פורסם 2006 במרץ 419 שנים אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפךנכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזהאני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים דאג לקנות נקאי יותר גדול ממה שיש לך, אחרת הם יטפלו אליו ויהרגו אותוכשהיה לנו דגים מזמן אז גידלנו נקאי באקווריום נפרד עד שהוא היה ממש גדול, בפעם הראשונה שהטורפים נישו להציק לו הוא פשוט נתן להם מכה עם הזנב שהטיסה אותם ומאז לא נגעו בו
פורסם 2006 במרץ 519 שנים למה אתה לא שואל את בעל החנות? ואיזה טורפים כאלה- או כאלה- כן כן אני יודע בדיחה לא מצחיקה אבל זה נה שקורה שאתה קם עיף וממהר לעבודה
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר דאג לקנות נקאי יותר גדול ממה שיש לך, אחרת הם יטפלו אליו ויהרגו אותוכשהיה לנו דגים מזמן אז גידלנו נקאי באקווריום נפרד עד שהוא היה ממש גדול, בפעם הראשונה שהטורפים נישו להציק לו הוא פשוט נתן להם מכה עם הזנב שהטיסה אותם ומאז לא נגעו בותודהאני שואל כי לפעמים בעלי החנות מחפפים ויגידו הכל כדיי שתקנה מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.