פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר.ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים...תודה (:
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני ממליץ לך על הUCCC. אני חושב שבאס של 240-240 מובטח לך בצ'יפים האלה.המתח אצלי ב250~ הוא 2.55.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים תלוי באיזה נפחיםב-512MB יש לך TCCC שהוא מצוין יחסיתב-1024MB יש לך את ה UCCC שהוא יותר ממצוין
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר BUNG, שמעתי שאצל KSP אין ציפים מובחריםמה ההבדל בין TCCC ו-UCCC מבחינת תדרים (בעיקר המינימליים, במידה ואני נופל על זכרונות לא אוברקלוקרים במיוחד), וגם מבחינת מתחים.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים BUNG, שמעתי שאצל KSP אין ציפים מובחריםמה ההבדל בין TCCC ו-UCCC מבחינת תדרים (בעיקר המינימליים, במידה ואני נופל על זכרונות לא אוברקלוקרים במיוחד), וגם מבחינת מתחים.א. אני לא מבין כ"כ למה אתה מתכוון בצ'יפים מובחרים.ב. לנעה יש גם סטוק של זיכרונות כאלה.עריכה: לפי מה שאני יודע כל הזיכרונות של סמסונג בארץ, מהסטוק האחרון כלומר שהגיעו עד כלפני 2\3 חודשים הם UCCC. מציע לך לבדוק את זה.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר תודה אני אבדוק את זה (:פשוט לפי מה שהבנתי ב KSP רוב זכרונות סמסונג לא מגיעים עם צ'יפים טובים (לדוגמא UCCC).
פורסם 2006 במרץ 419 שנים תודה אני אבדוק את זה (:פשוט לפי מה שהבנתי ב KSP רוב זכרונות סמסונג לא מגיעים עם צ'יפים טובים (לדוגמא UCCC).אני שמעתי לפחות על 7-8 אנשים שקנו מKSP את הזיכרונות האלה עם UCCC.אז לא יודע, לי הם נתנו לבדוק ולבחור. אז הלכתי ובחרתי לי את האלה עם UCCC.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר כתוב על הציפים בפירוש UCCC או שזה בלאגן למצוא אותם?מצטער על החפירה (:אני פשוט חייב זכרונות בדחיפות, ה-DFI הזה שונא הייניקסים, חבל הADATA צ'לי סגר 275 בכיף שלו על גיגהבייט...
פורסם 2006 במרץ 419 שנים כתוב על הציפים בפירוש UCCC או שזה בלאגן למצוא אותם?מצטער על החפירה (:אני פשוט חייב זכרונות בדחיפות, ה-DFI הזה שונא הייניקסים, חבל הADATA צ'לי סגר 275 בכיף שלו על גיגהבייט...אתה יכול גם ללכת על זיכרונות מבוססי Micron 5B כמו למשל הG-SKILL ZXנמכרים בCOMP-IL ב700 שח. ויתנו לך לא פחות מה UCCC.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מצטער אבל אני חייב או מזיגזג או מ-KSP, שניהם בעייתיים בזכרונות...אז לך על הUCCCנראה לי הכי טוב לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.