פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני מחפש אתר שנותן צילומי לווין בזמן אמרת או מה שהכי קורב לזמן אמת (REAL TIME)לפי הזנת נ"צ.אני מניח שאתר כזה ידרוש תשלום אז גם זה יתקבל.תודה לכל המשיבים!
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני לא חושב שקיים דבר כזה לציבור הרחב.אולי אם תהיה בפנטגון או משהו כזה תהיה לך גישה לזה.מבחינת הגיון זה לא אפשרי, תחשוב מה מחבלים יוכלו לעשות עם דבר כזה.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אחי מצטער לבשר לך אבלקראתי לפני כמה זמן שיקחו איזה 67 שנים רק ב10mbit עד שפריים אחד יזוז אז אני לא חושב שזה יהיה אפשרי במאה הזאת
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אין דבר כזה, תחשוב קצת בעצמך למה.הדבר הכי קרוב שתוכל למצוא זה את google earth.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים 5-10 שנים התה בטוח? יש תוכנה אני יתן לך את השם שלה אמא לי בתעשיה אוורית משתמשת בה והיא אמרה לי שאפשר לראות אפילו את החלון בכל בית בעולם...... אבל היא בתשלום!
פורסם 2006 במרץ 619 שנים ואני מחפש תמונות זמן אמת מהמקלחת של קרמן אלקטרה התה בטוח? יש תוכנה אני יתן לך את השם שלה אמא לי בתעשיה אוורית משתמשת בה והיא אמרה לי שאפשר לראות אפילו את החלון בכל בית בעולם...... אבל היא בתשלום! לא מאמין אולי רק תמונות מהארץ. וגם לא סביר שאפשר לקנות אותה באופן פרטי. ואם כן אז היא כבר לא בתשלום
פורסם 2006 במרץ 619 שנים נכון אני שמעתי על זה במהלך השירות שלי ראיתי את הקמ"ן שלנו מתעסק עם איזו תוכנה שהראתה לו תמונות בזמן אמת < אני לא בטוח שיש אותה רק בצה"לנט> וששאלי אותו עליה הוא אמר שיש לו אותה גם בבית והוא לא מוצא לה את הקראק . וזה לא באמת בזמן אמת התמונות מתעדכנות כול מספר שעות .
פורסם 2006 במרץ 619 שנים נכון אני שמעתי על זה במהלך השירות שלי ראיתי את הקמ"ן שלנו מתעסק עם איזו תוכנה שהראתה לו תמונות בזמן אמת < אני לא בטוח שיש אותה רק בצה"לנט> וששאלי אותו עליה הוא אמר שיש לו אותה גם בבית והוא לא מוצא לה את הקראק . וזה לא באמת בזמן אמת התמונות מתעדכנות כול מספר שעות . ומי בדיוק מעדכן לאינטרנט את המידע הזה? כל הלווינים בעולם נחוברים לשרת אחד? ואם זה היה נכון או גוגל או מיקרוסופט היו עולים על זה מזמן. נשמע לי מופרך ביותר. אלא אם כן זה מראה רק את ישראל.
פורסם 2006 במרץ 619 שנים התה בטוח? יש תוכנה אני יתן לך את השם שלה אמא לי בתעשיה אוורית משתמשת בה והיא אמרה לי שאפשר לראות אפילו את החלון בכל בית בעולם...... אבל היא בתשלום! SKYLINE TERRA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.