עבור לתוכן

כבל לחיבור כ.מסך לטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים.

הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי)

מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות?

תודה.

פורסם

ההודעה שלך לא ברורה.

האם יציאת הNvidia היא SVideo?

אם כן, אתה יכול לקנות כבל בכל חנות אלקטרוניקה (למשל רדיו שיק) כמובן שצריכה להיות כניסת SVideo בטלוויזיה שלך (ברוב הטלוויזיות הגדולות יש) כניסת הSvideo נראה כמו עיגול שחור קטן (7-8 ממ קוטר)

אם יציאת הכרטיס שלך היא לא Svideo (למשל היא קומפוזיט) אז אתה יכול להתחבר לכניסת הקומפוזיט של הטלוויזיה או לקנות מתאם לסקארט (אם לטלוויזיה שלך יש חיבור סקארט - כניסת הסקארט היא מאורכת - בערך 4 סמ אורך על 1 סמ גובה)

פורסם

אני מניח שיש לך יציאת svideo מהכרטיס. היית אמור לקבל ביחד עם הכרטיס כבל אבל אם לא קיבלת פשוט לך לחנות האלקטרוניה הקרובה אליך ותקנה כבל כזה. אם בטלוויזיה שלך אין כניסת svideo פשוט תקנה את המתאם המתאים

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על העזרה.

ניגשתי לחנות האלקטרוניקה ורכשתי כבל שמצד אחד יש לו יציאת svideo ומצד שני rca (עם שתי בננות).

חיברתי את הכרטיס למסך, רואים תצוגה בטלויזיה אך זה בשחור לבן וגם אין סאונד.

עשיתי כל מה שאני יודע: עדכון דרייברים ל-nview, שינוי שיטת השידור (ל-b/pal, g/pal, all pal) אך ללא הועיל.

יש לכם מושג מה אני עושה לא טוב?

פורסם

הבעייה היא בגלל שהטלוויזיה שלך לא תומכת בשיטת השידור הזאת, אני לא בטוח איך מסדרים את זה.

בקשר לסאונד, מן הסתם הסאונד לא יוצא מן הכרטיס מסך, אתה צריך להכניס רק את הRCA הצהוב לטלוויזיה ולקנות כבל מחנות האלקטרוניקה של בננה 3.5 מ"מ זכר (בננה סטנדרטית של הרמקולים) לזוג RCA זכר, ואתה מכניס את שניהם למקומות המתאימים בטלוויזיה (אם יש לך רק שני כניסות RCA אתה מכניס את הלבן לכניסה השחורה בטלוויזהי)

פורסם

לא מחבר את הכבר של הסאונד?

לא הבנתי, יש כבל עם כניסות שונות בצדדים שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים