פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני זקוק למעבד חדש עם לוח אם ועם זכרון. עכשיו התקציב לשלושת אלה הוא בערך 4500 שקל. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל ועדיפות ללוח אם של אסוס ואם נכנס אז גם 2 גיגה זכרון.נא לפרט למה בחרתם בכל דבר והאם אפשר לעשות OC גדול.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1400 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ 700 ¤ 2 סה"כ: ¤ 4560 לדעתי זה יהיה ממש מצוין בשבילך
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר השאלה אם שווה להוסיף 300 שקל וללכת על ה930 ואם כדאי להוסיף עוד 150 בשביל ASUS P5WD2-E PREMIUM שתומך גם ב975X האם זה יתרום הרבה יחסית לכסף או שזה סתם בזבוז?
פורסם 2006 במרץ 419 שנים השאלה אם שווה להוסיף 300 שקל וללכת על ה930 ואם כדאי להוסיף עוד 150 בשביל ASUS P5WD2-E PREMIUM שתומך גם ב975X האם זה יתרום הרבה יחסית לכסף או שזה סתם בזבוז?אני אישית לא רואה סיבה להוסיף כסף בשביל עוד 200MHZ, שזה כל מה שתקבל, עם הרכיבים ששמתי לך אתה עושה את הOC הזה בלי להתאמץ בכלל. ב300 שח האלה עדיף לקנות קירור טוב כמו הBT או NINJA, שבכל יום נתון יהיו עדיפים על קירור סטוק מסריח של אינטל.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני אישית לא רואה סיבה להוסיף כסף בשביל עוד 200MHZ, שזה כל מה שתקבל, עם הרכיבים ששמתי לך אתה עושה את הOC הזה בלי להתאמץ בכלל. ב300 שח האלה עדיף לקנות קירור טוב כמו הBT או NINJA, שבכל יום נתון יהיו עדיפים על קירור סטוק מסריח של אינטל.מחזק.את ה300 שקל האלו עדיף להשקיע בקירור יותר טוב או בזיכרון קצת יותר טוב..
פורסם 2006 במרץ 419 שנים בין ה P5WD2-E Premium וה P5WD2 Premium אין הרבה הבדל, הראשון אוברקלוקר קצת יותר טובאבל אתה לא תגיע לניצול מלא גם של ה P5WD2 Premium או אפילו לא פרימיוםהייתי מעדיף לרדת בלוח ל P5WD2, ולעלות בזכרונות ולקחת קירורכמובן שכל זה נכון רק אם הכרטיס מסך שלך PCI-Express או שמדובר על מחשב חדש
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר מדובר על מחשב חדש. רשמתי בכותרת. עכשיו איזה לוח באמת יתן את התמורה הכי טובה למחיר???
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מדובר על מחשב חדש. רשמתי בכותרת. עכשיו איזה לוח באמת יתן את התמורה הכי טובה למחיר???P5WD2 לא הפרמיום יהיה כנראה הכי טוב לכתמורה למחיר, אלה אם אתה צריך את הפיצ'רים הנוספים של הפרמיום.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר ונגיד ולקחתי את הרגיל שידוך שלו ל2 גיגה 667 ול920 יהיה טוב???ואם כן איזה זכרונות עדיפים??
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אחי למה דווקה אינטל?(למרות שבכפולי ליבה התחרות צמודה)אני פשוט רוצה להבין למה אתה חיב אינטל?חוץ מיזה אני מעריך שכל כפול ליבה היום יחזיק לך יחסית הרבה זמן ככה שחבל ליקנות מעבד יותר מידי יקר בישביל תוספת ביצועים שתרגיש רק בבנצמרקים
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אחי למה דווקה אינטל?(למרות שבכפולי ליבה התחרות צמודה)אני פשוט רוצה להבין למה אתה חיב אינטל?חוץ מיזה אני מעריך שכל כפול ליבה היום יחזיק לך יחסית הרבה זמן ככה שחבל ליקנות מעבד יותר מידי יקר בישביל תוספת ביצועים שתרגיש רק בבנצמרקיםזה לא כזה משנה למה הוא רוצה אינטל, אינטל יהיו כנראה בחירה יותר טובה בגלל אפשרויות השידרוג לעתיד.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ה Asus P5WD2 עם ה 920 וזכרון אפילו 667MHz או 800MHz לפי התקציבייתנו לך אופציות אוברקלוק מצוינותכמובן שקירור רציני כמו BigTyphoon זה חובה
פורסם 2006 במרץ 419 שנים זה לא כזה משנה למה הוא רוצה אינטל, אינטל יהיו כנראה בחירה יותר טובה בגלל אפשרויות השידרוג לעתיד.אני לא אומר שזה טעות ליקנות אינטל במיקרה הזה כי התחרות צמודהלAMD האפשרות שידרוג הרבה פחות טובה אבל למעבדים שלהם יש צריכת חשמל הרבה יותר נמוכהולאינטל יש אפשרות שידרוג הרבה יותר טובהבכל מיקרה כפול ליבה של אינטל זה מצוין וגם של AMD אני רק רוצה לדעת למה זה חיב להיות אינטל מיבחינתו כי יש אנשים שבוחרים אינטל אוטומטית בלי ליבדוק תמיתחרים
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני לא אומר שזה טעות ליקנות אינטל במיקרה הזה כי התחרות צמודהלAMD האפשרות שידרוג הרבה פחות טובה אבל למעבדים שלהם יש צריכת חשמל הרבה יותר נמוכהולאינטל יש אפשרות שידרוג הרבה יותר טובהבכל מיקרה כפול ליבה של אינטל זה מצוין וגם של AMD אני רק רוצה לדעת למה זה חיב להיות אינטל מיבחינתו כי יש אנשים שבוחרים אינטל אוטומטית בלי ליבדוק תמיתחריםשמע אם הוא קונה אינטל בגלל שAMD "מתחממים ולא תומכים בעברית" אז הוא טמבל אבל אם זה בגלל שהוא שמע שזה עדיף לו או בגלל שזה לעריכה ושיט אז אחלה בחלה.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אני לא בה לבקר אותו ביכלל ואני לא ימליץ לו על מעבד אחר במיקרה הזה -זה לא כמו פעם שהיה 3000 64 נגד מקביל של אינטל בלי תמיכה ב64 ביטאני רק רוצה לדעת ולא לעשות מיזה עינין גדול במיקרה שהוא ירצה לענות שיענה במיקרה שלא בבקשה תפסיקו לענות בישבילו כי זה ידפוק תדיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.