], או מוצרים שמזמן ירדו מהמדף ...

כמו הדוגמאות האחרונות שלי- נעלי ריבוק DMX מדהימות שכבר ירדו מהמדפים [פשוט ללכת על אוויר : ;D]

ומשחק MONKEY ISLAND באריזה המקורית עם הדיסקים 1.44 וגלגל הקודים שלו [פאק הבידים שלו מגיעים עד ל 100 דולר!]

טוב שיש כזה דבר!

פורסם

כמו הדוגמאות האחרונות שלי- נעלי ריבוק DMX מדהימות שכבר ירדו מהמדפים [פשוט ללכת על אוויר : ;D]

מדהימות??? אתה מדבר על הדגם עם הכרית אוויר מקדימה והכרית מאחורה? [2 כריות סה"כ] ?? התפנצ'רו לי אחרי שבועיים....

.. לפני שנתיים [לפחות] אבא שלי הביא מארצות הברית 3 כאלו, כולן התפנצ'רו מהר מאוד.. שלא נדבר על ה"חזית" או ה"פגוש הקדמי" (חח) של הנעל שמתלכלך ונשחק מהר..

פורסם

מדהימות??? אתה מדבר על הדגם עם הכרית אוויר מקדימה והכרית מאחורה? [2 כריות סה"כ] ?? התפנצ'רו לי אחרי שבועיים....

.. לפני שנתיים [לפחות] אבא שלי הביא מארצות הברית 3 כאלו, כולן התפנצ'רו מהר מאוד.. שלא נדבר על ה"חזית" או ה"פגוש הקדמי" (חח) של הנעל שמתלכלך ונשחק מהר..

אני מדבר על אלה בדיוק:

http://cgi.ebay.com/309-REEBOK-RIDE-DMX-VIKING-MENS-SHOES-Sz-11-US-NEW-130_W0QQitemZ7748866488QQcategoryZ63850QQrdZ1QQcmdZViewItem

האם זה אלה בדיוק? אני רוצה לדעת...!

לי היו דומות [אבל רק עם כרית אחת מקדימה] והן התפנצ'רו...אבל אחרי שניםםםםם! האמת שגם היו לי קולות חריקה

לאחרונה איתן אבל תאמין לי אחי,אין עליהן! שוות בטירוף! קשה לי להתרגל לנעל אחרת! לזו יש אחלה CUSHIONING

או איך שתקרא לזה...

באמת ריבוק עברו מ DMX אוויר ל DMX בשיטת FOAM...אבל זה לא מדהים כמו אלה...

לא מבין למה כולם קונים זבל כמו של נייק ב 700 שקל... בגלל ה V שלהם? קשות כמו אבן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים