פורסם 2006 במרץ 419 שנים כסף זה לא הכל בחיים לבית"ר זה מגיע, כמי שהתחילה בקול תרועה והצהרה מפורשת שהיא הולכת על כל הקופה, מגיע ליפול חזק.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר היא לא התחילה ככה -רק שגידאמק או איך שקוראים לו הגיעה הם התחילו ליתחזקאבל זה פשלה גדולה שאחרי שקבוצה שיתחזקה באופן כזה מפסידה לקבוצה מהלאומיתבשנים האחרונות הרבה קבוצות מפסידות בגביע באופן מפתיע ואני מתחיל להרהר שהימורים הלא חוקים חדרו חזק למיפעל הזה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר תעזוב את זה. בינתיים ה"עגלקטיקוס" בפיגור 3-0 נגד הפועל עכו זה מעלה עוד יותר תחששות שלי שמשהו פה מאוד מסריח כבר כמה שנים לי יש ניסיון בספורט(אומנם לא ברמה המיקצועית) ואני יכול להגיד לך שליפעמים יש הפתעות(שחקן חשוב ניפצע \חולה\מורחק\וכו) קבוצות שתופסות יום מאוד טוב וכו אבל הסבירות שהרבה קבוצות חלשות ינצחו הרבה קבוצות חזקות מאוד מאוד נמוך ככה שאני חושב שכמו שהיה בהיגרוף וענפים אחרים הימורים מסריחים זה קורה כרגע בכדורגל בארץ תחשוב על זה הגביע יכול להיות תחום מאוד מוצלח לתחום ההימורים הלא חוקים
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מכבי האלה קבוצה של אפסים, כולם חוץ מלירן כהן, אבו סיאם וארז מסיקה. מעניין אותם רק כסף... לא משחקים בשביל הקבוצה בכלל.. יאללה אני עובר לקבוצה אמיתית עם נשמה.. בני יהודה ,בני יהודההה אולה אולה אולה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר אגב, 4-0 לעכו מה אמרתי אני בטוח שיש משהו מסריח מאחורי זה כבר כמה שנים קבוצות מאוד חלשות באופן רגיל מנצחות קבוצות חזקות בהרבה בגביע
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מה אמרתי אני בטוח שיש משהו מסריח מאחורי זה כבר כמה שנים קבוצות מאוד חלשות באופן רגיל מנצחות קבוצות חזקות בהרבה בגביע ?? מה מסריח פה?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר ??מה מסריח פה?היו כבר מיקרים בישראל שגורמי פשע שיחדו שופטים ואולי שחקנים(לא זוכר במיקרה של שחקנים)והיו כמה אנשים שהיו מעורבים בהימורים שאמרו שיש הרבה הימוריםושאני זוכר פרשיות הימורים בתחומים כמו איגרוף בחול ועוד כמה דבריםאני מתחיל לחשוב שחלק מהניצחונות האלה לא היו צריכים להיותלאנשים ששולטים בהימורים זה שקבוצה חלשה מנצחת חזקה זה דבר מעולה בדרך כלל
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר אבל הכי חשוב, הפועל לא הפסידה, היא ניצחה 3-0 על אשדוד :givemebeer: היא תפסיד בטוח דיברתי אם אלפרון והוא מסדר את זה ;D
פורסם 2006 במרץ 519 שנים ראיתי בכתבה בעיתון, כאילו בד"א, שבית"ר מרחרחת עכשיו אצל גרנט...פשוט חבלאמנם פרנדדס היה אידיוט שהוא זילזל בהם, אבל הוא מאמן מעולה.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר איזה מיסכנים גרנט ילמד אותם לנסות להשיג תקו כל מישחק :'(אבל אני בטוח ששנה הבא יהיה הרבה יותר מעניןבתחילת השנה אמרתי למישהו שקנה מנוי למכבי תא שהוא דפוק כי הם קנו שחקנים זקנים פצועים ובלי תאבוןוצדקתי אבל שנה הבא שלהרבה קבוצות יהיה תקציב מפוצץ ואחרי הלימוד מנסיון אני בטוח שהתחרות תיהיה הרבה יותר טובההבסה האמיתית זה צרלטון אני מת שיעיפו אותם כבר ביגללם אני כימאת לא רואה כדורגל יותרומחפש תוצאות ברשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.