פורסם 2006 במרץ 519 שנים כמובן בהנחה שיש לך לוח עם 4 סלוטים פנוייםחחחחחחחח ברור אחרת איפה אני יכניס אותם? ב PCI?? חחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 במרץ 519 שנים אתה צוחק אבל לא פעם שאלו אותי אם אפשר לעשות דואל צ'אנל של 2x 256MB (שכבר קיימים) ו-2x 512MB חדשים על לוח לסוקט A
פורסם 2006 במרץ 519 שנים ליאור,הבאתי מה-MANUAL של לוחות GB בסוקט 939 צילום של האזהרה של GB לגבי עלית המחשב.נכנסתי לכמה לוחות ובכולם(כולל את שלי)יש את ההסבר המפורט באיזה קונפיגורציה המחשב עם הזכרונות יעלה/לא יעלה.זה בהמשך ל-SANTA.לגבי שילוב של שני זוגות שונים(2*512 ועוד 2*256 או 2*1G),אז אני רוצה להבין:ניתן לחבר קונפיגורציה כזאת על לוח נניח NF4 שהזוגות שונים?ואיזה מהירות אני אקבל?של הזוג האיטי?המחשב יתפקד בסדר?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים בוודאי שאפשר 2 זוגות שונים (כל עוד בתוך הזוג הם "דומים" מבחינת נפח)אתה תקבל את המהירות של החלק האיטי ביותר עם התזמונים הגבוהים ביותר
פורסם 2006 במרץ 519 שנים כן,בתוך הזוג זה ברור לי,רק לא ידעתי שאפשר שני זוגות שונים.סבבה..ועוד שאלה,היום יש לי זוג של OCZ 2*512.אני רוצה להוסיף זוג נוסף,עדיף אותו זוג(OCZ זהה) או שאני יכול/לא רצוי זוג מחברה שונה?
פורסם 2006 במרץ 519 שנים כן,בתוך הזוג זה ברור לי,רק לא ידעתי שאפשר שני זוגות שונים.סבבה..ועוד שאלה,היום יש לי זוג של OCZ 2*512.אני רוצה להוסיף זוג נוסף,עדיף אותו זוג(OCZ זהה) או שאני יכול/לא רצוי זוג מחברה שונה?אפשר גם זוג מחברה שונה, אבל רק תדאג שהנפח והמהירות והCL יהיו כמה שיותר דומים.כי אז הזיכרון שכבר יש לך לא יצטרך לרדת במהירות ולא יצטרך לעלות בתיזמונים.אבל החברה פחות משנה בצ'יפים שהם VALUE.
פורסם 2006 במרץ 519 שנים סבבה,אז יש לחנות זהה כמו שלי מצרף תמונה ורשום על הזכרונות PREMIER [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 519 שנים יש יותר פשוטים.ראיתי שיש גם ללא קירור עם תזמונים גבוהים יותר.הם יגבילו אותי ב-OC למעבד?
פורסם 2006 במרץ 619 שנים זכרונות VALUE לא אמורים להיות OCרים טוביםרק לא הבנתי משהו אחד בדיון הזה....למה כתוב בכותרת למבינים בלבד?מה כזה מקצועי בשאלה הזאת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.