פורסם 2006 במרץ 419 שנים חסרים לי קבצים בלוח הבקרה שלי בוינדוס.הנה תמונה:http://www.razdotcom.be/upload/uploadFiles/cp.JPGכמו שאתם רואים, אין כמה וכמה אייקונים בלוח הבקרה (כמו בקרת משתמשים וכו'...)מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?תודה ושבת שלום, רז.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לא יודע, כי אין לי למה להשוות את זה.אבל בטוח חסר לי לפחות את האייקון של ניהול משתמשים.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אם אתה מחליף את התצוגה של ה Control Panel ל- Category View אתה רואה את ה Icon של ניהול משתמשים?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר תראה את התמונה שאני שמתי, תראה את התמונה שלך..ותראה מה חסר :\ מה זה עוזר לך לדעת מה חסר?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר כנראה בגלל שאתה משתמש בסיגנון של 98, תחפש איפה שהוא שם איך לסדר את זה אתה לא רציני נכון? כאילו אתה באמת חושב שזה בגלל זה? חחח לא עליתי על זה שצריך לחפש שם איך לסדר את זה...תודה באמת אפשר עזרה אמיתית?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אתה לא רציני נכון? כאילו אתה באמת חושב שזה בגלל זה? חחח לא עליתי על זה שצריך לחפש שם איך לסדר את זה...תודה באמת אפשר עזרה אמיתית? תקשיב בחור, אתה מתחיל לעצבן אותי, וגם נדמה לי שאנשים אחרים. אנחנו מנסים לעזור לך ואתה מתנשא עלינו. (וכן אם תגיד לי אילו אייקונים חסרים לך זה יעזור). תתחיל להוריד תאף . :pissed: נ.ב: כבר ירד לי כל החשק לעזור לך.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים מחבר ,ירגע בחור...כשאני שם את המראה הקלאסי של וינדוס ואני לוחץ על ניהול משתמשים אז לא קורה כלום...בקשר לאייקונים - בנתיים הכי חשוב לי זה רק ניהול משתמשים.
פורסם 2006 במרץ 1519 שנים דרך ה Start->Run תריץ את הפקודה הבאה: lusrmgr.mscזה יכניס אותך לחלון ניהול משתמשים.אם תגיד מה אתה רוצה לעשות אולי נוכל לעזור לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.