עבור לתוכן

CD-MOD כמה הבהרות בקשר למוד קטן לכונן דיסקים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע צורב שמשמש לי גם בתור סי די רום וגם בתור צורב ועוד סי די שלא קורא דיסקים

כידוע זהו בזבוז של חלקיי מחשב שלא עברו התעללות פיזית על פי הצורך

ובכן עלה לי הרעיון לעשות חלון בסי די ולהכניס לשם לדים צבעוניים אבל זה לא בדיוק החלק המיוחד ברעיון

תיכננתי לשים את הסי די בצורה שבה במקום לראות את המגש של הכונן ואת הלחצים החלק של הסי די שאותו יהיה אפשר לראות

יהיה החלון כלומר אני ישים את הסי די בצורה שבה החלון תופס לי את כל הפאנלים של הכוננים (סי די רום, צורב, DVD)

ובכן ארגנתי כבר את הכל, הסרתי את הכלוב הכוננים כדיי שאני יוכל לחבר את הסי די רום כמו שצריך ואפילו עשיתי חור בחלקו העליון

של המארז ובניתי מכסה קטן לצורב כך שהוא יסתיר את את הכונן עצמו חוץ מהפאנל הקדמי של הצורב

בכל מקרה אחריי שקראתם את כל המגילה הזאת אתם בטח שואלים את עצמכם מה לעזאזאל הבנאדם רוצה ממני ובכן הבעיה שלי היא בעינית

של הסי די רום משום שהסידי יהיה במצב שבו הוא יסתובב ואז ידלקו האורות תדלק גם העינית אשר תהיה חשופה בגלל החלון שבכונן

ולכן חשבתי שאולי כדאי לנסות לנתק אותה או לעשות משהו כדיי למנוע את פעולתה התקינה

יש לכם רעיונות בשבילי ?

פורסם

הוא לא עובד גם ככה?

זה מיועד להריסה? ( אם לא מודינג)?

קח פלייר, מברג, כל דבר. שבור את העינית.

אם אתה לא רוצה, שים על זה איזולירבנד (או משהו כזה) שחור, 2 שכבות ליתר בטחון. יותר אם אתה מפחד.

שים בצורה אסטית זה לא יהיה גרוע.

פורסם
  • מחבר

הוא עובד, הדיסק בפנים מסתובב בלי בעיות

ובקשר לשבירת העיינית, האם השבירה שלה לא תגרום להפסקת סיבוב הדיסק ?

פורסם

יגרום לאי קריאת הדיסק :P אני חשוב

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא מפריע לי מצידי שלא יקרא אותו עד מחר בכל מקרה הוא בקושי קורא וגם אם הוא קורא אז הוא מפעיל אותם במהירות 0.00005X

במקום במהירות 56X (לא צורב, קורא), אני יודע שכרגע הוא מסתובב אבל האם הוא יסתובב עם עינית שבורה ? נראה לי שאם אני יכסה

את העינית זה קצת יקשה על הסיבוב לא ? אחריי הכל מפה אמור להיות כל היופי דיסק עם ציפוי כסף שמסתובב עם 4 אורות שונים מסביב

פורסם

תנסה ;)

פורסם
  • מחבר

נעשה ניסויים על הדיסקמן שלי, גם הוא כבר במצב גסיסה המכסה שלו מפורק כמעט לגמריי, אני מחזיק אותו עם סלוטייפ כדיי שהדיסק יסתובב

בפנים.

דרך אגב חשבתי על משהו יש איזה טוש או לורד כלשהו שיכול לחסום את העינית לגמריי ?

פורסם

טוש שחור עבה ? או קח מדבקה קטנה כזאת צבע אותה בשחור יהיה עדיף,יש גם אפרות לצבוע את העיינית ב טיפקס ואז שחור שזה הכי טוב שיש [מניסיון :P]

פורסם

אני במיקרה טכנאי אלקטרוניקה ואם תישבור את העינית הדיסק

ימשיך להיסתובב בלי בעיות זה כמו עינית שמתה ואז לא ניתן ליקרוא

אבל זה מיסתובב

דרך אגב נראה לי שזה יסתובב אפילו מהר יותר כי המערכת תנסה כל הזמן ליקרוא

אם אין לה המצעי הגנה כמו במעכות אודיו שאם הוא לא מצליח ליקרוא אז הוא

מכבה את הדיסק כדי לא ליגרום נזק למנוע

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

רגע והסיבוב המהיר הזה לא יצרוך יותר מדיי מהספק ג'נרע (לא טעות, זה ערבי ג'נרי כנראה) שלי ?

פורסם

לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים