עבור לתוכן

יצאה להחזיר את אחותה ממסיבת כיתה ונרצחה

Featured Replies

פורסם

מה שהכי מעצבן אותי זה שפירסמו שהמשטרה פעלה הכי מהר שהיא יכלה , כי זה ממש לא מה שקרה

אם הם באמת היו מתחילים לחפש אותה ישר או לפחות באור ראשון היו מוצאים אותה 3 וחצי שעות לפני

המסוק שמצא אתה איתר אותה תוך כמה דקות בהתחלת הסיבוב שלו

מי שחיפשו אותה (2 קרובי משפחה) עמדו ממש לידה אבל לא ראו את הרכב בגלל שהיה מוסתר כנראה מהשיחים

ורק המסוק הכווין אותם

כל זה קרה כמה דקות אחרי שהמסוק המריא

אחרי שמי שחיפש אותה עבר בכל האזור כל הלילה

לא יודע מה לחשוב בקשר למשטרה ,למה המסוק המריא רק ב8 למה רק אחרי שהפעילו עליהם לחץ מקרוב משפחה שעובד במשטרה הם התחילו לשלוח ניידות לסרוק

אבל אני יודע שאם הם היו מעלים את המסוק יותר מוקדם ענבל הייתה עכשיו חיה ...

• תגובות 41
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן...המשטרה שלנו בהחלט מתפקדת בצורה לקויה.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל אני כבר מזמן איבדתי כל אמון וכבוד למשטרע... כבר שמעתי עשרות סיפורים יותר מידי :P

פורסם

מכיוון שהסיפור הזה לא כלכך הגיוני משהו מצד אחד, ומצד שני גם לא הגיוני שבחורה עם רקורד כזה תסתבך (למרות שהתקשורת יכולה לסובב קצת גם את הרקרוד, תזכרו שכל המידע שיש לכם הוא מהעיתונות), אז אי אפשר כלכך לדעת מה הלך שם.

נ.ב.

בעיתונים של היום יש הרבה שטויות, המזל שמתבררת האמת אחרי כמה זמן.

לדוגמא היה את הסיפור שמישהו שהיה צריך איזה איבר וחבר שלו תרם לו במיוחד (ככה אמרו בעיתונות) ואחר כך הסתבר שהם לא הכירו, סתם דוגמא שעלת לי לראש כרגע, יש עוד המון, למען האמת זה כמעט תמיד מסתבר כחצי אמת מה שהעיתונות אומרת. (חכמינו אמרו שחצי אמת גרועה משקר וזה נכון מאוד).

בקיצור, אני לא יודע בדיוק מה הלך שם, אבל אני חושב שזה יתברר בקרוב, אל תאמינו ב100 אחוז אף פעם למה שכתוב בעיתונות, חוץ מעיתונות מדעית.

פורסם

גם במדע היו המון טעויות

רק דוגמה קטנה-פעם חשבו שהיפופוטמים הם חיות רגועות טיפשות שאוכלות רק צמחים

היום יודעים שהיפופוטמים הם חיות מאוד מסוכנות חכמות ולפעמים אוכלות גם בשר

למעשה היפופוטמים הם החיות המסוכנות באפריקה

פורסם

למה ללכת רחוק ? פעם האמינו שהעולם שטוח :smile1:

וגם אני שמעתי המון סיפורים מגוף ראשון ושקראתי עלהם בעיתון כמעט ולא היה קשר למציאות כמו למשל התקלות עם מחבלים שבן-דוד שלי היה מעורב בה ...

עיתון איכותי נמדד באמינות שלו ע"י המאמץ שהוא עושה להביא את האמת לאמיתה ובדיקה של הסיפור בכל דרך אפשרית על מנת לא לטעות

לצערנו בארץ לא ממש קיימים עיתונים כאלה שלא נדבר על הטלוויזיה (ע"ע אילנה דיין)

פורסם
  • מחבר

יש בזה משהו. קראתי בעיתון כתבה מזמן על "2 פאנקיסטיות ששברו בקבוק על רוכב אופניים". מה מתברר? בכלל לא פאנקיסטיות אלא חברה ותיקה שלי ועוד חברה שלה שישבו בדיזינגוף ו-3 צפונבונערסים בני 28-32 ככה הציקו להן והחל ויכוח ואחת מהן הסתובבה בפתאומיות והפילה את הבקבוק שעמד על הספסל והוא נשבר על הרצפה. מה כן, הצפונבונערסים קיבלו כאפה מצלצלת. כמו שמגיע להם.

בכל אופן, אני עדיין חושבת שאין שום סיבה שהיה צרייך לקרוא לבחורה משהו בדרך לקחת את אחותה. אני מבינה אם זה היה קורה בזמן בילוי עם חברות היכן שיכלה להכיר מישהו, או לפגוש מישהו שהיא בטחה בו. איך נעלמים ככה סתם מהכביש?

