עבור לתוכן

מה לכל הרוחות?...

Featured Replies

פורסם

לא, אי אפשר לשים כותרת אחרת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223862,00.html

מה עובר לאנשים האלו בראש? לפחות ליהודים שבהם, מה שעובר בראש ה"ארים" והצרפתים כבר דיי ידוע.

אני רק יכולה לשער שמדובר בעלובי נפש חסרי שדרה אשר, בדומה לקולגות הגויים, מחפשים הצדקה לחייהם בצבע עורם, שכן אין להם שום דבר אחר להציע לבריכת הגנים, או שהם חושבים שאין דבר נעלה מזה גם אם אתה אידיוט ותוצר של גילוי עריות בדרום קרוליינה עם 6 בוהנות. מה זאת כל ההתרפסות הזאת בפני ניאו נאצים עכשיו ולנסות להגיד להם "היי, אנחנו היהודים בעצם חברים שלכם, בואו נעיף ביחד את כל השחורים - Afrika fur affen, USA for weissen"? בעע, נדמה לי שהקאתי טיפה בתוך הפה. :P

• תגובות 58
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד היום לא הבנתי למה הם קוראים לזה גזע

אז מה שאחד הוא בלונדיני ואחד לא

זה לא שלמשל יש אדם אחד שהוא רגיל והוא אוכל עלים בלבד וסוג אחר שיש לו קרניים הוא חי רק בקרבת אש והוא אוכל את האדם שאוכל עלים וגם אדם שעשוי ממים

זה בסך הכל הבדל קטן בdna

בקיצור חבורת פסיכים כל הארגונים האלה

פורסם

זה רק מראה שה"נאצים" האמריקאים יקבלו כל אחד אם זה מתאים להם (כרגע החשש שלהם הוא מהאיסלם, אז אין להם בעיה לקבל יהודים קיצוניים ששונאים מוסלמים).

זה לא דבר חדש, ומה עם הימני הקיצוני הדתי הזה (לא זוכר את שמו) שהיה מתנחל ועכשיו הוא מוסלמי קיצוני?

לא חסרים שרוטים בשכל.

פורסם

Too much junk food.

עריכה:

קראתי את זה עוד פעם, הם אשכרה מוכנים לקבל יהודים?

והיהודים שם התחלקו על השכל? עד לא מזמן הKKK היו רוצחים אותם בשביל הכיף!

פורסם

בארצות הברית יש ממש בעיה עם השחורים (אני נשמע קצת גזען, אבל זה פשוט ככה), ככה שאני לא מתפלא שאפילו יהודים שונאים את השחורים שם, אבל להשתתף עם ניאו-נאצים? פה קצת התחלקו על השכל.

אני זוכר במלחמת המפרץ הראשונה שספינות של הצי השישי היו עגנות פה (חיפה) וכל המלחים היו מבלים איתנו בכרמל שאלנו אותם, הם הודו שאפילו בספינה שלהם הלבנים לא מסתובבים עם השחורים ושחורים לא מסתובבים עם לבנים.

פורסם

כן שחורים לא בדיוק שכנים נחמדים ברוב המקרים, יש לי המון קרובים בארה"ב אף אחד מהם לא רוצה לחיות ליד שחורים, זה לא גזענות זה פשוט המצב.

הם עושים מלא רעש, כל הערה להם מתחילים לצעוק KKK(כמעט עשו עלי לינץ' פעם באוטובוס בSF כאשר ביקשתי מאיזה בחורה שחורה להנמיך קצת את הווליום, אמא שלה וכנראה אח או לא יודע מי התחילו לצעוק עלי כלכך חזק שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי). ותמיד כל פעם שמגיעים שחורים לאזור מסויים, הצרות לא יאחרו לבוא. דבר ראשון עד כמה שזה ישמע גזעני הם באמת כמו זבובים, מספיק שמשפחה אחת או שניים יעברו לגור בשכונה מסויימת, תוך מספר שנים אחוז התושבים השחורים בשכונה הזאת גודל במאות אחוזים. ואחרי זה מתחילות הצרות, מריבים מטופשים עד עליה חדה במקרי הפשיעה. זאת לא גזענות ללא בסיס, זה המצב במדינה הזאת. תשאלו כל אחד שבילה פרק זמן ארוך בארצות הברית(ולא הכוונה בסיור בדיסנילנד וסיקס פלאגס), לא מדובר על הProjects השיכונים, והגטאות לכאורה. אלא כל שכונה רגילה, פרבר פסטוראלי, או שכונת מגורים באמצע העיר, כל פעם שמקבצת שמה קבוצה מספיק גדולה של שחורים, תנאי המחייה שמה הופכים לבלתי נסבלים. וזה לא כמו פה, שמה באמת מפחידים להעיר להם, פה כמה ערסוואטים עושים רעש צועקים להם, הם אומרים שבת שלום והולכים. שמה אתה מעיר לבן אדם הלא נכון אתה לא תרצה לצאת מהבית.

