פורסם 2006 במרץ 419 שנים 1.לדל יש הרבה דברים שלאיילין אין,כמו מחיר שפוי (איכשהוא).2. דל לא תקנה את alienware בגלל אינטל,אם דל תשווק מחשבים מבוססים AMD זה יהרוס להם את ההסכמים עם אינטל.3.אם דל ברמת רוצה להצליח בתחום הגיימרים היא תקנה את alienware ותתחיל לשווק מחשבים מבוססי AMD...כמה רחוק זה יקח אותם? אני ממש לא בטוח.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מה זה משנה הם בכל מיקרה לא מוכרים בישראלולמי שקצת מבין במחשבים הוא לא צריך אותם-אפשר להכין מיפרטים של מחשבי יוקרה לבד
פורסם 2006 במרץ 419 שנים תכנסו לאתר של אליאן וואר ותראו איזה חרטא זה , זה אתר שמיועד לגיימרים טחונים שלא מבינים במחשבים ,למה במחיר המשוגע שאלייאן וואר דופקים לך היית יכול לקנות שתי מחשבי על...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים כמו ש Mor Abergel אמר, מחשבי AlienWare=מחשבים שאפשר להשיג מחשב טוב כמו שלהם בפחות כסף, או יותר טוב באותו סכום..
פורסם 2006 במרץ 419 שנים עד כמה שזכור לי לאחרונה Dell חתמו על הסכם עם AMD, אמנם מדובר על מעבדי שרתיםחוץ מהעובדה שעד שהרכישה תתבצע ובפועל Alienware תהיה שייכת ל Dell כבר יצאו הקונרואו ש Dell תעבור להשתמש במעבדי יונה על לוחות OEM
פורסם 2006 במרץ 419 שנים לא יודע מה יתכם אבל לי אישית לא איכפת מDell ולא מAlienware (לא שהיתי מיתנגד למחשב של Alienware )פשוט לגימר בארץ אף אחת מהחברות האלה לא באמת חשובהובעינין המחיר צריך ליזכור שבארצות הברית מרויחים הרבה יותר מישראל ושם ליקנות מחשב של Alienware או חברות דומות מוכןהוא שיקול שגימר באמריקה צריך לישקול אותוסך הכל נותנים לכם מחשב מאוד חזק כולל ציוד עיקפי טוב בלי צורך להזמין הזמנה מיוחדת לרכיביםאז נכון שזה יותר יקר אבל שם זה אמריקה ולא ישראל
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר לפי דעתי DELL יכולה להצליח גם לי ALIENWARE....היא חברה מאוד ידועה מאז ומתמיד !סתם שטויות.... חבל לקנות אותה !.... לא ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.