פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אני לא רואה הבדל אם אתה תקנה או שיבואן יביא לחנות לא ? : את השיטת שידור יש אפשריות בחירה
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מיוצרים מספר כרטיסים נפרדים, כ"א עובד בשיטת שדור שונה. תאלץ לקנות מתאם לכרטיס NTSC מארה"ב לשמוש בארץ.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מחבר אני לא רואה הבדל אם אתה תקנה או שיבואן יביא לחנות לא ? היבואן כבר לא מביא אותם יותר יש לי קרובי משפחה גם בהולנד, משם זה יהיה בסדר?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים כרטיסים טובים תומכים בכל הסטנדרטים (אוטומטית או בג'מפרים).בכל מקרה אירופה זה PAL כמו בארץ אז זה אמור לעבוד.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים מה לא תעשה כדי להשיג את הכרטיס הזה.... כאילו זה איזה כרטיס איכותי ביותר.יש את HAUPAUGE בארץ, יודע?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים זה מצער מאד מה שקרה עם הכרטיס של TERRATEC. בכל מקרה מדובר בחברה שהמקור שלה בגרמניה וגם שם משדרים ב-PAL. הכרטיס מתוכנן לקלוט סטריאו גם בשיטת NICAM ולכן יתאים גם לקליטת השידורים האנלוגיים של הטלויזיה בכבלים.אם תביא אותו מאחת ממדינות אירופה לא צריכה להיות שום בעיה. התוכנה מזהה לבד את שיטת השידור ושיטת הסטריאו המשודרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.