פורסם
  • מחבר

הגזענות הוא שד שחיי, קיים ובועט ויוסיף להתקיים גם אם יהיו עוד 10 שואות לעוד 40 עמים ובאלפי מקומות.

הסיבה למה אותם ארגונים לבנים קצוניים החליטו לבסוף לצרף את היהודים לחיקם נובעת מכך שהם השלימו עם המצב שהיהודים, כמו בקונספירציה הזאת שהם המציאו (ZOG וכו') שולטים בהכל אז עכשיו הם אומרים, טוב, אנחנו תלויים בהם אז למה לכל הרוחות לא לתת להם להרגיש שאנחנו החברים שלהם כדי שהם יקדמו את הרעיונות שלנו?

נכון מאד, לא חסר גם יהודים גזענים, גם כאלו שחוו גזענות מאין כמותה. לידיעתכם, הארלם, עד לפני 40-50 שנה היתה מאוכלסת גם ע"י יהודים, אלא שעם ריבוי השחורים בשכונה, היהודים החלו לעזוב ולא התביישו להודות שהם עוזבים "בגלל השחורים". אותו דבר קורה בשנים האחרונות גם בברוקלין - יהודים מעדיפים שכונות לבנות יותר. כיום, למי שלא יודע, להארלם אי אפשר להתקרב מטר אם אתה לבן. גם שוטרי סיור שנכנסים לשם הם שחורים בלי יוצא מן הכלל.

בקשר ליהודים ב-KKK, אתם תופתעו, אבל כשהתנועה רק החלה להראות את ראשה המכוער עוד בשנות ה-20 למאה הקודמת, דווקא היו בה מספר יהודים מהאליטה הלבנה בדרום, שכמו אותם רדנקים גזענים, גם כן הרגישו שהאפרו-אמריקאים מתנכלים אליהם כנקמה על שנות העבדות. מה שהפריש את היהודים מן ה-KKK היה הנאציזם הטהור שפשוט מאד שירת יותר אינטרסים גזעניים ועתה השנאה הופנתה לא רק קלפי שחורים אלא גם כלפי כל דבר אחר שלא נחשב לבן או ארי.

ידועה גם הבעיה שרבים מהאפרו-אמריקאים מהווים חלק ניכר באחוז הפשיעה, בעיקר שהאחוז גבוהה יותר מהאחוז שלהם באוכלוסיה. אבל לא מדובר רק בשחורים, מדובר גם בהיספאנים שהם מהווים כגוף הגדול ביותר להברחת סמים והפצתם בארה"ב, שלא לדבר על שהיה בלתי-חוקית, עבירות רכוש, סריסות, כנופיות והם ידועים גם לשמצה בתור אלו שלקחו לאזרחים אמריקנים את העבודה והורידו את הרמה שלה בכך שלקחו שכר פחות ממינימום.

פורסם

מה היהודים בארה"ב קשורים קיבנימאט לכל העניין שם בין השחורים ללבנים או אם אתם אומרים ניאו נאצים.....שיחיו שם בשקט וישתקו , למה השחורים יתחילו לרסס אותם , וממתי ניאו נאצי מקבל יהודי ? :screwy:

אם היהודים יקחו חלק בין הניאו נאצים לבין השחורים / אפרו אמריקאים , יהיה להם שם שנאה גדולה מאוד וגזענות ענקית כלפי היהודים , ואני לא אתפלא אם יתחילו שם לחסל יהודים.

פורסם
  • מחבר

מאז שהוא הבין שהערבים הם איום מיידי על הקיום שלו ושל היהודי אז הם החליטו לעשות הפסקת אש.

פורסם

וואי תודה מלא שלא ידעתי

ומה קורה אם אני בכל מקרה אם נכנס להארלם למרות שאני לא כל כך לבן יותר בגוון של כתום

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שהם לא ידועים בזכות הכנסת האורחים הטובה שלהם.

פורסם

מה זה גוון של כתום ???

סביר להניח שאם לא תעשה פרובוקציות לא יעשו לך כלום...

פורסם

נהשחורים בשכונה, היהודים החלו לעזוב ולא התביישו להודות שהם עוזבים "בגלל השחורים". אותו דבר קורה בשנים האחרונות גם בברוקלין - יהודים מעדיפים שכונות לבנות יותר. כיום, למי שלא יודע, להארלם אי אפשר להתקרב מטר אם אתה לבן. גם שוטרי סיור שנכנסים לשם הם שחורים בלי יוצא מן הכלל.

י

חצי נכון

להארלם אפשר להכנס בכיף,הארלם כבר שנים בטוחה מאז ג'וליאני,עכשיו הברונקס יותר מסוכן.

פורסם

חצי נכון

להארלם אפשר להכנס בכיף,הארלם כבר שנים בטוחה מאז ג'וליאני,עכשיו הברונקס יותר מסוכן.

תלוי לאיזה שכונות בהארלם, מצד שני יש לך גם שכונות במנהטן שלא תרצה להתקרב לשמה בלי אפוד קרמי וחטיבה של מאבטחים. אבל זה באמת מעניין מה קורה כאשר באמת קם "אוייב" כביכול "לדרך החיים האמריקאית" המשמעות של המילים we're taking down the ZOG machine jew by jew by jew. משום מה כבר לא כלכך חצובה בסלע.

פורסם

כן שחורים לא בדיוק שכנים נחמדים ברוב המקרים, יש לי המון קרובים בארה"ב אף אחד מהם לא רוצה לחיות ליד שחורים, זה לא גזענות זה פשוט המצב.

הם עושים מלא רעש, כל הערה להם מתחילים לצעוק KKK(כמעט עשו עלי לינץ' פעם באוטובוס בSF כאשר ביקשתי מאיזה בחורה שחורה להנמיך קצת את הווליום, אמא שלה וכנראה אח או לא יודע מי התחילו לצעוק עלי כלכך חזק שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי). ותמיד כל פעם שמגיעים שחורים לאזור מסויים, הצרות לא יאחרו לבוא. דבר ראשון עד כמה שזה ישמע גזעני הם באמת כמו זבובים, מספיק שמשפחה אחת או שניים יעברו לגור בשכונה מסויימת, תוך מספר שנים אחוז התושבים השחורים בשכונה הזאת גודל במאות אחוזים. ואחרי זה מתחילות הצרות, מריבים מטופשים עד עליה חדה במקרי הפשיעה. זאת לא גזענות ללא בסיס, זה המצב במדינה הזאת. תשאלו כל אחד שבילה פרק זמן ארוך בארצות הברית(ולא הכוונה בסיור בדיסנילנד וסיקס פלאגס), לא מדובר על הProjects השיכונים, והגטאות לכאורה. אלא כל שכונה רגילה, פרבר פסטוראלי, או שכונת מגורים באמצע העיר, כל פעם שמקבצת שמה קבוצה מספיק גדולה של שחורים, תנאי המחייה שמה הופכים לבלתי נסבלים. וזה לא כמו פה, שמה באמת מפחידים להעיר להם, פה כמה ערסוואטים עושים רעש צועקים להם, הם אומרים שבת שלום והולכים. שמה אתה מעיר לבן אדם הלא נכון אתה לא תרצה לצאת מהבית.

האם המצב שונה עם ההספאנים? או הסינים שגרים בUS?

לא נראה לי.

פשוט כי אין קשר למקור, זה עניין של מצב כללכלי, ומעמד חברתי.

בלי חינוך ובלי מקובלות בחברה אתה לא יכל לגדל בני אדם נורמאלים, אז מה שיוצא זה שחורים והספנים שהורסים את המדינה.

זאת לא גזענות זאת עובדה.

השאלה האמיתית היא למה השחורים אחרי 350 שנה עדיין ענייים כמו שהם באו.

התשובה היא שהם קונים יותר מדי BIG FAT PIMPING CHROME RIMS

ברוח הדברים אני חייב לשתף אתכם בשיר הענק הזה:

http://www.dumpalink.com/media/1127980181/George_Bush_Dont_Like_Black_People_Remix

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים