עבור לתוכן

עזרה בקשר לחום של מעבד AMD

Featured Replies

פורסם

מידת חום הרצויה למעבד AMD Athlon 64 3200+ ?

נאור :jump:

פורסם

תלוי

איזה קירור? איזה מארז? יש או אין OC?

ואני חושב שיבקשו ממך לשנות כותרת לאחת חוקית

פורסם
  • מחבר

מארז של קומפיוקייס

אני שאלתי כמה מעלות רצוי שהמעבד יעבוד,ומתי החום מתחיל להיות גרוע.??

אין OC.

ומה לא בסדר בכותרת?

תודה,

פורסם

מארז של קומפיוקייס

אני שאלתי כמה מעלות רצוי שהמעבד יעבוד,ומתי החום מתחיל להיות גרוע.??

אין OC.

ומה לא בסדר בכותרת?

תודה,

מומלץ משהו עד 40 מעלות

ב55-60 זה כבר מסוכן.

ומה שלא בסדר זה שהיא לא עניינית היא לא מספרת כלום על התרד. וזה לא חוקי כאן

פורסם
  • מחבר

עזוב,

אם אתה אומר שAMD מומלץ ל-40 מעלות כנראה אתה לא ממש מבין.

אבל לא נורא.

לילה טוב ,

נאור. :jump:

פורסם

עזוב,

אם אתה אומר שAMD מומלץ ל-40 מעלות כנראה אתה לא ממש מבין.

אבל לא נורא.

לילה טוב ,

נאור. :jump:

א. אמרתי עד 40.

ב. אם אתה חושב שAMD זה תנור אפיה אז אתה מדבר על AMD דור ישן, ליבות BARTON וPALOMINO היו בכלל תחנה להמסת ברזל.

ג. הדור החדש(החל מסוקט 745) הם קרירים יותר, ואפילו לעיתים לא כ"כ רחוקות יותר קרירים מאינטל. ועזוב את זה שהם צורכים פחות חשמל.

פורסם

ב. אם אתה חושב שAMD זה תנור אפיה אז אתה מדבר על AMD דור ישן, ליבות BARTON וPALOMINO היו בכלל תחנה להמסת ברזל.

זה לא נכון, אתה חושב על מעבדי ה DURON, שם באמת הייתה בעיה של חום, ומשם יצא המוניטין של מעבדי AMD כמעבדים מתחממים. כל המעבדים שיוצרו מאז לא עושים בעיות (לא בעיות חום בכל אופן). אגב, ליבות המעבדים שציינת יוצרו גם ב 180nm ו גם ב 130nm, כאשר האחרונים אמורים להיות אפילו קצת יותר קרירים.

פורסם

למעבד VENICE 3200 עם מארז כמו שלך וקירור סטוק רגיל אמור להיות ב35-40 מעלות בערך... במאמץ 40-45 יכול להיות גם מתחת לזה.. אבל גם ב55 וגם ב60 מעלות לא יקרה למעבד כלום... מתי שהמעבד יהיה חם מידי בשביל לעבוד או להינזק אז המעבד\לוח יכבו את המחשב באופן אוטומאטי. אין לך שום סיבה לדאגה... עכשיו.. בקשר לעבר - ליבות הפאלומינו בהחלט היו חמות ועשו לא מעט בעיות.. אבל מאז שיצאו ליבות TBRED A\B וBARTON הטמפרטורות בסדר גמור והמעבדים לא עושים שום בעיות.. ובכלל היום למשל אני עם קירור ThermalTake Venus SilentBoost שנחשב לקירור מעט יותר טוב מהסטוק(או יותר אני אפילו לא יודע) ועובד על אוברקלוק של 1GHZ יותר מהרגיל והמעבד בקושי בקושי עובר את ה30 מעלות...

פורסם

למעבד VENICE 3200 עם מארז כמו שלך וקירור סטוק רגיל אמור להיות ב35-40 מעלות בערך... במאמץ 40-45 יכול להיות גם מתחת לזה.. אבל גם ב55 וגם ב60 מעלות לא יקרה למעבד כלום... מתי שהמעבד יהיה חם מידי בשביל לעבוד או להינזק אז המעבד\לוח יכבו את המחשב באופן אוטומאטי. אין לך שום סיבה לדאגה... עכשיו.. בקשר לעבר - ליבות הפאלומינו בהחלט היו חמות ועשו לא מעט בעיות.. אבל מאז שיצאו ליבות TBRED A\B וBARTON הטמפרטורות בסדר גמור והמעבדים לא עושים שום בעיות.. ובכלל היום למשל אני עם קירור ThermalTake Venus SilentBoost שנחשב לקירור מעט יותר טוב מהסטוק(או יותר אני אפילו לא יודע) ועובד על אוברקלוק של 1GHZ יותר מהרגיל והמעבד בקושי בקושי עובר את ה30 מעלות...

לא רק ליבת הפולמינו הייתה חמה, היא פשוט התיכה סינקים :|

פורסם

לא רק ליבת הפולמינו הייתה חמה, היא פשוט התיכה סינקים :|

זה מה שאני אומר..

אבל גם הברטון הייתה חמה יחסית לנורט'ווד שיצא באותה תקופה.

פורסם

הברטון הייתה יותר חמה מהנורת'ווד אבל יותר קרה מהפרסקוט

הברטון ליבה טובה והתחממות זה לא אחת מהבעיות שלה

ליבה יותר חמה מהפאלומינו היא ה TBIRD (לא TBRED אלא thunderbird ) ועליה נאמר שהיא התיכה סינקים והמיסה סוקטים

פורסם

Firebird - אבל זה היה דיורון אם זכרוני אינו מטעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים