פורסם 2006 במרץ 519 שנים קפה, אחד מחבריו הטובים של הסטודנט בפרט והישראלי ככלל. YNET פירסמו מאמר על הרעלת קפאין והכמויות שיכולות לגרום לכך, כדאי לקרוא, כדי שאם יקרו תופעות כאלה שתעלו עליהם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223743,00.html לפי זה כבר הייתי צריך למות לפחות פעמיים הם "קצת" מגזימים לדעתי עם הכתבות שלהם, אבל לפחות שאנשים יידעו מה זה הרעלת קפאין... אז למי בא כוס קפה? (מרתיח קומקום)
פורסם 2006 במרץ 519 שנים הגזמה, לפי הכתבה אני כבר הייתי צריך למות מקאפין, רק בשבוע אחרון כשעבדתי על פרויקט לזיהוי קול שתיתי יותר מליטר קפה ביום. טוב.. אולי הגוף שלי חזק, אחרי הכל הוא עבר יותר מ-10 הרעלות אלכוהול
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר רק Jacobs זה מה שאני שותה עכשיו יש לי גם קפה קולומביה בבית, כשמחשק לי קפה שחור.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אתם והקראק הנוזלי שלכם... קחו בירה! בירה תעזור לי לא להירדם מול Matlab ב-2 בלילה ?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים יופי אפשר לחטוף הרעלה מטופו או אוכלים מספיק ממנו. ניקוטין הוא אחד מהרעלים החזקים ביותר בעולם, כמה טיפות של ריכוז גבוה שלו גורמות למוות כמעט מידי. כל פריק הבריאות הזה פשוט מפגר, תוקפים דברים שלא קשורים לכלום.ד"א תשרו טבק ללעיסה/מקטרות במים כמה ימים, תזקקו את הנוזל, 2-3 טיפות בקפה של מישהו גורמות למוות שלא ניתן כמעט לאתר את סיבתו כיוון שהרעל מתפרק בגוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.