עבור לתוכן

מה לכל הרוחות?...

Featured Replies

פורסם

ההיספאנים בדרך כלל לא יוצאים מהשכונות שלהם, וגם מרוכזים במספר יחסית מוגבל של ערים. שחורים פרוסים ע"ג כל המדינה, ומתפשטים :|

• תגובות 58
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לקרוא סטטיסטיקות דמוגרפית בארה"ב ולהווכח שהיספנים מ-א-ד אוהבים להתפשט והכוונה לא לסטריפטיז. ספרדית זה עוד נהייה שם שפה 1 ולא שנייה.

פורסם

אתה מוזמן לקרוא סטטיסטיקות דמוגרפית בארה"ב ולהווכח שהיספנים מ-א-ד אוהבים להתפשט והכוונה לא לסטריפטיז. ספרדית זה עוד נהייה שם שפה 1 ולא שנייה.

הם מתרבים לא מתפשטים יש הבדל P:

כלומר הם לא מהגרים לשכונות חדשות, הם לא מעוניינים באינטגרציה. השחורים להפיך, "הנאורים" שבהם בורחים לשכונות לבנות, ומביאים איתם את כל החברה. אחרי זה הם בורחים שוב מהשוכנה שהם בעצם יצרו, ויוצרים עוד בלאגן. ההיספאנים מהווים רוב בהמון מקומות בדרום, אולם שם הם גם מרוכזים, מעבר לטקסס/קליפורניה הדרומית/פלורידה, אין ריכוזים גבוהים של אוכלוסיה היספאנית.

פורסם

Vitnir , יש יהודים שגרים גם בברוקלין , שטויות , לבנים / שחורים גרים בברוקלין , אין קשר , גם במנהטן. הגזענות היום בארה"ב כלפי השחורים פחות ממה שהייתה.

מה היהודים בארה"ב ניהיו לי גזענים עכשיו , שיגידו "תודה" שהם חיים שם :smile1: שלא יתערבו ב"מלחמה" בין הניאו נאצים ( הלבנים הגזענים ) לשחורים בארה"ב.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שלא חיים יהודים בברוקלין, אבל אני מאמינה שבעוד עשור או שתיים יחיו שם הרבה פחות, כמו שפעם היו גם בהארלם והיום כבר אין שם כלום חוץ מ... גטו..

אבל עם כל ההתפעלות מהמקרה הזה, לפי תגובות הגולשים ב-YNET זה כל כך צבוע שבא לי להקיא. "מה? יהודים גזענים? לא יכול להיות!!" ורק לפני יומיים מחציתם ירקו על מיס עולם לשעבר שבחרה להתחתן עם גוי. שיסתכלו על עצמם טוב טוב במראה.

פורסם

כל גזען הוא צבוע במידה מסוימת, על זה אין ויכוח.

פורסם

כן שחורים לא בדיוק שכנים נחמדים ברוב המקרים, יש לי המון קרובים בארה"ב אף אחד מהם לא רוצה לחיות ליד שחורים, זה לא גזענות זה פשוט המצב.

הם עושים מלא רעש, כל הערה להם מתחילים לצעוק KKK(כמעט עשו עלי לינץ' פעם באוטובוס בSF כאשר ביקשתי מאיזה בחורה שחורה להנמיך קצת את הווליום, אמא שלה וכנראה אח או לא יודע מי התחילו לצעוק עלי כלכך חזק שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי). ותמיד כל פעם שמגיעים שחורים לאזור מסויים, הצרות לא יאחרו לבוא. דבר ראשון עד כמה שזה ישמע גזעני הם באמת כמו זבובים, מספיק שמשפחה אחת או שניים יעברו לגור בשכונה מסויימת, תוך מספר שנים אחוז התושבים השחורים בשכונה הזאת גודל במאות אחוזים. ואחרי זה מתחילות הצרות, מריבים מטופשים עד עליה חדה במקרי הפשיעה. זאת לא גזענות ללא בסיס, זה המצב במדינה הזאת. תשאלו כל אחד שבילה פרק זמן ארוך בארצות הברית(ולא הכוונה בסיור בדיסנילנד וסיקס פלאגס), לא מדובר על הProjects השיכונים, והגטאות לכאורה. אלא כל שכונה רגילה, פרבר פסטוראלי, או שכונת מגורים באמצע העיר, כל פעם שמקבצת שמה קבוצה מספיק גדולה של שחורים, תנאי המחייה שמה הופכים לבלתי נסבלים. וזה לא כמו פה, שמה באמת מפחידים להעיר להם, פה כמה ערסוואטים עושים רעש צועקים להם, הם אומרים שבת שלום והולכים. שמה אתה מעיר לבן אדם הלא נכון אתה לא תרצה לצאת מהבית.

א. לא חסר גם אפרו-אמריקאים משכילים ושומרי חוק.

ב. האמריקאים בישלו את הדייסה שלהם שיאכלו אותה.

