עבור לתוכן

מה לכל הרוחות?...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש ככה. עיינתי באתר של הארגון ומדובר בתנוה פרו-לבנה, לא אנטי-יהודית ומפחינתם יהודי לבן הוא לבן אלא שהאג'נדה הגזעית פשוט מזמינה אליה גזענים וטבעי שחלק ניכר מהם ידחו את היהודים מחיקם וזה לא מפתיע אף אחד כך שמר. הארט היה צרייך לקחת את זה בחשבון.

רבים מן הנמנים בארגון דווקא מקבלים יהודים בזרועות פתוחות, כך גם נשיא הארגון, אלא שאחרים, שאין להם שום דבר אישי נגד יהודים, מטילים ספק בעמדה שלהם בארגון, שכן, רבים מן הפוליטיקאים הליברלים היהודים בארה"ב היו אחראים למתן זכויות יתר לשוהים לא חוקיים ושאר חרטוט שמאלני, ולכן ישנם חברים בארגון שנוטים לחשוב שיהודים לא יתמכו בהם כפי שרצו ויצאו נגד מה שהארגון פועל למענו כשהם בתוך הארגון ובכך יפלגו אותו לגמרי.

למטה מן הכתבה תוכלו למצוא תגובות של חברים בארגון ואני עצמי התפלאתי עד כמה הם מודאגים מהסכנה הדמוגרפית בישראל וחוששים שהערבים ש"מתרבים כמו שפנים" יעלו על האוכלוסיה היהודית "ולכן אירופה, ישראל וארה"ב צריכים להתאחד כנגד הסכנה הדמוגרפית" (כן, זה ציטוט).

חבל שמרבית התגובות המצחיקות צונזרו ונמחקו מאז אתמול, היה שם אחלה חומר לבידור. :lol:

• תגובות 58
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

"אני ראיתי סרט אז עכשיו אני יודע ההההההההההכל על אמריקה!".

תמצא לנו משהו אמיתי להיאחז בו, אוקיי? החיים זה לא אמריקה X.

לא סרט דימיוני

יש סדרות וסרטים בערוצי מדע וטבע על נושאים כאלה

מדברים אם אנשים אמיתים וכו

פורסם

פעם הבאה שומרים עותק :smile1: (שיט גם אני שכחתי)

התחלתי לקרוא את זה אתמול... לא הסתפקתי לסיים, האמת היה טוב ...

באמת, קר-כמו-אבן, אתה חיי בסרט, אתה מתייחס לפעמים לסרטים יותר מידי ברצינות, כלומר נכון שלרוב הסרטים יש יסוד אמיתי, אבל אתה צריך לדעת מה מוגזם (הוליווד) ומה אתה... (ואני שונא להגיד משפטים כאלה, אבל זה פשוט דורש)

(וכן, עשית לי סלט פה, נכון שיש אנשים מוזרים באמריקה, אבל היית פעם בחדרה?)

פורסם

או במרכזית המפרץ בבוקר... יש שם אנשים חולים (נפשית) לא שזה מצחיק אבל...

אתה נוסע באוטובוס ופיתאום זה שלידך שואל את אותה שאלה אלף פעם/מנשק את החלון/מזיל ריר או מה שזה לא היה...

לא שאני צוחק עליהם, אבל זה מוזר :)

ולגבי הגזענים האלה... הם בטח גרו כל חייהם בעיירה ולא ראו שחורי עור אז הם נהיו גזענים... או שזה איך שההורים שלהם חינכו אותם..

לדעתי שחורי עור הם סבבה ואני מכיר הרבה

פורסם
  • מחבר

כן, גם בקו 45 לטירת הכרמל יש כאלו, אחד פעם עמד ליד חיילת מהבסיס שלי והזיל ריר עליה. חשבתי שהיא תתעלף והיינו צריכים לסחוב אותה לבסיס כולה רועדת וממלמלת. לא מראה יפה במיוחד, ותמיד בערבי חג וסופי שבוע אתה רואה עדרים של חולי נפש ליד התחנה שליד הבסיס שלי - בעקרון כי תחנה אחרי הבסיס שלי זה בית חולים לחולי רוח "טירה".

וחזרה לנושא: דווקא החברים בארגון הזה באים מערים גדולות וכידוע, אוכלוסיית השחורים בערים הגדולות כמעט שווה לזאת של הלבנים. גזענות לפעמים אכן עובדת בתורשה ולפעמים לא. לא אחת אדם נעשה גזען כי "התאכזב" מגזע כזה או אחר או מפרופוגנדה גזענית שמצאה שימוש בסטטיסטיקות פשע של שחורים (כמו ש-Free Your Mind Records עושים מדי יום בתיכונים בארה"ב כאשר הם מחלקים דיסקים של להקות ניאו-נאציות לילדים, ולא, אין חוק שאוסר את זה - זה חופש הדיבור/מידע/בלה בלה).

פורסם

לדעתי זה מטומטם כיהגזענות הזאת לא נותנת להם כלום = מזבוז זמן

פורסם

פעם הבאה שומרים עותק :smile1: (שיט גם אני שכחתי)

התחלתי לקרוא את זה אתמול... לא הסתפקתי לסיים, האמת היה טוב ...

באמת, קר-כמו-אבן, אתה חיי בסרט, אתה מתייחס לפעמים לסרטים יותר מידי ברצינות, כלומר נכון שלרוב הסרטים יש יסוד אמיתי, אבל אתה צריך לדעת מה מוגזם (הוליווד) ומה אתה... (ואני שונא להגיד משפטים כאלה, אבל זה פשוט דורש)

(וכן, עשית לי סלט פה, נכון שיש אנשים מוזרים באמריקה, אבל היית פעם בחדרה?)

איזה הוליווד ???

אני מדבר איתך על סידרות וסרטים של ערוצים כמו הBBC לדוגמה ולא על סדרות דימיוניות או ראלטי

פשוט מראינים אנשים אמיתים ורואים אך הם חיים ומיתנהגים זה הכל

אז יכול מאוד להיות שחלק מתנהגים אחרת מול המצלמה אבל זה מה שיש לי

פורסם
  • מחבר

שיט, המטומטמים האלו לא פרסמו את התגובה שלי ;D

פורסם

היא כנראה לא מצאה חן בעיניהם (אני מניח שכתבת משהו אנטי גזעני)

פורסם

מה כתבת שם? ;D

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאם הם באמת רוצים יהודים בין שורותיהם אז שלא יזיינו בשכל ויתנו להם להרגיש שהם רצויים, ולהזמין ניאו-נאצי חמום מוח כמו דייויד דיוק זאת לא הדרך, ושהם צבועים שהם כל הזמן מדברים על כך שהיהודים בארגון צריכים לשכוח מהיהדות שלהם ומצד שני הם לא מוכנים לוותר על הגאווה הגזעית (אירית, גרמנית, פולנית או מה שלא תהיה) שלהם וגם לא על דתם (נצרות בעיקר) ויתרה מכך - הם לא נותנים להיהודים האלו לשכוח ומזכירים להם כל הזמן שהם יהודים ומשווים אותם ליהודים שהאינטרסים שלהם נוגדים את אלו של הארגון (יהודים ליברליים שנלחמו לתת זכויות יתר לשוהים לא חוקיים, בין היתר טיפולים רפואיים יקרים שביטוח בריאות אמריקני לא מכנסה לאמריקאים). בנוסף ציינתי שהם לא יכולים לצפות מיהודים להשאר ולהסתכל על רדיפה כזאת מהצד ועוד לתמוך בה, וכמובן, הם ירגישו מאויימים שמכלילים אותם ככה ולבסוף הופכים אותם לאוייבים.

קיצר, הם לא אוהבים לשמוע את האמת...

פורסם

אני ב90% בטוח שהיו שם יותר כוכביות...

פורסם

אמרתי שאם הם באמת רוצים יהודים בין שורותיהם אז שלא יזיינו בשכל ויתנו להם להרגיש שהם רצויים, ולהזמין ניאו-נאצי חמום מוח כמו דייויד דיוק זאת לא הדרך, ושהם צבועים שהם כל הזמן מדברים על כך שהיהודים בארגון צריכים לשכוח מהיהדות שלהם ומצד שני הם לא מוכנים לוותר על הגאווה הגזעית (אירית, גרמנית, פולנית או מה שלא תהיה) שלהם וגם לא על דתם (נצרות בעיקר) ויתרה מכך - הם לא נותנים להיהודים האלו לשכוח ומזכירים להם כל הזמן שהם יהודים ומשווים אותם ליהודים שהאינטרסים שלהם נוגדים את אלו של הארגון (יהודים ליברליים שנלחמו לתת זכויות יתר לשוהים לא חוקיים, בין היתר טיפולים רפואיים יקרים שביטוח בריאות אמריקני לא מכנסה לאמריקאים). בנוסף ציינתי שהם לא יכולים לצפות מיהודים להשאר ולהסתכל על רדיפה כזאת מהצד ועוד לתמוך בה, וכמובן, הם ירגישו מאויימים שמכלילים אותם ככה ולבסוף הופכים אותם לאוייבים.

קיצר, הם לא אוהבים לשמוע את האמת...

אהה...לשכנע פנאטים שהם טועים, בד"כ מבוי סתום.

סתם עצה לחיים :)

פורסם

*ודי להסתכל בת'רד הבחירות שיש פה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים