פורסם 2006 במרץ 419 שנים עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ?כרגע יש לי 512 DDR 400....בקרוב יהיה לי עוד אחד.ה קירור למעבד הוא FREEZER 4אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOSלא הבנתי מזה ה CPU STRAP....וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5תודה מראש לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר אז למישהו יש ניסיון עם הלוח הזה?למה כי עזרה לא תזיק פה.....כמו שאמרתי לפני,המחשב לא יעלה ביחס מעבד\זכרון של 1:1 ב FSB של 147.....ואני מוצא את זה מוזר מיכוון ש ביחס 4:5 (יוצא שזכרון רץ על 182) המחשב עולה יציב לחלוטין....ואני גם לא מוצא את החלק של 5:4....(מיכוון שזה רק ב FSP של 667)אבל ראיתי אנשים אחרים עושים OC גדול עם אותו מעבד כמו שלי,רק סטפינג שונה קצת...
פורסם 2006 במרץ 519 שנים SILENCER 4 זה קירור לכרטיס מסך...והלוח הוא אחלה לוח לOC....אתה בטוח שהזיכרון הוא 400MHZ..תנסה לעלות לו טיפה תמתח..(למרות שלא צריכה להיות בעיה..)..
פורסם 2006 במרץ 619 שנים מחבר SILENCER 4 זה קירור לכרטיס מסך...והלוח הוא אחלה לוח לOC....אתה בטוח שהזיכרון הוא 400MHZ..תנסה לעלות לו טיפה תמתח..(למרות שלא צריכה להיות בעיה..)..כן...התבלבלתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.