לא היה צריך להביא לפני 300 שנה מלא שחורים לעבדות...

ניצול של מיליוני אנשים שלא הורשו לקרוא ולכתוב אלא רק לעבוד

בפרך.

ככה שנא לא לבכות על האפלייה המתקנת והבעיתיות של השחורים בארה"ב.

"אוי אנחנו כ"כ מסכנים, הבאנו כושים לפני 300 שנה ועכשיו הם התקוממו"

יופי! שיתקוממו, שיצעקו, לי זה לא מפריע, אני מצדיע להם, לאברהם לינקולן

ולמרתין לותר קינג...

פשוט אין נקמה יותר מתוקה מזה..."סבא שלך עשה לסבא שלי לינץ' ועכשיו

אני מזיין את הבת הלבנה הליברלית שלך...חה חה!"

פורסם

בפרך.

ולמרתין לותר קינג...

אהבתי!

פורסם
  • מחבר

גדול, מזכיר לי את סרטי הסרסורים השחורים בשנות ה-70 עם זונות ההרואין הלבנות ;D

פורסם

בפרך.

ולמרתין לותר קינג...

לא חסר, אבל אחוז אפסי ביחס לאוכלוסיה. נכון, אולם גם באירופה היו מלא עבדים, השחורים למרות אחרי ביטול העבדות, ולאחר 50 שנה של אפליה מתקנת עדיין באותו חור שהם היו. אל תאשים את האמריקאים הלבנים בכל מה שקורה עכשיו בארה"ב.

פורסם

שאני צופה בסרטים וסידרות טלויזיה היום אני רואה הרבה יותר שחורים מיפעם

וטלויזיה וסרטים זה המדד שלי לארץ מטומטמת כמו ארצות הברית

ומהדברים שאני רואה השחורים והלבנים אותו דבר שם כולם מפגרים והרבה מאוד מהם שמנים

פורסם
  • מחבר

קראתי דיון על כך בפורום אמריקאי ואומר לכם מה שאמרתי להם:

שחורים או לבנים, אנשים נכשלים תמיד ימשיכו להאשים מישהו אחר באופן שבו חייהם מתנהלים. אחדים יגידו ש"אף אחד לא מבין אותם", לאחרים יהיה תסביך רדיפה והם חושבים שכולם נגדם או כל צירוץ אחר - אז למה שלא יהיה גם שד עדתי? למה אתם מופתעים? למה לטחון את מה שכבר כל כך ברור?

סטטיסטיקת פשעים אלימית מה-Bureau of Justice Statistics:

ovrace.gif

לעוד פרטים: http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/

פורסם

דריה ראיתי תוכנית של הBBC על הגיזענים האלה וזה רחוק מאוד מנאצים אמיתים

אחד מהמנהיגים שלהם יש לו שכן זר והוא דיבר איתו בחברות ותיקן לו טלויזיה

ואחרי זה הכחיש שהוא חבר שלו

והיו עוד דברים כאלה

חוץ מיזה הגיזענות בקשר לדתות הרבה יותר חזקה שם מהגיזענות של הגזעים שם

פורסם

אכשרה יש סטטיסטיקות על זה...

היום שחורים מעורבים הרבה יותר בחברה, והאפרטהייד שהיה בדרום נעלם כמעט לגמרי, מקרים כגון מה שהיו ב"מקסיקו בוערת" כבר לא קיימים.

שחורים בארה"ב מגיעים לעמדות מפתח (קונדוליסה רייס ועוד הרבה), הם מגוייסים לצבא באופן רגיל (לפני 60 שנה זה היה נדיר).

השחורים מעורים בחברה שם באופן טוטאלי.

נכון, יש שחורים עניים.

אבל האם אין לבנים עניים גם כן? יש.

בעיה של השחורים שהם בחרו לחיות "בגטו".

פורסם
  • מחבר

stone cold,בסדר, אני יכולה למצוא לך כתבה על אפרו-אמריקאי שעשה קעקוע של צלב קרס אחרי שהתערב עם נאצי מהעבודה שהוא יוכל להתנהג אליו בכבוד למרות שהוא שחור. זה הכל נראה טוב ויפה, נכון, זה לא הפושטקים במעילי הטיס השחורים שאנחנו רגילים לראות בטלויזיה, אבל אם עדיין היה חוק שהיה מאפשר "לצוד 2 כושים בשבוע" - הם היו הראשונים בתור לחנות התחמושת. זה בסה"כ צביעות, לנסות להראות שהם יותר טובים בכל דרך אפשרית. "תראו אותנו איזה boy scouts אנחנו! אנחנו שכנים טובים והם אונסים את נשותינו ושודדים את בתינו!". זה לא מה שה"היטלר יוגנד" עשו כאשר הם פתחו מחנות קיץ וחוגים ושאר פעילויות העשרה לנוער הגרמני? ניסו להראות כמה שהם מפותחים ומתקדמים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים