פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים לשים קתודה קרה במסך שזה יאיר מהחריצים... יכול להיות ממש מגניב....יש לי מסך 19 ככה שזה יהיה ממש יפה...אני רוצה לדעת אם זה אפשרי וכדאי...
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים דיברו כבר מספר פעמים על כך שמודינג למסך אינו יעיל כי לרוב צריך לפתוח אותו מה במוציא תאחריות וגם יכול להיות מאוד מסוכן כי אפשר לקבל שוק חשמלי...לא רעיון טוב לדעתי וזה גם לא יראה כל כך יפה
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים דווקא יהיה יפה אבל לא הכי כדאי מהבכינה של האחריות, ולקבל חשמל אין הרבה סיכוי אם אתה עובד בהיגיון
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אז זהו שכן !גם מסך (מחשב או טלביזיה) שהיה מחוץ לחשמל אפילו יומיים עדיין יכול לחשמל ולהרוג אותך !
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מחבר כמה דברים האחריות על גם ככה נראה לי נגמרה...חשמל זה בולשיט... ואני יעבוד עם כפפותעכשיו אני יכול להעביר לשם חשמל בלי בעיה.... עוד דבר...זה יהיה מדהים שיהיה אור כחול כזה מתוך המסך זה ממש יפה...
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים צפה פגיעה אני ממש נגד... במקרה הכי טוב לא קורה כלום, יש לך חוטי חשמל במסתרחים לך מהמחשב למסך ואור כחול שיוצא ממנו בצדדים שלא ראים כאשר עובדים עליו ואם כן זה זה ממש בעייתי כי זה מפריע לעבודה... לא מומלץ בכלל
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים כפפות ???אתה תתחשמל !אף אחת לא פותח את החלק של המסך כי זה מסוכן גם שנותנים לתיקון הם נזהרים מאד .
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים חשמל זה לא הבעיהמוציאים את החשמל של המסך מהתקע ומהמחשב מדליקים אותו והחשמל ניפרק!!!
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מה זאת אומרת? איך אתה מצפה להדליק אותו מחוץ לחשמל? הקטע במתח שנשאר הוא השפורפרת וכמה קבלים שאת כולם אפשר לפרוק אם נזהרים ויודעים איך. כמו כן קראתי כאן באיזה ת'ראד מךפני חודש חודשיים שהחלקים הפנימיים (מעגלים וכל השטויות) של המסך לא נגישים יותר מידי כך שאין סכנה של ממש אם נזהרים. בקשר לרעיון, לא נראה לי שתוכל להכניס לשם משהו וגם אם כן אז למצוא מקום לחבר את זה בצורה בטוחה, חוץ מזה עוד נקודה חשובה - חבל על האחריות בשביל משהו שלא בטוח יצא .
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים במסכים יש קבל עוצמתי מאוד! זה יכול לחשמל ולהרוג אפילו דרך כפפות.אל תנסה את את זה אפילו, אלא אם אתה מקצוען.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים קודם כל כמו שאמרו לא יראו בכלל את האור...חוץ מזה החריצים האלה נועדו כמובן לקירור המסך ... כמו שאתה שם לב החום שלו מגיע לטמפ' גבוהה מאד!ולא נראה לי כדיי לשים שם מנורות ושטויות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.