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להתפלא. כששני העיתונים הגדולים שלנו נראים כמו צהובונים ממוצעים לא כל כך מפתיע שהם גם כתובים כמו צהובונים. החדשות בטלוויזיה עוד יותר גרועים מבחינה הזאת.

לגבי המקרה, באמת די מוזר, אבל מצד שני מקרים מצערים כגון אלו הופכים להיות יותר שכיחים בימינו :\

פורסם

אף פעם לא ידעתי שקים זן בשם צפונבון ערס זה ניראה כמו משהו מיסרט מדע בידיוני :lol:

בקשר לבחורה המיקרה מהדברים שחשפו בינתים ניראה מוזר

בארץ רוצח סידרתי או רוצח פסיכופת זה דבר מאוד לא נפוץ ולא ראיתי שמישהו אמר שיש עדויות לרצח לאומני

אונס חבר קנאי וכו ככה שאין לי מושג מי ירצה ליפגוע בה

פורסם

מה שויטניר אמרה שהיא כנראה הכירה את רוצחה זו ההשערה הכי נורמלית...

כמובן שאת האמת ידעו רק לאחר חקירת המז"פים...

לדעתי זה איך שהוא קשור לעובדה שהיא שירתה במודיעין(לאומני + מודיעין לא מדליק נורה אדומה?)

זה ידוע שיוצאי אמ"ן נמצאים בסיכון גבוהה מאוד עקב הדברים שהם יודעים...

או שאני חי בסרט :-\

פורסם

מה שויטניר אמרה שהיא כנראה הכירה את רוצחה זו ההשערה הכי נורמלית...

כמובן שאת האמת ידעו רק לאחר חקירת המז"פים...

לדעתי זה איך שהוא קשור לעובדה שהיא שירתה במודיעין(לאומני + מודיעין לא מדליק נורה אדומה?)

זה ידוע שיוצאי אמ"ן נמצאים בסיכון גבוהה מאוד עקב הדברים שהם יודעים...

או שאני חי בסרט :-\

אז למה הוא לא חטף אותה? בחטיפה הוא יכל לקבל הרבה יותר מידע

חוץ מיזה הם אמרו שהיא מתה מהדימום ולא מחניקה ביגלל חוסר אוויר מהשיסוף גרון ככה שגם הרוצח בטח היה חובבני

כי שימוש בסכין משאירה הרבה עקבות בדרך כלל גם הוא לא הצליח להרוג אותה מיד וגם הוא לא ניטרל תסלולרי

המיקרה מאוד מוזר אבל אני מניח שלמישטרה יש הרבה ראיות מימיקרה כזה

פורסם

אם לקח כל כך הרבה זמן למצוא אותה, והיא רק פרפרה כאשר מצאו אותה, היא בטוח לא מתה מחניקה, מחניקה מתים דיי מהר, למות מאיבוד דם זה איטי.

פורסם

אף פעם לא ידעתי שקים זן בשם צפונבון ערס זה ניראה כמו משהו מיסרט מדע בידיוני :lol:

זה זן חדש" שמתפתח" (למרות שקשה נורא להגיד על כל משהו שקשור לערס "מתפתח")

החוקרים עדיין לא הצליחו להגיע ממש לשורש הגזע אך עד כה משערים שמדובר בערס בן למשפחה שבה האב מגיע משבט "חברי מרכז הליכוד"

ועל כן ניחן בממון רב... נראה בדרך כלל כשהוא לובש חולצת משבצות ורודה עם תספורות עדכנית לפי בני מינו ומסתובב בBMW חדשה שמלווה במיטב שירי החיזור הבכיינים שיצא לאוזנייכם לשמוע ... מה שמנוגד לעצם העובדה ששום דבר לא חסר לו בחיים ... לכעורה כמובן

פורסם

^^^

!!!u got me

פורסם

זה זן חדש" שמתפתח" (למרות שקשה נורא להגיד על כל משהו שקשור לערס "מתפתח")

החוקרים עדיין לא הצליחו להגיע ממש לשורש הגזע אך עד כה משערים שמדובר בערס בן למשפחה שבה האב מגיע משבט "חברי מרכז הליכוד"

ועל כן ניחן בממון רב... נראה בדרך כלל כשהוא לובש חולצת משבצות ורודה עם תספורות עדכנית לפי בני מינו ומסתובב בBMW חדשה שמלווה במיטב שירי החיזור הבכיינים שיצא לאוזנייכם לשמוע ... מה שמנוגד לעצם העובדה ששום דבר לא חסר לו בחיים ... לכעורה כמובן

:lol::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים